Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (658. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 20 Misafir (5 Mobil) - 23 Masaüstü7 Mobil2 iOS
5 sn
13.219
Cevap
406
Favori
561.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Var +ya tıklayıp o sekmelerdeki butonları kaldırın sekmeler de boş kalınca siliniyor
  • harmek kullanıcısına yanıt

Servise gittiğinizde ben ürünüm için İade/Değişim raporu talep ediyorum diyecektiniz. Gürgençlerden almışsınız, Gürgençler Servise gidip bu raporu alıp iade/değişim yapacaktınız. Çünkü yasal hakkınız. İlk 6 ay ayıplı ürün olarak geçer.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Ben de biraz önce kontrol ettim benimki de GVC panel. Yalnız kumlanma yok bende. Tam karşıdan bakınca beyazlık farkı yok Samsung panelle ama yatay açıdan bakınca hafif sarımsı oluyor LG panel. Bu da bir sorun değil bence. Ha bu sadece bu seriye has bir durum değil 13 serisinde de LG ve Samsung üretimi paneller vardı 15 te de.

Ben ilk görüştüğümde değişim istiyorum dedim, görevli ona servis karar vericek dedi. Servise gitti tamir etmişler aslında bu hali ile de ayıplı ürün olarak geçmesi gerekir o zaman. Hakem heyeti uğraşmadan daha kolay yolu var mı acaba?

Ürün servise giderse zaten tamir olur hocam, sizi yanlış yönlendirmiş. Siz sadece rapor istiyorum diyecektiniz. Maalesef artık tamir ettirdiğiniz için o durum ortadan kalktı, Tüketici Hakem Heyetinden de sonuç alamazsınız, sorun giderildiği için. Ama tamir olunca çoğu hakem heyeti olumsuz karar veriyor, yine de başvurun. Siz bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 22 Kasım 2024; 0:25:36 >
  • ilk defa bir apple ürününde bu kadar çok donanımsal şikayet görüyorum.
  • yorumlardan anladığım genel anlamda şikayet yok. daha geek ya da teknoloji aşığı araştıran insanlar fark ediyor. genele yayılan bir şikayet olsa zaten çözüm sunardı apple. teknoloji forumları hariç konuşulmuyordur. parası olup iphone üst modelini alan kişiler bakmıyordur fark etmemişlerdir de. anca tuş bastım takıldı vs. o da yazılımsaldır düzelir der geçerler. girecekte panele bakacak yok kumlanma var vs. ohooo... bu parti mal böyle en azından bence.

• KcRasco K kullanıcısına yanıt
    Çözüm 18.0.1 ile sunuldu zaten.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]
  • FurkanCoban F kullanıcısına yanıt
    Skinarma Saido modelini tavsiye ederim. 16 pm cihazımda kullanıyorum. Çok memnunum. Çok şık, sağlam ve koruyucu bir kılıf. Ekran ve lens koruyucu olarak Blueo markasını öneririm.
  • 16 PM den çıkardığım ESR Armorite koruyucuyu takır takır çalışan, neredeyse havada basmayı algılayan ipad mini ye taktım. Sağlam bir şekilde basılmadığı sürece dokunmatik hassasiyeti gitti. Hafif ve orta bakmaları kesinlikle algılamıyor. 16 serisinin ekranı ayrı ekran koruyucu ayrı bir alem. :)
  • mukuk20 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • Arkadaşlar ekran model kodu ve panel markasını bilgisayara bağlanmadan öğrenemez miyiz? Apple çalışanları cihaza bağlayıp bilgi vermiyor mu ? Ben cihazı Almanya’dan alacağım ve oradan bilgisayarım olmayacak o anda deneme yapamayacağım ondan soruyorum. Başka bir yolu varsa bilgi verirseniz sevinirim.
  • Çok bariz dokunmatik sorunu var neredeyse satılan telefonların 3/1’i böyle ve apple sallamıyor bile. Bu problem var diyen fenomen çocuğu da yarın sustururlar.
  • soyturk58 kullanıcısına yanıt
    Bence su an dolasimdaki telefonlarin yarisina yakininda var bu sorun hocam. Orta segment basit bir android telefonla bile 16 pro max in dokunmatigini karsilastirinca ne kadar geride kaldigini anliyorsun apple in dokunmatik anlaminda

Servis formuna da zaten, itunestan güncelleyemiyorum yazmış benim pc de itubes bile yok. Daha almadım telefonu alınca tekrar yazacağım. Teşekkür ederim

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

yazılımda yazılım deyip aldıgımız cihaza bak,adamlar bile kabullenmiş :D

• suraya bakinca illallah ettim 3 aydir telefon alamiyorum agalar napacaz boyle iphone 16-S25U ve Oneplus 13 arasinda kararsizim. Markaci bir insan degilim alayim 4 yil gotursun kafi.

• akmac A kullanıcısına yanıt

burdan biri demişti sarı sitede satılan kutu acık cihazların hepsi dokunmatik sorunludur diye,haklıymış

• 
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.