Şimdi Ara

Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.657
Cevap
342
Favori
886.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iPhone 12'den S23 Ultraya geçiş yaptım hocam ben genel toplamda çok memnunum ilk başlarda garipsediğim şeyler oldu ama zamanla alıştım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 18.3 ile pil süper sabah 9 da şarjdan aldım agece 22 de %73

Her şey yazılımsal pil sürekli tükenirken bir güncelleme ile pil tükenmez oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nimotech kullanıcısına yanıt

Nasıl hocam fark hissettin dimi.

• AMC kullanıcısına yanıt
    hocam performans pil olarak çok fark hissettim fakat ios'un uygulama kalitesi ve ekosistem yönünden iPhone daha iyiydi.

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

Öğlen 1 şarjdan çektim full mobil veri +konum açık kalan pil %28 18.3 iPhone 13

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt

Pil sağlığı 88 benim hocam

• Sero29 S kullanıcısına yanıt
    1 ay önce aldım gayet güzel bir çok üst segment cihaz kullandım küçük bir cihaz düşündüm bu yüzden aldım boşa fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum her türlü işimi sorunsuz görüyorum tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Vallahi bilmiyorum ama nedense pil konusunda banada cok iyi geliyor psikolojikmi dir bilmiyorum ama öyle telefon pil konusunda cok stabil gerçi benim pil sağlığı 100 cihaz yeni daha sıfır aldım ama öncesiindede 13 kullandim

• Sero29 S kullanıcısına yanıt

Hocam şarj akıp giderken şimdi gitmiyor demek ki yapabiliyorlar isteyince

Hangi sürümdeyken akıp gidiyordu şarj benim cihaz şuan 18.3 kurulu sanki pil olduğu yerde çakılı kalıyor :d birde temiz kurulum yaptim daha yeni dfu mod ile şuan dahada akıcı hale geldi telefon

• Nimotech kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın hocam. Bakalım ben neler deneyimleyeceğim

• MasteR kullanıcısına yanıt

Siz de güle güle kullanın hocam. Ben de s24 plus düşünüyordum ama s25 plus'ın işlemcisinin daha iyi olduğunun söylenmesi nedeniyle s25 plus tercih ettim. Kendi iphone'umu babama vereceğim. S25 plus'ı da gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum. Samsung'un çıkarttığı eski modeller ortalama iki yıl içinde işlevsiz hale geliyordu ama artık iphone gibi uzun süre stabil olduğunu duyuyorum. Annemde a52 var. O bile hala iyi bir şekilde çalışıyor.

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Size de hayırlı olsun hocam güle güle kullanın

Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] 

Ne yapıyorsun hocam ironi mi?

Yarım saat mi ekran süren var.

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt

Samsung'un kameraları sarımtırak çekiyor daha önce S24 baz model kullandım bir kaç güncelleme içerisinde pil ömrü olumsuz etkileniyor bu yüzden yılların samsung kullanıcısı olan ben iphone 13 alarak iphone'a dönüş yaptım iyi araştırın.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Bende a54 kullanısıydım hocam sizi o forumdan hatırlıyor gibiyin. Sarımtırak çekmek sorunu güncelleme ile düzeltilmişti ama samsungun arayüzü güzel olsada güncellemeler ile vs ios a göre daha çok bozuluyor

• berkayakin kullanıcısına yanıt

Her türlü A serisini ve S24'ü kullandım şuan çıkan S25 ve iphone 16 kamera karşılaştırmalarını inceledim samsung yine sarımtırak çekiyor kendi anakonusun da paylaşmıştı birisi bu seride exynos olmaması çok iyi ancak samsung inatla kamera lenslerini kaç seridir güncellemiyor aciliyet yoksa hemen alınmamalı fiyatları zaten bir kaç ay içinde düşüşe geçecek.

• 17.7 sürümünde kaldım dahada yükseltilmez artık gittiği yere kadar ios 18 ip 13 için içler acısı

• Siceyy kullanıcısına yanıt
    Gittiği yere kadar 16.5la devam o zaman 😁

• 
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.