|
Arkadaşlar sahibinden de 15 pro max 512 lik bir ilan gördüm. ürün kapalı kutu fatura yok (şirket hediye etmiş).bunun tr cihazı olup olmadığını nasıl anlarım |
|

2 Mobil
|
Arkadaşlar sahibinden de 15 pro max 512 lik bir ilan gördüm. ürün kapalı kutu fatura yok (şirket hediye etmiş).bunun tr cihazı olup olmadığını nasıl anlarım |
|
İncelemede Samsung zoom düşük ışık gibi kısımlarda önde 5x zoom modunda iPhone daha iyi ama stabilizasyon portre modu video konusunda iPhone açık ara önde Tamam Samsung netlik olarak iyi ama renkler doğal değil vivid çekiyor(Türkçesi aklıma gelmedi) Güney Koreli kızı Latin Amerikalı gibi çekiyor biraz daha bunlara önem verse kamera olarak Samsung en iyisi olur birde şu ultra tasarımına el atmalılar köşeler çok keskin arkadaşım kullanıyor pantolon cebinde delik açıldı Not:Fan değilim tarafsız gözlem < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhmus21 -- 1 Şubat 2024; 14:26:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Cihazın part numarası TU/A ile bitiyorsa Türkiye cihazıdır. Örneğin MTUX3TU/A gibi. Kutunun arka yüzünden bu bilgiye ulaşabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 1 Şubat 2024; 15:13:51 > |
|
|
Rica ederim. Bu konularda çok fazla üçkağıt olabiliyor dikkatli olun. Kutudaki tek açımlık bantları bile yenileyebiliyorlar. Dediğime ilave olarak E-Devlet üzerinden imei numarasını sorgulatın. Ayrıca aşağıdaki linkten cihazın seri numarası ile yapacağınız sorgulama da önemli. Buradaki sorgulama size cihaz ve garanti süresiyle ilgili ipucu verir. Eğer daha önceden aktif edilmiş bir cihazsa garanti başlangıç ve bitiş tarihleri çıkar. Sıfır aktif edilmemiş bir cihazda bu süre cihaz aktif edilince işlemeye başlar. Check Your Service and Support Coverage - Apple Support https://checkcoverage.apple.com/?locale=tr_TR&cid=gn-ols-checkcoverage-lp-get_help< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 1 Şubat 2024; 15:35:44 > |
|
Ben de benks air olanı kullanıyorum çok güzel kılıf gerçekten. Pro siyah kenarlar silikon olduğu için tercih etmedim bir de sade siyah rengi çok parmak izi bırakıyor gibiydi. Ama tabi pro daha iyi koruyacaktır telefonu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 1 Şubat 2024; 16:0:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hocam cihaza takılı fotoğraflarını yan ve arka olarak çeker misiniz rica etsem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayır öne Koymadım. Dediğim gibi 2 telefonada sahibim Yiğidi Öldür hakkını yeme davasındayım ben. Her ikisindede yazılımsal problemler var bunuda söyleyebiliyorum. Ki samsung s23 ultrada vardı bende aynı şekilde oda ilk çıktığında Kamerası rezildi.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Az öncede söyledim S23 Ultrada ilk çıktığı sıralarda kamerası rezildi şuan gayet iyi ki o cihazada sahiptim.şimdi hem 15 Pro max hem s24 Ultra Var ben işin yiğitle hak kısmındayım. Ki yine belirteyim yazılımla güncellemeyle her ikisininde kamerası daha yüksek seviyelere çıkarılabilir.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|