En iyisini yapmışsınız hocam hayırlı olsun şimdiden inşallah biran önce elinize ulaşır. |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (117. sayfa)

-
-
Teşekkür ederim hocam, hepimizin inşallah.
-
1Tb mı bana çok fazla o. :) 128 gb 14 pm var 30 gb boş yer var hala. Ben pek video fotoğraf çekmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu Amazon dediğim gibi zıvanadan çıkmış durumda aynısını s24 ultra da bana yaşatmışlardı.
www.r10.net
Amazon.com.tr şüpheli işlem nedeniyle sipariş iptali oyunu - R10.nethttps://www.r10.net/off-topic/4039190-amazon-com-tr-supheli-islem-nedeniyle-siparis-iptali-oyunu.html
Her kılıf markasında kamera tuşunun olduğu yer farklı dizaynda, aldığımız kılıf tam işlevli olur revizyon vs gitmezler umarım
-
Umarım benimde öyle olur. En son Apple dan 14 PM almıştım. O süreç daha sancılı idi. Asla stok yoktu derin mor renginde. Aralık 15 de sipariş vermiştim 25 ocak teslim gösteriyordu ama 5 ocakta gelmişti.
Umarım buda erkenden gelir.
Bende 2 TB’de yıllık plan var :) Telefonun yedeklemesi kesinlikle kapalı, nefret ederim rastgele yedeklenen şeylerden. Onun yerine, dosyalar uygulamasını harddisk olarak kullanıyorum. İstediğim kadar dosya açıp her şeyi yedekleyip lazım olduğunda her yerden ulaşmayı seviyorum :) Yıllardır orası da dola dola artık yer kalmadı. Fiziki harddisk kullanmıyorum çok uzun süredir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
512GB olunca icloud, google ' a fotoğraf yedeklemekten kurtulurum sanırım.
Kapatacağım yedeklemeyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 13 Eylül 2024; 19:25:3 > -
Waow o zaman çok fazla dosyan olmalı. Telefonumda oyun bile oynamıyorum zaten. Mesleki olarak video çekimi yapıyorum ama onları da Macbook’umda tutuyorum. :)
Tebrik ediyorum gerçekten, biz durdum yere +20 binlik olduk işte Allah’tan 2 TB versiyon gelmedi yoksa +30 olurduk muhtemelen :)
Telefonunun hafızası 1TB diyelim. 2TB Cloud da depolayabilir miyim? Telefon hafızası doldu uyarısı verir mi?
Kendileri Easycep ile iş birliği yapıp milleti de dolandırıyorlar.
Eşimle 13 pro Max tan geçiyoruz. Bu özet güzel oldu. Ama benim en merak ettiğim kısım 13 pro max a göre daha hafif olması. Bakalım nasıl hissettirecek. Ekrandaki değişim de az da olsa hoşumuza giden detaylardan.
inanırım hocam şikayet varda bir çok şikayet mevcut zaten
-
Asla öyle bir uyarı ile karşılaşmadım. Şu an 1.7 TB iCloud Dosyalar dolu, telde 900 gb civarı ayrıca dolu.
Hocam canlı örneği var ben dolandırıldım. 2 telefonuma ait ek takas ödeme ücretini 59 gündür alamadım.
Sağolun hocam bende 512 kullanıyorum. 1 TB iCloud alırsam sıkıntı olmaz o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 13 Eylül 2024; 19:51:13 >
gsmarena daki bilgilere göre ağırlıklar bu şekilde:
13 pm 240 gram
14 pm 240 gram
15 pm 221 gram
16 pm 227 gram
13 p 204 gram
14 p 206 gram
15 p 187 gram
16 p 199 gram - 5x telefoto ile promax e göre biraz daha fazla ağırlaşmış olmalı
-
15 pm kullanıp 16 proya geçen var mı batarya çok kafamı karıştırıyor.
-
sözleşme vs evrakları varsa tüketici haklarına başvurun hocam inşallah çözersiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X