Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.794
Cevap
259
Favori
1.013.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Alınır hepsiburada beyaz rengi düşürmüş
  • çok cazip geliyor bu indirim. Ama 64 GB bikaç sene içerisinde pişman edebilir. Ben 128 yada 256 için bu tarz kampanya beklemeye devam edeceğim.

  • arkadaslar kusura bakmayin ama onemli bir sorum olacak.


    maddi olarak tamam hepsini alabilirim ancak iphone 11/11pro/12/12pro arasinda hangisini alirsiniz.


    foto oyle ayda yilda birkac foto cekerim

    whatsapp vs cok kullanirim..


    sizce hangisini alayim ?


    su an iphone x kullaniyorum.foto kalitesi tatmin etmiyor.

    yarin alacagim yeni telefonu.


    alip en az 3 sene kullanan birisiyim.


    misal 11 in 7000 tl lik fiyatindan 12 pronun 14.500 tl lik fiyat farkina cidden fark edecek bir foto kalite farkliligi mevcut mu ?

  • Shafter kullanıcısına yanıt

    şahsen yanlış anlamayın ama ben olsam 12mini ile 12pro max arasında tercih yapardım, ara modellerin bence bir mantığı yok açıkçası. 11 yerine de kesinlikle 12 alırdım. yok illaki 11 veya 12 alacaksanız bence 12 alın ancak, hafızayı düşük almayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt

    Hocam ayda yılda bir fotoğraf çekiyorsunuz ama foto kalitesi sizi tatmin etmiyor anlamadım. Ayrıca iPhone X’in çektiği fotoğraftan memnun değilseniz 11 ve 12’de memnun etmez. X zaten çok iyi fotoğraf çeken bir cihaz 11 ve 12 onun üzerine çok bir şey koymuyor. Yani sizi tatmin edecek düzeyde koymuyor diyelim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 64’ü Ocak’da 11 bin₺‘ye aldım. Şu an fiyatı, giriş seviyesi bir android cihaz kadar düşmüş durumda. Benim için önemli mi değil ama daha önce hiçbir Apple ürününün bu kadar kısa sürede fiyat düşüşü yaşadığını hatırlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lionessciri kullanıcısına yanıt

    su an zaten 10.600 tl cogu yerde..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    su an zaten 10.600 tl cogu yerde..

    Hocam benim aldığım HB satıcısı 10299₺‘ye satıyor. Turkcell’de 9999₺ diye gördüm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lionessciri

    Hocam benim aldığım HB satıcısı 10299₺‘ye satıyor. Turkcell’de 9999₺ diye gördüm.



    Alıntıları Göster

    Kendi sitesinde 11 bin zaten. Hepsiburada gibi yerlerde zaten 10.6 bin den giriş yapmışlardı. Fiyatlarda az değil satıcı ürünü satabilmek için indirim yapıyor mecbur teşfik için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baktimda 12 taksit ( ticari bonus karta ) sadece mediamarkt yapiyor onda da 10.600 tl..

  • arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Bundan 1 ay kadar önce iphone 12 aldım. 20 gün kullandım sonrasında telefonu kapatım açerken elma logusu anlık gelip gidiyordu. sanki böyle elektirik kesintisi gibi oluyordu. sonra tekrar güç düğmesine basınca açılıyordu. Bunu apple zorluya götürdüm büyük ihtimal anakarttan dediler ve hiç uğraştırmadan iade alıp yenisini verdiler. Yeni sıfır iphone 12 yi eve getirdim bütün kurulumlarını yaptım dört gözle aynı sorun bunda da var mı diye bakmak istiyorum. neyse bütün kurulumu yaptım yedeklerimi yükledim ettim telefonla işim bitti. kapatıp açtım sorun yok ilk güç butonuna basında gayet olması gerektiği gibi açıldı derin bir oh çektim. Demek ki bundan önceki iade ettiğim gerçekten sorunluymuş dedim. Fakat aradan 2 hafta falan geçti dün bir kapatıp açtım telefonu acaba yine yapar mı diye meraktan. Yine aynı sorun oldu... Kapatıyorum telefonu açmak için güç butonuna basıyorum elma logusu gelip gidiyor yine elektirik kesintisi gibi. Sonra bida güç butonuna basıyorum normal hızlı bir şekilde açılıyor. Bu neyden yapıyor yine anakart arızası olması imkansız ikinci sıfır telefon bu diye düşünüyorum. uygulama mı çakışıyor uygulama yüzünden böyle bir şey yapması mümkün mü??





  • Shafter kullanıcısına yanıt

    12 serisi geniş açı ve ön kamerada gece çekimi özelliğine sahip. Ayrıca gece çekimi ile fotoğraf genel kalitesi daha iyi.


    ama uzun dönemli kullanacaksanız bu senenin modellerini bekleyin derim. 75hz desteği büyük ihtimalle gelecek. Hemen almak istiyorsanız 12 serisi iyi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lionessciri kullanıcısına yanıt

    Dxomark puanı iPhone X icin 97 12 için 122.


    gece çekiminde zaten arada efsane fark oluyor. Bunun dışında işlemci nedeniyle zaten fotoğraf işleme algoritması arasında çok fark var.


    iPhone X hatta XS serisi ile 11 veya 12 serisinin arasında fark oldukça belirgin. Hem gündüz çekimi hem gece çekiminde çok kolay ayırt ediliyor.


    birbirine en yakın oldukları nokta ışığın bol olduğu fotoğraf için her koşulun harika olduğu nokta. Onun dışında iPhone SE 2020 dahi a13 işlemcisi nedeniyle fotoğraf olarak daha kaliteli sonuçlar ortaya kotuyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her insanın zevki maddi durumu farklı.Kendim iPhone 12 pro maxkullanıyorum.11 pro , XS max kullandım.Sorsanız nekadar resim çekiyorsunuz derseniz Whatsapp için üç beş resim ayda yılda birkere.Olay foğraf değil işlemci ve ekran boyu farkından başka bişi yok.Günlük kullanımda RAM işlemci gücü anlaşılmıyor.Düz iPhone 11 haricinde diğer tüm modeller sizin zevkine kalmış.Maddi durumunuz iyi ise 12 serisini alın en güncel iPhone kullanmış olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 16 Nisan 2021; 1:36:2 >
  • alihanoncul kullanıcısına yanıt
    Sıfır iPhone olarak tanıtın uygulamaları appstoreden tek tek yukleyin daha önce farklı bir iPhone modelinde benimde basıma gelmişti,
  • Hala uyguna satan yerler var demo modeli 7800 civarında. Normal modeli ne fark aralarımda bilmiyorum ama 8500-9000 bandında bulmak mümkün. Bunun üzerindeki fiyatlar yüksek geliyor bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatssapp ta iken kamerayı açtığımızda ekranın sağ üstteki flaş modunu seçerken flaşın biraz altına basmak gerekiyor.Flaşın tam üzerine bastığımda seçim yaptırmıyor.Yani tam flaşın olduğu bölümün dokunmatiği algılamıyor.Sizde de böyle mi?phone 12 kullanıyorum.
    Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 S mini gelecek diyen var mı? yada 13 S mini?Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Association

    Whatssapp ta iken kamerayı açtığımızda ekranın sağ üstteki flaş modunu seçerken flaşın biraz altına basmak gerekiyor.Flaşın tam üzerine bastığımda seçim yaptırmıyor.Yani tam flaşın olduğu bölümün dokunmatiği algılamıyor.Sizde de böyle mi?phone 12 kullanıyorum.

    Şimdi denedim. Bir sorun yok hocam. Uygulama güncel mi?





  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.