< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaisersoze81 -- 8 Eylül 2024; 17:57:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (31. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Yurtdışı alınırsa yaklaşık 35k kayıt parası var 3 takvim yılı aynıntc kimlik numarasına sahip hatlar ile kullanılacak Avrupa cihazı aldanız dahi garantisi 1 sene olacak bence alınmaz yd ki zaten pahalı çıkacak ilk zamanlarda
Orijinal parça kullanıpta ucuz fiyat veren birini aramanız doğru değil herşey fiyat ile alakalı değil yapılan iş ilede alakalı.
Bağımsız onarım sağlayıcılar orijinal parça kullanma yetkisine sahipler fppro da bunlardan biri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam, durumunuz müsaitse ben yurtiçinden almayı tercih ederim. Yurtdışından alacaksanız da kayıt ettirmeden alırdım. Sonrasında ikinci 4 aylık süre başlamadan satardım.
Normalde faturanızı ibraz ederseniz bir yıl uluslararası garanti kapsamında işlem yaptırabilirsiniz, ama yine de bazen sorun çıkabiliyor. Bu sebeple, ya yurtiçinden alın ya da yurtdışından alıp kayıt ettirmeyin derim. Kayıt ettirirseniz edeceğiniz kar muhtemelen 25-30 bin lira arasında olur. Yeni yılda kayıt ücretlerinin 50k olacağı söyleniyor. O durumda muhtemelen hiç kar etmezsiniz zaten.
FP Pro orijinal parça kullanıyor ama yine de ben onları tercih etmem. Fiyatları Apple ile neredeyse aynı, akıl almaz fiyatlar istiyorlar. Sizin gibi yurtdışından alanlar mecburen oraya gidiyor. Bu şekilde sürdürebiliyorlar, yoksa o fiyatlara yurtiçi cihazı olan kimse orayı tercih etmez zaten.
Geçenlerde ikinci el yenilenmiş cihaz satıyorlardı. 14 Pro Max, anakart dahil işlem görmüş, bütün parçaları orijinaliyle değiştirilmişti, fiyata 75k yazmışlardı, sonra 70'e düşürdüler. Fiyatın saçmalığına bakın yani.
Dediğim gibi, durumunuz varsa bence yurtiçinden alıp geçin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler 13 pro max 256 gb yurtiçi kutulu akasya faturalı pili appleda değişti şuan sağlık %98 sıfır çizik vuruk kaça satmalıyım ?
Yatay çekim yapıyorsanız dünyanın en kullanışlı şeyi olabilir fakat telefon ile doğru düzgün yatay çekim yaptığımız alan kalmadı. En azından benim kullanımımda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani aslında apple gözlüğe yönlendirmek için bir adım sanırım. Onun için yatay çekilmiş olması gerekiyormuş.
Evet, doğru hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi olmuş, etrafımda kullanıpta her tarafı sökülüp rengi değişmeyen bir tanesini görmedim.
Applenin bazi servisleri var,orjinal parca kullaniyolar,sayfada bi arkadaşimiz yurtdişi cihazinin bataryasini ankara da apay mi yapay mi aypa mi diye bi servis var ordan orjinal değiştirmişti araştirmani tavsiye ederim.Cihaz alicak isen yurtiçi alman daha sağlikli,bi üst model için 3 yil beklemezsin.Kayit parasina 35k ama yakin süreçde 40-45k bahaediyolardi bilgin olsun
Asla yurt dışı telefon kullanmam hele hele yeni çıkmış bir cihazda asla daha ne kronik ile gelecek neyi revize edilecek vs kapanacak tedirginliği arızalanacak tedirginliği hiç gerek yok ‘’benim fikrim’’
- Bu tarz telefonların yurtiçi alınması gerektiğini düşünüyorum. hem tamiri zor hem de fiyat farkı çok azaldı.
- Doğubankta giriş katta 23 numarada Danyal Bey var. Iphone'un üstadı kendisidir. Başkasına Iphone elletmeyin.
-
Ön siparişi hangi siteler açıyor kimse bilmiyor mu yahu?
-
destur daha telefon tanıtılmadı yahu
Ne yapalım yahu benimde eğlencem bunlar iphone ve ps :D Trendyol açarsa oradan almayı düşünüyorum trendyol ekspress çok iyi benim bölgede.Hepsiburada bir tık sıçtı son zamanlarda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ThathurtsBeyler 13 pro max 256 gb yurtiçi kutulu akasya faturalı pili appleda değişti şuan sağlık %98 sıfır çizik vuruk kaça satmalıyım ?
Cevap rica ederim kazıklanmak istemiyorum 👋🏻
-
45k satar fiyatı
beklerim uğraşırım acelem yok 47 48 civarı artık ne denk getirirsen.
telefonculardan da bi fiyat al bu fiyatların yakınına bir fiyat verirse kullanıcı ile uğraşma sat geç
-
Fiyat konusunda tahmininiz var mi?
85 pro 256
99 pro max 256
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X