< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (1225. sayfa)

-
-
-
Hangisinin daha hızlı olduğundan bağımsız işlemci testini uygulama aç kapa ile yapmak iphone 4 s4 döneminde bitti :D işlemci güç testi için video render geekbench vs yapmak lazım.
-
-
ben hiç yaşamadım. dfu modu veya kurtarma modu ile sıfırlamayı deneyin diğer şekilde donanımda problem olabilir.
-
benim başıma denk geldi birkaç kez. kamera uygulamasını kapatıp açınca düzeldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Whatsapp kamerasını açtım hemen açıldı.
Sonra tekrar ana kamera uygulamasını denedim oda açıldı.
Güncelleme ile alakalıdır diye umut ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu da denedim olmayınca, Whatsapp kamerayı açıp tekrar deneyince oldu.
Güncelleme ile alakalı diye düşünüyorum.
Hem fazla şarjımızı yiyor hemde kameramızı açmıyor bu 18.5 ve sonrqsi :)
amiral segmentte hgerek yok artık bu tür sidik yarışlarına 4-5 sene öncesine kadar eğlenceli oluyordu artık hepsi fazlasıyla güçlendi artık arayüz, kamera, yapay zeka yetenekleri ön planda. yapay zeka apple'ın kanayan yarası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarış meselesine gerek yok haklısınız. Ekosistem video fotoğraf yapay zeka gibi özellikler tercihi belirliyor. Sadece uygulama açarak işlemcilerin gücünü test etme şansı yok onu belirttim.
-
evet aynı durum yaşanıyor ara ara
-
STEVE AMCAMDAN SONRA HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMADI MAALESEF.
-
Deercase magsafe kılıflarında aynı yumuşak dokuda ve ince kılıflar mevcut, gidin onlardan alın bu saçmalığa 2k vermektense 700₺'ye 2 adet bu tarz farklı renk kılıf alırsınız.
Magsafe kategorisinde düz silikon renk olanlara bakın sayfasında açıklamada kaymaz yapıda içi kadife silikon kılıf diye belirtiyor mutlaka ondan alın diğerleri standart kalite kılıf oluyor.
-
Link atar mısın hocam
deercase
Apple iPhone 16 Pro Max Silikon Magsafe Case Siyahhttps://www.deercase.com/products/apple-iphone-16-pro-max-silikon-magsafe-case-siyah?_pos=4&_fid=5f91f0a33&_ss=c -
iPhone 13 döneminden beri ara ara yaşadığım bir sorun, 16 Pro'da da denk geldi birkaç kere, sürüm fark etmeksizin. Etrafımda yaşayan başka arkadaşlarım da var iPhone 11, 13 gibi modellerde. Endişeniz olmasın, Apple'ın yıllardır düzeltmediği yazılımsal bir sorun bu.
-
11pm ve 14pm kullanirken hiç karşılaşmadığım bir sorun.
Apple şasirtmiyor :)
Kendi kendine olmamış ki? Yere düşmüş ve darbeye bağlı zarar görmüş. Ben de zamanında clear case değişimi sağladım ama benim yere düşmedi ve hiç darbe, çizik yokken içten çatladı. Bunu fotoğraflayıp sisteme yüklediler ve değişim onaylandı. Takdir sizin elbet ama yüksek ihtimal değişimi reddederler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebugra -- 5 Eylül 2025; 13:16:47 >
Cihazımın ekranı beyaz ekrana gelince sararık gibi geliyor renk flitresinden ayar yapılabilir demişlerdi sizin yaptıgınız ayar nedir atma şansınız varmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X