< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caution -- 4 Aralık 2024; 3:52:32 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (665. sayfa)
-
-
Gayet yeterli süre ios 18 ios 17 göre daha stabil çalışıyor iPhone 13 çok başarılı cihaz üstünlüğü koruyor halen zirve yapıyo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar hanıma 13 almayı planlıyorum. Deneyimimiz sıfır. 128 gb olanı 33k ,256 gb olanı 43k. bu farka değer mi 256 gb almak? yoksa icloud a filan kopyalabilir miyiz fotoları filan?
-
Ben geçersem iphone 17'ye geçicem çünkü 16 ilk yeni kasa ilk telefon
iphone 12 de ilk kasa ilk telefondu ama iphone 13'ün gölgesinde kaldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 4 Aralık 2024; 13:36:41 > -
Alan satın alırsınız dolduğu zaman 256'lığın fiyatı mantıksız bu cihaz için her türlü yedek yapabilirsiniz icloud'a.
-
13 halen yeterli bence ama 256lık için vereceğim paraya üst model alırdım şahsen
Beklediğimden daha erken çöp oldu , bir tek arka kısmı sararmadı diğer tüm taraflar sarardı koyulaştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugün itibari ile 13 geçmiş bulunuyorum. Taze taze bir sorun olacak. Evimde telefon çekmiyor. Bulunduğum mahalle ile alakalı bir sorun. Cihazda wifi arama açık olmasına rağmen wifi arama devreye girmiyor. Sebebini veya çözümünü bilen var mı? Samsung a54ten geçtim onda 1 diş çekiyordu bu cihazda direk servis yon diyor nedense. Wifi araması çalışsa sorun yok ancak açık olmasıba rağmen devrede değil kimseyle konuşamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bunu tavsiye ederim hocam bayadır kullanıyorum bir sararma yapmadı arkası cam gibi sert. uygun fiyat.
amazonMinesk iphone 13 için Magsafe ile Uyumlu Şeffaf Kılıf Kristal Berraklığında Materyal Polikarbonat Arka Kısım ve Silikon Kenarlar Wireless Kablosuz Şarj Destekli Kılıf Kapak (13)https://www.amazon.com.tr/dp/B09NK56YWT?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 -
Bakarım hocam teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WİFİ arama için operatöre mesaj atıp aktif hale getirmek gerekiyor diye biliyorum.
bireysel.turktelekom.com.trHD+ Görüşme (VoLTE) ve WiFi Arama (VoWiFi) | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-dijital-servisler/Sayfalar/HD--G%c3%b6r%c3%bc%c5%9fme-(VoLTE)-ve-WiFi-Arama.aspx -
Önce ki samsung telefonumda wifi araması açıktı o sebeple operatörden de açıktır diye düşünüyorum
Hücresel ve wifi farketmiyor bazen whatsapp sesli aramaları bildirimi alamıyorum telefonum çalmıyor. Eşim yanımda arıyor ama çalma bildirim vs yok. Onun ekranında aranıyor yazıyor öyle kalıyor çalıyora dönmüyor. O kapattıktan 5 dk sonra cevapsız arama diye whatsapp bildirimi geliyor. Yaşayan var mı telefonu alalı 2 gün oldu ama yaşadığın yerden ötürü bu sorun benim için büyük problem
Bugün eski usul pil performansı paylaşıcam cihaz yaklaşık 1 sene olucak %96 pil sağlığı mevcut %65 şarjla 3 saat 10 dakika gibi bir süre verdi akşama ss atıcam
Testi yaptım arkadaşlar; Wifi-4.5G Karışık kullanım Her şeyi yaptım Kamera,Youtube,Safari,Spotify , sonuna kadar kullandım her şeyi araca bağlandım vs vb bu kadar max 7. Saat ekran süresi alınır ios sürümü 17.7
pil 88 apple 80 olmadan değişmiyor, yok mudur bi yolu yılbası öncesi zam gelmeden yaptısam
-
Nasıl değişmiyor parasıyla değil mi
40-45k ya temiz 15ler var hocam
-
malesef kabul etmediler gürgecler
-
Çok ilginç, apple resmi servisi kabul eder belki parasıyla da kabul etmiyorlar demek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X