Şimdi Ara

Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: İlkerTunç QOURZ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.141
Cevap
329
Favori
856.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler baktım 3500 liraya değişiyor servisi peki su geçirme olayı bozulurmu servisinde değiştirsek pilini ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blacksss kullanıcısına yanıt
    Endişelenme onuda hallediyo yetkili servis

• yakogg Y kullanıcısına yanıt

pil değiştrmeyin mümkün mertebe telefonun içinin açılması iyi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 26 Eylül 2024; 10:25:59 >
  • Demir1357 kullanıcısına yanıt
    Servis yaparsa sorun olacağını zannetmiyorum

• Yetkili serviste hiçbir şekilde sorun yaşamadım cihazın orijinal apple parçası ibaresi olduğu sürece kafanız rahat olsun yok efendim cihazın değeri düşüyormuş bunlar palavra bir parça bozulursa aynı kalitede takarlar yan sanayi çakma parça cihazı bozuyor telefonculara sakın gitmeyin adamlar orjinal yerine yan sanayi takıyo apple yetkili servisleri onaylı servis endişeniz olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oner4343 -- 26 Eylül 2024; 11:8:2 >
  • Mentolluayran M kullanıcısına yanıt
    Batarya değişiminde servis teknisyen tarafından sıvı toza dayanıklığını yenisini takıyor

apple degisitirnce herhangi bir problem olmuyor. niye 6 saatte bir sarj etmekle ugrasayim 2 yilda bir degisip devam ederim.

• Ya abi şaka gibi insanlar var telefonu söktürme onu söktürme ne değişik huyları olanlar var la

• 13 mini 256 GB alarak aranıza katıldım. Telefonda İOS 18 yüklüydü, performans olarak pek akıcı gelmedi bana. Daha sonra 17.7 ye döndüm. Şu anda pil ve performans olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. Uzun uzun araştırma yaparak bu telefonu aldım. Aslında danıştığım kişiler kesinlikle ekran süresi nedeni ile 13 mini den uzak durmam gerektiğini söylediler. Ancak telefonun boyutu tam benim istediğim gibi, beni cazip eden de bu oldu. Daha önce 5s kullanmıştım, ikinci iphone deneyimim oluyor. Ben memnun kaldım, almak isteyen arkadaşlar varsa çok da fazla paralar verip yüksek model almanıza gerek yok. 13 ve 13 mini tercih edebilirsiniz.

• son günlerde i13 telefonumda telegramda mesaj olmamasına rağmen sürekli uygulama üzerinde 1 işareti yazıyor. ayarlarına girip çıkınca gidiyor sonra geri geliyor. internetten araştırdım ama herhangi bir sonuca ulaşamadım. bilgisi olan var mı

• bildirimlerden işaretli uyarıları kapat hocam

Deniyorum hemen. teşekkür ederim ilginiz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrgoxel -- 27 Eylül 2024; 15:11:48 >
  • Herkese merhaba bir konuda karar veremedim fikirlerinizi merak ediyorum.

Elimde hali hazırda İOS 18 yüklü iPhone 13 var pili 80 ve şarjı gerçekten beni delirtiyor . Garantisi de bitti . Cihaza güzel bir fiyat aldım ikinci elde satmak için aklıma yattı fakat sattıktan sonra gene İOS kullanmak istiyorum.

Üstüne 20 k koyup 15 almak mı yoksa tekrar yine iPhone 13 sıfır almak mı ?

Neden gene iPhone 13 derseniz batarya değişime 4 bin istediler garantili vs diye bende üstüne 8 koyunca sıfır iPhone 13 alabiliyorum hem 2 yıl garanti hem sıfır cihaz diye düşündüm .

Siz olsanız ne yaparsınız ?

• marjinal7140 kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa uzun süreli kullanacaksanız bütçe zorlanmayacaksa ram farkından dolayı 14-15 serisi iyi olur . Bütçe yoksa 13 devam bana kalırsa garantisi de yenilenir

Bende geçen ramazan da bütçeyi zorlamadan 13 aldım ama şu ram farkı ilerisi için iyi olur diye 14 alsam mı yoksa iyice zorlayıp 15 256 mı alsam gerekli mi bilemedim cihazdan memnunum ve aldığım telefonu en kötü 5 sene kullanıyorum kararsızım

• Hatchway kullanıcısına yanıt
    Hocam benim iPhone 13 2 senesini doldurdu ve beni hiç yarı yolda bırakmadı. Memnunum cihazdan ama güzel bi fiyat alınca aklıma satıyım yenileyim dedim . 22 k üste vermekte istemiyorum bazende satma dursun diyorum kafam karıştı .

Haklısınız işte ilerisi için 6 gb ram daha iyi olacak gibi duruyor benimde kafamı kurcalıyor

• iphone 13 te iphone 11 olma yolunda ilerliyor çevremde herkes 13 alıyor şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 30 Eylül 2024; 11:7:24 >
  • Bu saatten sonra en az 14 alınmalı bence. 6 gb ramden dolayı.

• herkese merhaba dün 36.200tlye 13 128gb beyaz cihazı aldım 6 yıllık s9plustan geçiş yapıcam dikkat etmem gereken bişey var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.