vade farkı var. |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (134. sayfa)

-
-
-
Bu ve Sapphire camdan ben de almayı düşünüyorum ama gümrükten geçecek gibi mi...? 30 Euro konusunda net bilgi var mı...?
Sorunsuz geçecekse ben de alacağım... Bu arada Instagram sayfasında %20 indirim kodu var bilginize...
-
Hadi ya, ben %12 ile aldım, neyse..quote:
Orijinalden alıntı: javaBu ve Sapphire camdan ben de almayı düşünüyorum ama gümrükten geçecek gibi mi...? 30 Euro konusunda net bilgi var mı...?
Sorunsuz geçecekse ben de alacağım... Bu arada Instagram sayfasında %20 indirim kodu var bilginize...
Buradan arkadaş almış, hatta 200 dolar civarıydı, teslim edildi. 350 tl vergi ödemiş.
O fotoğtaf paylaşınca benks furyası başladı. Haftaya gelirse söylerim. Adamlar istanbul desenli kılıf bile yapmışlar, teslimatta sorun yok sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ah be. Sağlık olsun
nerede?
-
Hocam aklıma girdin. Durduk yere alıcam şimdi aşağıdaki de epey hoş:
-
-
Amazon ticari karta taksit yapıyor mu peşin fiyata? Nereden sipariş verebiliriz online ticari kart ile?
bu kardeşimizin psikolojik destek alması lazım, o yüzden lütfen hor görmeyin (dalga geçmek için yazmıyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noel-dayi -- 14 Eylül 2024; 16:12:48 > -
Üstteki mesajda yazmıştım, Teknosa'da... Vatan'da ve MM'de farksız 3 taksit gene Axess için...
-
Apple 30w adaptör en iyi seçenek gibi duruyor. Zamanında almıştım hala kullanıyorum taş gibi çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu var hocam 70w. 16Pm ile %100 uyumlu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bu hem gereksiz pahalı hem de fazla büyük. Yani sadece Iphone şarj edilecekse kapasitesinin yarısı da boşa gitmiş oluyor. Çift girişli 35w daha iyi bir seçenek bence.
Baseus 65w Gan5 pro şarj aleti ve baseus kablo kullanıyorum. Orijinal kablo ve şarj aletinden çok daha kaliteli.
apple (tr)
35 W Çift USB-C Bağlantı Noktalı Güç Adaptörühttps://www.apple.com/tr/shop/product/MW2K3TU/A/35-w-%C3%A7ift-usb-c-ba%C4%9Flant%C4%B1-noktal%C4%B1-g%C3%BC%C3%A7-adapt%C3%B6r%C3%BC
çok pahalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X