Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (1222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ebugra Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir (5 Mobil) - 12 Masaüstü5 Mobil
5 sn
24.510
Cevap
619
Favori
1.209.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
87. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 12201221122212231224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düz 16dan proya geçmek istiyorum 17 nin görüntüsü beni cezbetmedi renk dışında sizce lansmanı beklemelimiyim ? Yoksa zam gelir diye erkenden alsam mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JackDALTON1907 kullanıcısına yanıt

Zaten plastik kılıfla kullanıyoruz hocam o yüzden ne kullanıldığı çokta önemli değil bence:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 pro öncesi hep düz iphone'lar kullandım alüminyumun hissiyatı da gayet güzel arkadaşlar problem edilecek birşey değil. zaten kılıfsız kullanmıyoruz

• Şubattan beri iPhone 16 pro kullanıyorum.Nedense telefon ağır geliyor bana iPhone 13 hafif geliyor bana arka kasasını camını çok beğeniyorum ama güncellemeleri kesileceği için iPhone 16 proda kaldım. Airpods ve Apple Watch’i aktif kullanıyorum.Satıp başka bir iPhone modeline veya S25 androide geçmek mantıklı mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xaerk kullanıcısına yanıt

attan eşeğe düşersin hiç bulaşma android s25 tarafına. 13'ün güncelleme süresi 2-3 yıl daha var. 16 pro istemiyorsan en azından 14 al 6 gb ram var daha akıcı uzun ömürlü olur 16e de olabilir tek kamera sorun olmaz diyorsan.

• hayloft H kullanıcısına yanıt

Arkadaşım 16 plus kullanıyor, takaslayacaktık.Ekran olarak prodan büyük telefon ve hafifti.Çok hoşuma gitmişti.Ama işte 60 hz i gördükten sonra vazgeçmiştim.Sanırım haklısınız olduğum yerde kalsam daha iyi olur.

60 hz çekilecek birşey değil en iyisi 17 beklemek düz model bile 120 hz olacak. küçük, hafif tasarım tam size göre. düşüş olmaz 16 pro'dan sonra

Büyük olması sorun olmayacaksa s25 ultra her türlü daha iyi bir tercih.

Net!

ben 16 pm den s25 ultra ya geçtim eşekten ata geçiş oldu vallahi :)

• Cem095 kullanıcısına yanıt

leş kameralı optimizasyon özürlüsü yeni telefonunla mutluluklar burada polemik çıkartma :d

normal de yazmadım da attan eşeğe düşersin gibi saçma bir tabir görünce yazayım dedim herhangi bir kamera veya optimizasyon sorunum yok iphone da var o dedikleriniz optimizasyon ile iphone kelimeleri yan yana gelmeleri bile ilginç olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

16promax bile 13 prodan hafif ele alinca hissediliyor arka camdan kastiniz parlak elma logosu yok bu cezbetmiyo galiba sizi 13teki gibi parlak degil bakildimi elma çakmiyo direk onun disinda 16prodan 13e gecmek berbat bi deneyim olur samsungu saymiyom bile alip keske appledan devam edeydim derseniz geri donerseniz zarar yazar maddi olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 2 Eylül 2025; 13:58:21 >
  • Cem095 kullanıcısına yanıt

Cem soyadın Yılmaz olabilir mi? Sadece güldürüyorsun çünkü güzel insan.

• emreketa kullanıcısına yanıt
    Gülmek bile lüks oldu artık keyfini çıkar hocam :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Android ten aktarma kurulum yaptığımızda yeniye geçmesine rağmen ilk telefondaki dosyalar yine mevcut kalıyor değil mi?
    Bazı yerlerde kurulumdan önce yedekleme yapın demiş de inanılmaz zaman alıyor 2 gündür çözemedim. Ona göre uğraşmayıp direk kurulum yapacağım?

• 14 Pro’yu Troy’da değişimle 16 pro max almıştım. Yine aynısını düşünüyorum elimde 16 pro max 512 gb var. Troyda bunu versem kaça sayarlar sizce ve mantıklı mı?

• Benim de iPhone 13 ve öncesinde kullandığım cihazlar alüminyum çerçeveye sahipti. Alüminyum kötü demiyorum ama paslanmaz çelik veya titanyuma göre daha kalitesiz hissettiriyor. Cihazlarımı kılıfsız kullandığım için bu farkı rahatlıkla söyleyebilirim.

iPhone X’ten beri düz modeller ile üst modeller arasında malzeme kalitesi farkı hep oldu. Düz modeller alüminyum çerçeveyle gelirken, üst modeller önce paslanmaz çelik, sonra titanyum çerçeveyle geldi. Bu farkın korunması gerektiğini düşünüyorum.

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt

14 pro ya ne kadar vermişlerdi ve ne zaman sattın?

• emreketa kullanıcısına yanıt

Şubatta satmıştım 14 pro 256 gbdı. Yanlış hatırlamıyorsam 55 gibi bir şeydi

• 
Sayfa: önceki 12201221122212231224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.