Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (619. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: leftercan1907 , tamehliyetsiz Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.215
Cevap
509
Favori
771.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu instagramdaki sorunu ben de bir kere yaşamıştım. Benim telefonda dokunmatik sorunu yok herhangi bir algılamama da yok ama instagram aynı şeyi ben de yaşadım instagramla alakalı olabilir diye düşündüm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkür ederim. Ben yeni bir sipariş oluşturayım, bunu da iade edeyim . Telefonsuzda kalmam en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni alan arkadaşlarda benzer dokunmatik ve ekransal sıkıntılar devam ediyor mu acaba? Ekim-Kasım üretimi özellikle. Aydınlatırlarsa sevinirim.

• iPhone 16 Pro’yu, Amazon’dan mı almak mantıklı olur yoksa Apple Store’dan mı ? Bugüne kadar aldığım iPhone’ları, Amazon’dan aldım, bir sıkıntı yaşamadım.Acaba bu sefer Apple Store’dan mı alsam diyorum.Fiyat farkı yok, iki yerde de aynı fiyat.

• Yazılımsal olma ihtimali bana da düşük geliyor. Riske girmeyecem o yüzden. Hakkım varken iade edecem telefonu.

• bigbluesky555 B kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun öncelikle, üretim ayı nedir acaba hocam?

• Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt

Hocam bence Apple’dan alın. Cihaz sıkıntılı çıkarsa iade sürecinde kafanızda soru işareti kalmaz.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Aynı anda iki telefon kullandığım için - biri S24 Ultra, diğeri iPhone 15 Pro Max - acaba bir telefonu küçültsem mi diye düşünüyordum. Küçültmek için de iPhone daha mantıklı çünkü Pro Max ile Pro tamamen aynı özelliklere sahip. Ama şu şikayetleri görünce 16 serisi defterini tamamen kapattım. Artık 17'de bakacağım. Eğer güzel bir gelişme olursa 15 Pro Max'i 17 Pro'ya, Samsung'u da Fold'a çevirebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • XaleriaN X kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Telefon ekim üretimi.

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Ben de hep küçük ekranlı iPhone modellerini tercih ettim. Malum taşımak kolay oluyor. Mesela bu tarafta son 3 telefonum 13P-14P ve 14P şarjdan ve küçük kasadan dolayı ısınma sorunlarından dolayı bıktırınca 15Pm aldım. Nispeten küçük ekran isteyenler için 16P çok iyi bir tercih. Ama insan korkuyor yazılanları görünce. Bizim forumda yine bir şey değil. Apple’ın kendi forumunda o kadar çok mesaj geliyor ki adamlar konu dillenmesin diye konuyu kitliyorlar. Umarım bu sorun mesajları biter. 16 serisinin fiyatı da düşüyor. Sorun mesajları biterse fiyatlar da iniyorken alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakınlarda apple store’dan alıp da sorun yaşayan oldu mu ? Hangi tarih partisini gönderiyorlar ?

• Sabahtan 15 Pm verip 16 Pm geçiş yaptım. Alır almaz Spigen ekran koruyucu taktım. Şu an kurulumlar devam ediyor. Gördüğüm kadarıyla bahsedilen gibi bir dokunmatik problemim yok. Umarım sonrasında bir şeyler çıkmaz.

• Base 16 yerine 16 Pro almaya değer mi sizce? Alıp en az 3-4 sene kullanma planım var, normal kullanıcıyım profesyonel iş yapmıyorum. Arada 22 bin gibi büyük bir fiyat farkı var buna değer mi (değer derseniz neden değer) yoksa base al geç mi dersiniz?

• Speziale kullanıcısına yanıt

Bana Eylül geldi.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

120 hz takıntınız varsa düz kullanamazsınız diğer türlü önemli fark yok bence

• bigbluesky555 B kullanıcısına yanıt
    Hocam var mı sizde dokunmatik sıkıntısı ekim üretimi olarak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt

Şu an apple daha avantajlı. 20 ocak 2025'e kadar iade hakkınız var.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Ne zaman almıştınız, dün arkadaş aldı ekim üretimi gelmiş

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, 120Hz bence ciddi bir fark şahsen kullandığım 120Hz Android cihazda farkını görüyorum ama sadece o özellik olsun diye de 25 bin fazla vermek pek mantıklı gelmiyor. En iyisi düzden devam edeyim ben.

Ek olarak burada sayfalarca dokunmatik sorunu vs tartışılmış o sorunlar düzde de var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 15 Kasım 2024; 13:42:28 >
  • KadiX60 K kullanıcısına yanıt

Benimki eylül üretimi. Hiçbir dokunmatik sorunu yaşamıyorum. Ama kesinlikle telefonda takılmalar var safari de uygulama geçişlerinde vs. Umarım yazılım kaynaklıdır

• 
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.