< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

2 Mobil
|
|
Teşekkür ederim, siz değiştirdiniz mi, değiştirdiyseniz hangi modele geçtiniz ve memnun musunuz hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
iphone 11'den galaxy s25 edge'e geçtim iki hafta önce. her anlamda çok yeni bir cihaza geçtiğim hissediliyor özellikle inceliğinden sonra ip 11'in kalas gibi olduğunu anladım ağırlık ve kalınlık anlamında |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 21 Haziran 2026; 19:39:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Reis hala ayaktayım diyor.Benim 11 de batarya bitik durumda şu an.Yan sanayi takmaktansa orjinaliyle gittiği yere kadar gitsin.İos 27 ise güzel bir sürpriz oldu.İphone 5s sonrası bence appleın en iyi modeli oldu.İos 27 yi hiç beklemiyordum.En azından telefon güncel kalır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 9 Haziran 2026; 12:47:14 > |
|
|
Anlık olarak 27 beta kullanıyorum performans olarak çok memnunum. Performans dışında, whatsapp messengerde kamera hata veriyor, NFC okumuyor . Ama şarj ve akıcılık konusunda gerçekten İos 26 ya gömlek gömlek fark atar. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sizffren13 -- 24 Ağustos 2026; 18:40:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sistemim: İntel Core i5 9400F / MSİ H310m Pro VD plus / HIS Amd Radeon RX580 ICEQX2 OC 8GB 256 Bit GDDR5 / JamesDonkey 120GB SSD / Seagate Barracuda 1TB ST1000DM010 / Crucial 16GB Ballistix Sport DDR4 2400Mhz CL16 1.2V / Gigabayte B700H 80 Plus Bronze / Gamepower Dark Side RGB / Dell se2717h 27 Freesync
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Onur bey size daha ilginç bir şey göstereceğim, cihazımda Bursa Nettech mağazasında pil değişimi gerçekleştirdim İOS 27 beta sürümüne geçmeden 2 hafta önce. Açıkçası hala pil konusunda çok memnun değildim İos 27 beta sürümüne geçtikten sonra şöyle bir şarj manzarası ile karşılaştım ( arama ve YouTube’de 15 dk gezinme harici pek kurcalamadım gerçi) belki size fikir verir, sabah 10:00 dan gece 22:56 kadar ki pil durumu. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sistemim: İntel Core i5 9400F / MSİ H310m Pro VD plus / HIS Amd Radeon RX580 ICEQX2 OC 8GB 256 Bit GDDR5 / JamesDonkey 120GB SSD / Seagate Barracuda 1TB ST1000DM010 / Crucial 16GB Ballistix Sport DDR4 2400Mhz CL16 1.2V / Gigabayte B700H 80 Plus Bronze / Gamepower Dark Side RGB / Dell se2717h 27 Freesync
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hocam nettech 1 yıl garanti verdiği için onları tercih ettim, işçilik içerisinde 1400 lira civarı tuttu . Orjinal Apple pilleri gibi kullanıma bağlı batarya sağlığı düşüyor. İos 27 ye gelince tabiki şarjım düşüyor fakat İos 26 daki gibi keskin düşüşler yok ve işin komik yanı cihazın ısısı eskisi gibi yüksek değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|