Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1380. sayfa)

-
-
Henüz ben de iP15Pm'de ve iP12'de herhangi bir sorun yaşamadım hocam.
-
Otomasyondan dolayı mı bilmiyorum ama gece 11’de uçak modu ve wifi açılıyor. Yalnız yatarken wifi kapatamıyorum. Uçak modundan çıkarıp tekrar elle alınca kapatabiliyorum. Sanırım otomasyon illa wifi açık kalacak diye engelliyor beni.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün gece bende çok cebelleştim benzer bir şeyle
-
Hocam peki ekranı çift tıkla kapatma olayı var mı?
-
Düz 15’te kaymak gibi çalışıyor sıfır sorun. Pili de aynı gidiyor
Selamlar,
Bazı arkadaşlarla telefonda konuşurken sesi cızırtı yapıyor gibi geliyor. Hepsinde olmuyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor ?
Mesela instagramda konuştuğumda yaptı.
Acaba bir sorun mu, ne yapmam lazım ?
-
Doğru hocam sms ler yeni cihaza gelmiyor, aramada yapılamıyor sadece gelen çağrı yanıtlanabiliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 imei için tek ücret ödersiniz,e-sim olayı için uygulama degişebilir ama yöntem aynı videosunu bırakıyorum size
Metin Aygunyoutube
Yurtdışından alınan iphone kayıtsız kullanım sırasında 120 gün kullanım sonrası şebeke kapanır ancak e-sim barındıran iphonelarda bayiye giderek e-sime geçiş yapıp +120 gün daha kullanabiliyorsunuz. Videodaki yöntem sayesinde bayiye gitmeden ve fiziksel simi iptal etmeden iphone diğer imei numarasına geçiş işlemini kendiniz yaparak 120 gün daha kayıtsız kullanım hakkı elde edebilirsiniz. Videodaki yöntem sayesinde iphone fiziksel sim ile kullandığımız imei numarasını boşa çıkararak bir e-sim tanımlaması yapıp fiziksel simin imei2 tarafına geçmesini sağladık. iPhone geçici kayıt adı altında bazı kişilerin yaptığı ve yüksek ücretler talep ettiği bu uygulamayı evinizde sadece 1 dolar karşılığında kendiniz yapabilirsiniz. bu sayede iphone kayıtsız kullanım her yıl yenilendiği için hiç bir şekilde bayiye gitmeden ve fiziksel simi iptal etmeden yılda 8 ay kayıtsız kullanım hakkını elde edersiniz. iPhone kayıtsız kullanım için redteago uygulamasını kullandık. Ancak piyasada bir çok iphone e-sim tanımlama yapan uygulamalar bulunuyor. Eğer ücretsiz e-sim veren veya daha düşük ücretle iphone e-sim tanımlaması yapan uygulamalar varsa bunuda kullanabilirsiniz. iphone redteago uygulaması ile QR kod okutmadan bu işlemleri yapabiliyorsunuz. iPhone e-sim nedir beya iphone e-sime geçiş gibi aramalar yapmanıza artık gerek kalmadı. iphone 240 gün kayıtsı kullanım hakkınızı sürekli fiziksel simi kullanarak rahatça yapabilirsiniz. iphone 120+120 gün kayıtsız kullanma e-sime geçmeden artık mümkün.https://www.youtube.com/watch?v=M6P7ErPTYD0 -
Merhaba, sms ler simin takılı olduğu telefona geliyor.
-
Otomatik olarak yok.ama iphone içinde bir ayar var simge ye çift tıklayarak kapama ayarlıyorum ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 12 Mart 2024; 19:52:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O da yok.
-
Herkese iyi akşamlar.
Yaklaşık 4 sene önce iPhone 7+ ile ara verdiğim Apple kullanımına 15 PM ile dönmeye karar verdim
Yurtdışı 256gb natürel renk sipariş verdim, yarın ya da ertesi gün elime geçmesini bekliyorum.
Gelecek ay yurt dışına çıkacağım, dönünce 4 ay içerisinde kaydettirim diye planladım.
Şu an Samsung note 10+ kullanıyorum, çok da memnunum telefondan ama bataryası zayıfladı, bir de video foto için alıyorum esasen iPhone.
Şimdi sorularım,
Android iOS aktarmasında nelere dikkat etmek lazım?
Kılıf olarak skinarma markası hoşuma gitti, iyi midir?
Şarj adaptörünü orjinal alacağım ama arabada şarj ihtiyacım da oluyor, araç şarjı Apple orjinal ürün yok gördüğüm kadarıyla, güvenli çakmak soket markasi ve kablosu ne tavsiye edersiniz?
Magsafe özellikli araç içi tutucular güvenli midir ?
Kamera koruyucuların görüntü kalitesini bozma ihtimali çekincem ama telefonu özenli dikkatli kullanan biri değilim ayrıca renkli kamera lensleri de estetik geliyor :) ne dersiniz ?
Herkese keyifli akşamlar dilerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
iPhone da bazı donanımlar ve kullanılan uygulamalar farklı olduğu için kimileri iyi, kimileri ise kötü sonuçlar alıyor sanırım.
En iyisi başkalarının yorumlarına bakmayıp ilk kendisi deneyimlemesi gerekiyor. Aksi bir durum var ise imza kapanmadan geri dönmek en iyisi.
Selamlar, 15 pro max ile bluetooth ile pcye nasıl resim atabilirim
Arkadaşlar konum ayarlarını hızlıca açıp kapatmanın bi yolu yok mu? İlla ayarlara girip mi yapmak lazım. Üstteki kısayol paneline ekleyemiyor muyuz göremedim öyle bi ayar
Kullanıcı deneyimini kötü etkilediği için apple buna izin vermez. Ne kestirmelerde ne de denetim merkezinde böyle bir seçenek yok maalesef.
Ben de hep merak ediyorum neden bu Lara denetim masasından izin vermiyor diye. WiFi’da aynı şekilde.
WiFi kapatabilmek için kesitirme yaptım hayat. Akşam kapatsam sabaha karşı geri açılıyor gece mesaj sesi oluyor öyle olunca da.
İnternet varsa Send Anywhere programını tavsiye derim. Küçük bir kayıt oluyorsunuz, ücretsiz ve hızlı aktarım sağlıyor.
En kötü WhatsApp Web'de belge, Yine telegramda belge olarak kendinize veya kayırtlı mesajlarınıza gönderim sağlayabilirsiniz.
-
Apple MagSafe şarj cihazım geldi bugün denedim. 25’ten 83’e doldurdum. Kablolu şarjdan farklı yüksek bir ısınma görmedim telefonda. MagSafe aletin metal olan alt kısmı aşırı ısınıyor, bu ısıyı yayması için ahşap masaya koyup şarj ettim. Bir süre sonra metal bir yüzeye koydum. Metal yüzey ısıyı iyi emdiği için magsafe alet de ısınmadı, altı gayet serin kaldı. Bu şekilde bir düzenek kurup şarj edeceğim, memnun kaldım. Birkaç defa daha denedikten sonra farklı bir durum olursa yazarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X