Şimdi Ara

Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (683. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Sero29 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.657
Cevap
342
Favori
886.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ayni surumdeyim uzun sure kullanacagiz mecbur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Siceyy kullanıcısına yanıt
    İphone 13 için ne içler acısı onu anlamadim performans bakımından mı yoksa şarj açısından mı ?

• Valla 18.3 sürümü kullanıyorum gayette memnunum en ufak bi sıkıntı yok

• berkayakin kullanıcısına yanıt
    Ben biraz performanstan şikayetciyim eskisi gibi değil ama ios 18 ilerleyen sürümlerde daha oturacaktır diğer anlamda şarj icin gayet stabil cok memnunum şarj bakımından günü rahatlıkla cıkartıyor

• Sero29 S kullanıcısına yanıt

Şarj hocam veriler çok düşük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarjı çok iyi diyenlere inanmayın, sizide bataklığa çekmek istiyorlar.  

• Gittiği yere kadar 14.2 ile devam o zaman

Güncelleme desteğini ilk sene sonunda Apple kesse iPhone 13 artık güncelleme almayacak dese bu sefer niye güncelleme desteği yok daha telefonu alalı 1 sene oldu Samsung güncelleme desteği daha uzun vs derler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 1 Şubat 2025; 17:32:2 >
  • Şarjda pek iyileşme olmadı pilim %100 özellikle mobil veri kullanınca 2.kez şarja takıyorum bazende nadirende olsa anlık takılmalar oluyor instagramda.

• Demir1357 kullanıcısına yanıt
    Olay bu zaten mesele telefon güncellemesini kaç yıl verdikleri değil, aldığın güncellemenin telefona artısı oluyor mu.

• Demir1357 kullanıcısına yanıt
    iphone 13 ios 15 ile cikmadi mi?

• Selamlar
    13 için ön kamera kısmı açık olan ekran koruyucusu bulmak mümkün mü acaba, sizler ne kullanıyorsunuz ne tavsiye edersiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Razor Crest kullanıcısına yanıt

Benim de telefonun pili %100 17.7 sürümde iken sarjı gayet iyi gidiyordu. 18.3 güncelledim mobil veri açıkken 4-5 saat ekran süresi alıyorum iyiye gitmesi gerekirken daha da kötüye gitmeye başladı keşke güncellemeseydim.

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Ben gidip en uygun hangisi ise onu aldım telefonu titiz kullanırım darbelerden sakınırım telefonu kılcal çizik vs olmasın diye kullanıyorum olmayacağını bilsem ekran koruyucu kullanmam. Telefoncularda bir çok çeşit var onlara bakabilirsin kamera kısımlarının açık olanları da vardır.

Mat ekran koruyucuların kamera ve Face ID kısmı açık.

Ben spigen kullanıyorum hocam ön kamera kısmı açık ve çok memnunum Amazon’dan almıştım 2lisi 500 liraydı

• Son birkaç gündür iphone 13'te özellikle safaride dolaşırken telefon kendini kasmaya başladı. Son sürümle bir ilgisi var mı bilmiyorum ama temiz kurulum yaptığım halde böyle bir sorun ortaya çıktı. Apple 13'lere eskitme politikası mı uygulamaya başladı anlamadım. Önceki sürümlerde böyle bir sorun yoktu. Bu sürümün de batarya performansını daha fazla beğendim ama daha önce yazdığım gibi s25 plus aldığım için telefon geldikten sonra onu kullanmaya başlayacağım.

• 
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.