< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (232. sayfa)

-
-
Tekrar hayırlı olsun hocam güle güle kullanın..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar öncelikle yorumlar için teşekkür ederim.
Cihazı kurdum ve biraz da kurcaladım. Benim şansıma ekranda kumlanma, sarı ekran ya da cızırtı gibi ilk başta dikkat ettiğim bir problem yok. Kasada da herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Şu ana kadar temiz duruyor. Sadece ekran koruyucu kurulumu yaparken kalıptan kaynaklı biraz kaydırma oldu o yüzden ekran koruyucuyu yenileyeceğim. 15 Pro max Natural titanyumdan 16 pro max beyaz titanyuma geçiş yaptım. Gerçekten ilk defa beyaz rengini bu kadar beğendim ve premium buldum. Çok temiz duruyor. iphonedo (faruk) bahsettiği gibi telefonu tutarken biraz elimiz kamera butonuna takılıyor gerçekten :) Alışmamız gerekecek sanırım bu duruma ve ayrıca ben solak bir insanım :)
-
Benim de hem apple dan aldığım hem HB dan aldığım telefonlarım 1 saat önce teslim edildi arkadaşlar...
-
Evet hocam 16 Pro Max 256 Natural
Ekrandaki kumlanma için karanlıkta düşük ışıkta yüzde 15 gibi bir parlaklıkta gri yerlere bakılmalı donanımhaber uyguşamasına grin varsa belli olur
-
siparişi dün mü verdin?
-
Kahvaltınızda neler vardı
Her evde olması gereken diyelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Afiyet olsun
Bende 512 promax çöl rengi ile aranıza katıldım pro mu promax mı derken promax da karar kıldım Herkese hayırlı olması dileğiyle cihazlarının teslimat bekliyorum Vodafone dan bu arada
-
13’ünde
ben dün verdiğim siparişi beklemiyim o zaman:)
-
-
Her zaman kardesm ;)
16 pro 256 beyaz geldi.
appstore'dan alınma.
-
Hocam ekranı kontrol edebilir misiniz kumlanma var mı ? Veya ekran sarı mı ?
herhangibi bir terslik yok.
-
hepsi kesin telefoncu, 3 e alıp 5 e satacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X