Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (1223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: G.U.Y , ebugra Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (5 Mobil) - 13 Masaüstü6 Mobil
5 sn
24.510
Cevap
619
Favori
1.209.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
87. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 12211222122312241225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alüminyum daha hoş bence problem nedir anlamadım sonuçta kullanılan malzeme en üst oluyor her zaman ucuz Alüminyum veya plastik değil ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet ben mi yanlış görüyorum acaba hız olarak aralarında elle tutulur bir fark yok gördüğüm kadarıyla da samsung birkaç uygulamayı yarım saniye daha hızlı açmış ama zamzunk fanboylara göre iphone çok yavaş kalmış yarım saniyelik farklarla avunup zafer çığlığı atmak neyin kafasıdır

• hayloft H kullanıcısına yanıt

Gündelik kullandığım Youtube, X, İnsta arasından sadece İnsta daha hızlı yüklenmiş. iPhone koymuş.

Hahaha bu da paketten yeni çıkma zamzungtur. 3 ay gerçek kullanım sonrası yapsınlar. O avmlerde nedir halleri ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zhou1212 Z kullanıcısına yanıt

youtube hesap yok ve diğer ikisi de sağda daha hızlı ?

• ek olarak o cihaz ilk çıktığında alınmış cihaz ve en başından beridir videolarda kullanılıyor.

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Hocam dalga geçiyorum. Yarım saniyelilk farklar bunlar, ayrıca X'de sayfa yenilemesini iPhone daha hızlı yüklüyor.

• Konu dışı olacak ama Apple Intelligence kullanmak için bölge ayarını değiştirmek gerekmiyormuş. Eğer yanlış hatırlamıyorsam izlediğim tüm yerli YouTuber’lar bölge ayarını değiştirmek gerektiğini söylemişti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrguardiola kullanıcısına yanıt

dil ingilizce olması yeterli bölge arama kaydı için

• JackDALTON1907 kullanıcısına yanıt

İade sebeplerinin istatistiklerinden olsa gerek titanyumda 2 cihazın birinde leke mevcuttu google'a titanium issue yazdığımızda bir dünya hatalı çerçeveye sahip kullanıcı var 3 tane cihaz sadece ben iade ettim bu lekeler yüzünden.13 14 15 16 düz serilerde leke olan alüminyum hiç görmedim.

• Xaerk kullanıcısına yanıt

Ben de 1 aydır 16 pm kullanıyorum. Ağırlık maalesef yoruyor bir süre sonra. Başkasının düz model iphone'unu alınca ulan ne güzel hafif telefon falan diyorum ama gel gelelim o 60 hz ekran insanı soğutuyor. Bunun yanında batarya konusu da çok önemli benim için.

• Arkadaşlar bana iphonedan androide kalite kaybı olmadan resim video yollayabileceğim bi uygulama söylermisiniz. Landrop diye bi uygulama kullanıyorum çok güzel kayıpsız herşeyi yolluyor ama 2 cihazda aynı ağda olması gerekiyor. Yani mobil ağda göndermiyor sadece 2 cihazda aynı wifide olması lazım. O yüzden hem wifi hem mobil bi app önerin bana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HeyyMayk kullanıcısına yanıt

blip uygulamasına bi' bakar mısınız hocam

• saltukc kullanıcısına yanıt
    Aynı ağda olma şartı varmı

• zhou1212 Z kullanıcısına yanıt

COD'u da bir türlü açamamış. dakikalık fark yiyince videoyu kesmek zorunda kalmış. ayrıca dikkat edin iphone test boyunca şarjı aynı kalmış öteki %5 kaybetmiş :)

İphone yavaş olarak kabullenmem için arada kaç saniye fark olsun istersin ? Ama senin gibi fanboyu 1 dakika bile kesmez :))

İlk açtığında indirme yaptığı görülüyor pil konusu ise sonrasında pil daha hızlı düşecektir başta ve sonra (daha çok dikkat ettiğimiz anlarda) pil yüzdesi yavaş düşüyor ayarlanmış sonrasında onu telafi ediyor.

• 
Sayfa: önceki 12211222122312241225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.