Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
261
Favori
1.012.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya yeni 11 aldım acaba iade edip 12 yi mi beklesem 🧐

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha dün sipariş ettim iPhone 11'i, sizce dolar 8'e çıkmış gibi düşünürsek 12'yi beklemeye değer mi? Siparişimi iptal edeyim mi?
  • Üyelerimizden gelen istekler doğrultusunda yönetimce "iPhone 12 Mini & iPhone 12" ve "PRO, PRO MAX" ana konularını ayırma kararı aldık.

    Bu ayrım geçmişte açılmış diğer marka ve model ana konularını bağlamamaktadır ve konu birleştirme talepleri dikkate alınmayacaktır.

    Tüm iPhone 12 severlere hayırlı olsun diyelim, keyifli forumlar...


    Diğer iPhone PRO ve PRO MAX ana konusuna buradan ulaşabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • erdem10xx E kullanıcısına yanıt
    Bence lansman tarihine yakın iPhone 11 sipariş verilip, duyuruya ve çıkacak fiyata göre iade etmeli.
  • Blur kullanıcısına yanıt
    @Blur Hangi üyelermiş onlar bize neden sorulmuyor? iPhone 11 konusunda ve bu konunun önceki sayfalarında yazılan bölünmesin mesajlarını hiç görmediniz? Resmen iki üç kişinin manüplasyonuna kanıp bir gitmesi gereken konuyu böldünüz. Öyle bir anlatıyorlarki sanırsın bambaşka cihazlar, hepsinin tek bir yerde konuşulduğu i11 konusu kaostan geçilmiyor.

    Şimdi işimiz gücümüz yok konuları ayrı ayrı takip edeceğimizi mi sanıyorsunuz? Sadece o modeli ilgilendiren ne kadar mesaj atılacakta iki ayrı konu yapıyorsunuz? iPhone 12 yazısını görüp gelenler tüm modeller hakkında konuşacak. Bir de bunlara Pro / Pro Max yada düz iPhone 12 başka konuda konuşuluyor diye laf anlatılacak karışıklık çıkacak. Siz ne yaparsanız yapın tüm modeller her iki konuda da konuşulacak ve karşılaştıralacak. Sadece konuyu saçma sapan böldüğünüz ile kalacaksınız.

    Şimdi de biz mi adam toplayalım geri birleştirilsin diye? Bir tane aklı başında yönetici yapmayın diyememiş mi merak ediyorum doğrusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Görüşüldü ve böyle uygun görüldü, konu bölünse de bölünmese de zaten bir kesim hoşnut olmayacaktı.

    Muhalefet yapıp, polemik yaratmaktansa olumlu düşünüp, yapıcı paylaşımlarda bulunulmasını bekliyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPhone 12 5,4 inch kesin bilgimi? bunun hakkinda bilgisi olan varmi?
  • Çentik kalkar umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çentik kalkmayacak arkadaşlar bunu idrak edin umut bağlamayın. Apple çentikten vazgeçmeyecek. İleride ufalta ufalta bir kaç yıl sonra Face ID donanımlarını ekran üstünden çekebilir. Bunları yapmak kolay değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çentik’den belki ekran altı kamera teknolojisi gelişirse kurtulabiliriz. Apple illa ki test ediyordur böyle bir şeyler (umarım). Ama çentik Apple’ın tasarım dili oldu artık çürüyene kadar kullanırlar İPhone 6 kasasının 8’e kadar kullanılması gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha fazla dayanamayıp malum sitenin +600 tl geri ödeme kampanyası ile 11 aldım. Bu devirde 6s icin 2000tl zor verirler. 11 den de 12 ye geçilmez sanırım :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    iade et, cünkü ayni paraya iPhone12 alacaksin ve simdi aldiginin degeri dusecek bir iki aya.
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyle olur ama aynı para olacağını hiç sanmıyorum.
  • iPhone 12'nin Şarj Cihazı Konusu, İyice Bilmeceye Döndü


    Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]


    iPhone 12'nin kutusundan bir şarj adaptörü ve bir kulaklık çıkacak mı; çıkmayacak mı? Farklı iddialar, konuyu adeta bir bilmeceye çevirdi. İşte yeni iddia...

    iPhone 12'nin kutusuna EarPods'un ve şarj cihazının dahil edilmeyeceğini daha önce duymuştuk. Şimdi aynı söylenti, bu kez Tayvan'dan yeniden ortaya çıktı. Böylece, Apple'ın bu kararından vazgeçmesini bekleyenlerin hayalleri, bir kez daha suya düşmüş oldu.

    Yeni gelen bilgilere göre iPhone 12 kablosuz şarjın can sıkabilen bir yanını böyle ortadan kaldırabilir..
    Araştırma firması TrendForce'a göre Apple, iPhone 12'nin kutusuna kablolu kulaklıkları ve şarj adaptörünü dahil etmeyecek. Bunun nedeni, rapora göre 5G nedeniyle maliyeti "önemli ölçüde artan" iPhone 12'nin maliyetini düşük tutmak. Gelen bilgiler arasında Lightning'ten USB-C'ye dönüştürme kablosunun kutuya dahil edilip edilmeyeceğine dair bir bilgi yok.

    Apple'ın şimdiden çok tartışılan gelecek nesil telefonu iPhone 12 için şarj konusuna ilişkin yeni bir iddia daha ortaya atıldı.
    TrendForce'un bu bilgiyi nereden aldığını bilmediğimizden iddiaya dikkatle yaklaşmakta yarar var. Şarj cihazı neredeyse herkeste olduğundan, Apple böyle bir tasarruf yolunu izleyebilir. Ancak geçtiğimiz günlerdeki bir sızıntı, tam tersini söyleyerek şarj cihazının iPhone 12 ile beraber geleceğini göstermişti. Bu da, Apple hayranlarını ümitlendirmeye yetmişti.

    Şarj adaptörünün ve EarPods'un iPhone 12 ile beraber gelip gelmeyeceğini çok geçmeden, eylül veya ekimde muhtemelen öğreneceğiz.




  • İddia

    5.4 inçlik iPhone 12 modelinin adı iPhone 12 Mini olabilir.


    Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]


    reddit
  • scanh kullanıcısına yanıt
    Mini kategorisinin yeri Apple’da olduğu ve SE’den bile küçük bir cihaz cikartacakları için ben Mini isimlendirmesine kesin gözle bakiyorum. Standart ölçülerde olsa 12 der geçer. Bu boyut aşırı minimal. İsimsiz bırakmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 4 Eylül 2020; 20:28:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.