Şimdi Ara

Apple, iPhone 16'da yine 60 Hz ekran kullanabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple, iPhone 16'da yine 60 Hz ekran kullanabilir
    120 Hz ekranların gittikçe yaygınlaştığı ve alt seviye telefonlara dahi indiği günümüzde Apple, iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'da 60 Hz ekran kullanarak insanların tepkisini çekmişti. Görünen o ki şirket iPhone 16'da da 60 Hz yenileme hızında kalmaya devam edecek.

iPhone 16 Pro serisinde ekranlar büyüyecek

Tedarik zinciri kaynaklarından gelen bilgilere göre iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max'de ekran büyüklükleri artacak ve sırasıyla 6.27 inç ve 6.86 inç büyüklükte olacak. iPhone 16 ve16 Plus'da ise ekran büyüklüklerinin aynı kalacağı, yenileme hızının da 60 Hz olacağı iddia ediliyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S24'ün tanıtım ve çıkış tarihi netleşti

Bu iddia analist Ross Young'un daha önce yaptığı öngörüyü doğruluyor. Young'a göre Apple Pro olmayan modellerde 2025'e kadar yüksek yenileme hızı sunmayacak. Henüz iPhone 16 serisi için kesin tahminlerde bulunmak için erken olsa da iddia gerçekleşirse Apple hayranlarının tepkisini çekeceği aşikar. 

Kaynak:https://www.gsmarena.com/apples_iphone_16_displays_leak__bigger_on_the_pros_same_60hz_on_the_vanillas-news-60633.php

• 60 hz nin nesi kedi ciğer olacak üstüne para versen kullanmam. Hala kendinizi üstün mü zannediyorsunuz siz cidden? Hayır bu kültür nereden geliyor batıda desen yok, doğuda desen yok.

madem öyle, ferrarrisi lambosu olmayana kedi ciğer mi diyelim şimdi telefonu bir statü simgesi yapmak avuntudan öte değildir. Fakir avuntusu. (1000 dolar 5. dünya ülkeleri hariç nerede bir statü simgesi olabilir anlamak güç)

Tırnak kadar 10-50$ mâl edilen nand çipin kapasitesi yüksek versiyonunu +500$a satmak için yapay piyasa oluşturup satan, şarj aletini çevre için kutudan çıkardık deyip yıl sonu cirosunda şarj aleti satışından elde ettiği kârı utanmadan açıklayıp milyar dolarları sayan firmanızla size mutluluklar, bu saçmalıklara gülüp geçmeye devam edeceğim.  

Bu arada bu firmaya o kadar güveniyorsanız şu bezden almanız iyi olabilir. Mâlum diğerleri kötü pis bunlar thranduilin yaptığı elf bezi falan. Elrond yapımı plastik(ama elf) usb kablosunada bakabilirsiniz.

iPhone haberinin altına yine doluşmuş Xiaomi'ciler Honor'cular. Birde iPhone kullananlara enayi diye atıflarda bulunuyorlar. Kedi ciğer mi desem ne desem bilemedim. Bunlar fazla değil birkaç gün Mac,iPhone,Apple Watch,AirPods,Apple TV ekosistemi kullansalar anlayacaklar neyin ne olduğunu da imkan yok demekki çoğunda. Neyse çokta şey yapmamak lazım. Size Dandroid'inizle mutluluklar...
  • Apple, iPhone 16'da yine 60 Hz ekran kullanabilir 

• Yuhhhhhhh
  • Sorun değil, Apple müşterisinin çoğu sorgulayan eleştiren bir kitle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 20 Kasım 2023; 22:20:56 >
  • Oğlum insan bari 90 Hz falan yapar. 300 dolarlık cihaz değil ki bu. Apple’ın vermeme sebebi apaçık belli. Adamlar resmen baz seriyi almayın daha çok para verin pro alın demeye getiriyor durumu.
  • Siz dua edin ekran koyuyor. Ekran koymasa bile sabaha kadar kuyrukta bekleyecek akıllı çok!
  • Zaten gün sonunu zor gören bir bataryası var bide 120hz koyarsa tam çöp olur batarya süresi.
    Honor 70 var hep 120hz de ve çok aktif kullanıyorum gün sonunda %30 şarj kalıyor. 6 küsür Saat ekran süresi veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 20 Kasım 2023; 22:42:50 >
  • Benim şahsi düşüncem 90 Hz yerine 75 Hz gibi hem batarya performansını minimum etkileyecek hemde akışkanlık noktasında göze iyi gelecek bir frekans yaratmak iyi 🤔 olabilir. 60'a bende bu yıllarda ısrarcı olmanın anlamı olduğunu düşünmüyorum ancak evimde 2ms 75'e Hz overclock yaptığım monitörümde çok konforlu hissediyorum. 165 Hz'lik Asus kullanmış olmama rağmen.

Bu kadar küçük cihazlarda paneli bu kadar ısıtıp yüksek hz almaya çalışmak ve ekrana zarar geldiğinde 120 Hz ve üzeri ekranların tamir maliyetlerini kendi adıma düşünürüm.

Diğer birkaç arkadaşın şu tarz yorumları da ilginç aslında. Yıl 2023 120 Hz niye yok diye eleştiri yapıyorsunuz anca İPhone alanlara da giydirmeyi unutmuyorsunuz ? 2023'e geldi insanlar sizce de en iyi yazılıma sahip eko sistemi almalarına şaşırmanız bu "Hz" beklentiniz kadar çılgınca değil mi?
    (Onlarca hata tespit etmeme rağmen Apple'da) verimli çalışıyor Andorid'e göre. Apple gibi sizde kendinizi güncelleyin eleştirildiğiniz oranda.

• Yav zaten göz 30 hzden fazlasını görmüyor çok bile
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Kullandığım zamanlar bir günü çok rahat çıkarıyordu. Günde bir defa şarj ediyordum. Ama... kısıtlayıcı olduğunu...
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    6 saat çok mu anlamadım ?
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Enayi avındalar her zaman ki gibi
  • iPhone haberinin altına yine doluşmuş Xiaomi'ciler Honor'cular. Birde iPhone kullananlara enayi diye atıflarda bulunuyorlar. Kedi ciğer mi desem ne desem bilemedim. Bunlar fazla değil birkaç gün Mac,iPhone,Apple Watch,AirPods,Apple TV ekosistemi kullansalar anlayacaklar neyin ne olduğunu da imkan yok demekki çoğunda. Neyse çokta şey yapmamak lazım. Size Dandroid'inizle mutluluklar...
  • Uydur uydur yaz.
  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Odamda hem apple tv hemde ipad kullanıyorum ama telefonum xiaomi 11t pro bunun ekosistemle alakası yok. Android'de olan özgürlük apple'da yok. Ben düz adamım instagram tictoc youtube takılır telefon ederim diyorsan doğru iphone güzel. Yeri geldiğinde mühendislikte kullandığım birçok uygulama appstore da yok. Bazen apk yazıp kullandığım bile oluyor. iphone da bunları yapmam zulüm olur.
    Tablet ve apple tvye diyecek fazla sözüm yok. Tablet kısmında samsung ve xiaomi kullandım fakat ipad benim ihtiyaçlarım doğrultusunda daha iyi. Apple tv kısmında ise daha iyisi nvidia shield fakat o da değerinden fazla pahalı.
  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt

60 hz nin nesi kedi ciğer olacak üstüne para versen kullanmam. Hala kendinizi üstün mü zannediyorsunuz siz cidden? Hayır bu kültür nereden geliyor batıda desen yok, doğuda desen yok.

madem öyle, ferrarrisi lambosu olmayana kedi ciğer mi diyelim şimdi telefonu bir statü simgesi yapmak avuntudan öte değildir. Fakir avuntusu. (1000 dolar 5. dünya ülkeleri hariç nerede bir statü simgesi olabilir anlamak güç)

Tırnak kadar 10-50$ mâl edilen nand çipin kapasitesi yüksek versiyonunu +500$a satmak için yapay piyasa oluşturup satan, şarj aletini çevre için kutudan çıkardık deyip yıl sonu cirosunda şarj aleti satışından elde ettiği kârı utanmadan açıklayıp milyar dolarları sayan firmanızla size mutluluklar, bu saçmalıklara gülüp geçmeye devam edeceğim.  

Bu arada bu firmaya o kadar güveniyorsanız şu bezden almanız iyi olabilir. Mâlum diğerleri kötü pis bunlar thranduilin yaptığı elf bezi falan. Elrond yapımı plastik(ama elf) usb kablosunada bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 21 Kasım 2023; 0:57:4 >

• 14 pro kullanıyorum, kardeşimde 11 var bir ara kardeşim instadan bir şey göstercekti sayfayı yukarı aşağı yaparken gözlerim ağladı dedim sen bunu nasıl kullanıyorsun:) ekran tazeleme hızı baya önemli bilmeyen konuşuyor işte..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.