< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (663. sayfa)
-
-
15 için 55 bin civarı verileceğine 62 bin civarı iPhone 16 almak daha mantıklı bence. Yapay zeka farkı falan ilerde hissedilir sonuçta alınca en az 3-4 sene kullanılıyor bu cihazlar. Ben şahsen öyle yaptım yani, size de seçenek olarak söyleyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
14 kamerası zaten 13 ile neredeyse aynı ama 15 ve sonrasındaki 48MP kameranın kalitesinden sonra diğerlerinin yüzüne bakılmaz. Cihazlara mağazada kabaca inceleseniz bile fark bariz.
Son zamanlarda Hepsiburada üzerinden iPhone 13 alanlara Çin üretimli cihazlar mı geldi yoksa Hindistan üretimli cihazlar mı?
Cihazın kutusunun arkasında, üst tarafta yazıyor üretim yeri.
-
Bendeki Çin üretimi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benimde çin üretimi
Rengi nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 29 Kasım 2024; 13:28:36 >
Beyaz
-
Ayarlar > Genel > Yasal Ve Mevzuat Üretim yerleri görünmektedir
Peki ne sorun var demişler? Benim telefonunda şarj girişinin etrafında iğne ucu kadar boya atmaları var. Hepsijet personeline sorduğumda kabul edilmeyeceğini, kendisi kabul ederse maaşından kesileceğini söyledi. Başka hiçbir sorunu olmamasına rağmen ufacık boya atmasından bile değeri düşüyor.
-
Ben mayısta almıştım hindistan. öyle olunca ne oluyor ki?
-
beyler merhaba selamlar
geçen kış iphone 15pro cihazım çalındıktan sonra kendime geçici olarak 2. el iphone SE 2020 modelini almıştım. 6 ay kadar kullandım, batarya ömrü hariç herhangi bir sorun yaşamadım. bazen de face ıd'nin kolaylığına alışan biri olarak touch ıd'ye sürekli parmak okutma mecburiyeti sorun oluyordu ama çok takılmadım ona.
bütçem olmasına rağmen tekrar 15 pro-16 pro gibi pahalı bir telefon almak yerine beni 3 yıl kadar idare edebilecek bir telefon almayı düşünüyorum. çok ortalama bir kullanıcı olduğum için pro modelleri listeden eledim. günlük rutinim; sosyal medya, mobil bankacılık, borsa aplikasyonları ve whatsapp. nadiren de spor yaparken foto ve video çekerim. bu gibi basit kullanımlar için bir kaç arkadaşım iphone 13'ü önerdi. hepsiburada üzerinden de eskiyi getir yeniyi götür kampanyasını söylediler. aranızda faydalanan oldu mu, tavsiye eder misiniz?
128 gb siyah ve beyaz modelde diğer renklere göre fiyat daha uygun tutulmuş. bu telefonlar 2 yıl apple Türkiye garantili deniyor. 33600-34100 TL arasında daha güvenilir bir satıcı göremedim.
-
Bende sizin bahsettiğiniz günlük rutinlerde kullanıyorum İphone 13'ü gayet stabil sorunsuz çalışıyor. Pil konusunda bir günü rahat çıkartıyor genelde Wi-fi olan ortamlarda daha çok bulunuyorum. Tabi bu durum genel olarak değişiklik gösterebilir bazen Wi-fi olmayan yerlerde olduğum zaman bu süre 2-3 saat arası düşüş yapıyor. 1 ay önce Teknosa mağazasından aldım adaptör ile 35 küsür tuttu. Çoğu kişi eskiyi getir yenisini götür kampanyasından yararlanıyor zaten konu şuan onun üzerinden ilerliyor sorun yaşayan pek görmedim. Fikrimi soracak olursanız anlattığınız gibi kullanım yapacaksanız alabilirsiniz gayet iyi bir cihaz rahat 3 yıl ve fazlasını götürür.
-
Bana hiç bir ayrıntı vermediler. Söyledikleriniz dışında başla problemler var, gibi garip bi ifade kullanmışlar. Ne olduğu belli değil. Ama kesinlikle yalan. Telefonum kozmetik olarak 10/10 idi.
iPhone 13 için Amfilm koruyucu stokta yok. Elinde fazladan olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu hocam.
amFilm OneTouch Temperli Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum Kitli için uyumlu iPhone 13/13 Pro (6,1'', 2021) ile Uyumlu, Kılıf Dostu - (2 Adet)https://www.amazon.com.tr/dp/B09DYPT6LD?ref=cm_sw_r_apan_dp_44ZN9FN0E9Y3HE6BMVP0&ref_=cm_sw_r_apan_dp_44ZN9FN0E9Y3HE6BMVP0&social_share=cm_sw_r_apan_dp_44ZN9FN0E9Y3HE6BMVP0&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Selamlar bende yeniden a dönüş yaptım 2 gün önce 36 liraya 13 yıldız ışığı 128 gb aldım. Çok güzel cihaz daha öncede kullanmıştım 13 pro , pro max , en iyisi düz model ama. da şu an alınacak en iyi en güzel cihazlar bence 13 ve 15.
TEKNOSAda 13 den 15 e geçiş yaptım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X