Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44.240
Cevap
437
Favori
2.643.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu orijinal kılıflar 300 liradan aşağı değil. O paraları vermeye değer mi bilemedim? Daha önce orijinal kılıf kullanmadım. Piyasada satılan kılıflardan farkı ne bunların?
    Örneğin yeşil renk telefon aldığınızda birebir aynı renk mi yoksa şeffaf mı oluyor kılıf?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    o zaman size yeşil 64 pro hayırlı olsun
  • sorrento kullanıcısına yanıt
    Orjinal silikon o fiyata deger mi bilmem. Diger silikonlardan farki var mi bakmak lazim.
    Ama sahsen 11.000 TL telefona verip, 350 TL deri kilifa veriyorum.
    Bugune kadar hep orjinal deri kilif kulllandim be hic pisman olmadim. Daha ucuza olsa iyi olur mu tabiki ama bu kalite ulkemizde bu fiyattan satiliyor ne yazik ki.
    Xs Max'im icin deri kilifi 1 senedir kullaniyorum hicbir problemi yok.
    Satarken telefonla beraber verecegim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    En büyük özelliği üzerinde Apple logosunun bulunması. Fazladan 250 lira bunu için veriyorsunuz zaten
    Yoksa Spigen filan daha uzun ömürlü genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Hakkını vererek kullanıp sürekli bir şekilde harici depolama yaparsanız gayet yeter. Ben bu şekilde yapıyorum her zaman. Telefonun içinde tutmak mantıksız zaten ne zaman ne olacağı belli olmaz.

• Hakkını veremeyenler hemen toplanmış ne diyim

Elinizdeki cihazlarda dolby var hdr10 var ..dısşrda izlemek için film atıyo musunuz ? İndiriyo musunuz ? Bu içeriklerin boyutundan haberini var mı ?
    4k 60 fps bi 2 dklık video ne kadar çok yer kaplıyor
    Apple 128 den çıkarsa 64 yetmiyordu yaa iyi oldu derdiniz

Artı uygulamala
    r veri kullanımını azaltmak için fazladan veri depolayor
    Ulen sirinin sesinin kaliteli olmasını sağlamak bile 2 gb tutuyor
    İndirilmiş toplam 10 gb müziğim var airpodsla birlikte sürekli müik dinliyorum

Siz fotoğraf çekmiyosanız bol bol elinizdeki cihazlarla hakkını veremiyosunuzdur
    Açık ve net

Son olarak bu yaz yurt dışına gittim ve fotoğraf videolar 2 gb fazladan yer kaplamış bi ayda .
    E ben her yaz geziyorum bi kaç yılda 64 gb nasıl yetebiliyor size ? Tüm yıl ev de mi oturuyosunuz ( bana asosyal diyen arksdaşa sesleniyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 12 Ekim 2019; 14:35:36 >

• alpertfn A kullanıcısına yanıt
    Ben mesela sürekli elimin altında olsun istiyorum fotoğrafları
    Şuan da depolama yetmediği için 128 lik iphone 11 e geçicem bazen diyorum ki gezmeye falan gittiğimde çok fazla fotoğraf çekiyorum e eski gezi fotoğraflarımda var 128 yeter mi acaba diye düşünürken siz 64 yeterli diyosunhz 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz_28.

o zaman size yeşil 64 pro hayırlı olsun
    Eyvallah hocam.
    Hayirli olsun hocam, beraber bekliycez Turkcell den desene

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Film, müzik atma diye bir şey kalmadı hocam be, netflix' den film indirdiğim de oluyor ama telefonda film izlemek bana göre değil. iPad' de geçen yaz tatile giderken attığım netflix diziler bile duruyor hala, izlememişim, tabi kişisel olabilir, siz her boş anınızda kaldığım yerden devam edeyim diyebilirsiniz.

Keza oyun, arcade oyunlarını denedim, oceanhorn bile telefonda sarmıyor, her daim oynadığım 10' a yakın iyi oyun olur ama bunun içinde pc/ps4 ikilisini kullanıyorum.
    Ek olarak kitap olduğum için tv/oyun benim için 2. planda, zamanım kalmıyor diyebilirim.
    4K 60 fps videonun depolama çözümleri var ki, evlerimizde 4k tv dahi yaygınlaşmış değil.
    Bende airpods ile müzik dinliyorum, bir tane sevdiğim şarkılar, birde kitap okuma müziklerim var.
    Uygulamalar zaten bu cihazın can damarı bunları alır yüklerim.
    Hal böyleyken bende de 25 gb boş yer, yani 1 yıl içinde ilk defa bakıyorum, yeni cihazda yeterli olur mu diye.
    Ayrıca yine kişisel olacak ama seneye de değiştireceğim için 64 benim için ideal bir cihaz.

Hakkını vermek kapasiteyi zorlamak değil bence, iyi uygulamaları ile işleri kolaylaştırmak, aksesuarı, tripodu, fotoğraf çekimi teknikleri, vs vs konularda çok iyi olmak ile olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Hakkını veremeyenler hemen toplanmış ne diyim

Elinizdeki cihazlarda dolby var hdr10 var ..dısşrda izlemek için film atıyo musunuz ? İndiriyo musunuz ? Bu içeriklerin boyutundan haberini var mı ?
    4k 60 fps bi 2 dklık video ne kadar çok yer kaplıyor
    Apple 128 den çıkarsa 64 yetmiyordu yaa iyi oldu derdiniz

Artı uygulamala
    r veri kullanımını azaltmak için fazladan veri depolayor
    Ulen sirinin sesinin kaliteli olmasını sağlamak bile 2 gb tutuyor
    İndirilmiş toplam 10 gb müziğim var airpodsla birlikte sürekli müik dinliyorum

Siz fotoğraf çekmiyosanız bol bol elinizdeki cihazlarla hakkını veremiyosunuzdur
    Açık ve net

Son olarak bu yaz yurt dışına gittim ve fotoğraf videolar 2 gb fazladan yer kaplamış bi ayda .
    E ben her yaz geziyorum bi kaç yılda 64 gb nasıl yetebiliyor size ? Tüm yıl ev de mi oturuyosunuz ( bana asosyal diyen arksdaşa sesleniyorum )
    Sizin saydığınız şekilde kullanan burada 1 elin parmağını geçmez. Dedikleriniz tabiki de doğru ama olmazsa olmazlar değil. Siri olmaz sa olmaz mı ? Değil , 4K 60 fps video kavramını meraklı olanlar için geçerli derim. Profilim ins tada açık, girip bakabilirsiniz evde oturup oturmadığıma

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Hayirli olsun hocam, beraber bekliycez Turkcell den desene
    Teşekkür ederim hocam, size de hayırlı olsun, umarım sorunsuz, üzmeden gelir cihazlarımız.

Bu arada hediye çekine ne alacaksınız, ayrıca size hediye çeki kodu geldi mi acbaa?
    Henüz pro aksesuarları da yok sanırım.
    Müzikleri hücreselden dinleyince gerçekten ciddi anlamda veri yiyior
    Bir yıl boyunca fazladan veri için internet paketi yapcağınız parayı ayırsanız zaten depoalama yükseltirsiniz 😁
    Arcade oyunalrı gerçekten kötü şuan ama gerçekten keyifli oyunlar var ve bunların boyutları 2 gb dan başlıyor
    İsterseniz dm den yazabilirim pupg , mobile legends , monument valley , gta vice city ( arada nostalji yapmak idtiyprum ) , asphalt vs vs 12 gbdan fazla tutuyor

Ayrıca ben anılara çok önem veririm her yaz gittiğim yerden albümlerim anılarım var telefonumda oldukça otomatik albüm oluşuyo arada bakıyorum hoşuma gidiyor pcye hdd ye atsam ölücek gidicek

Bu gibi sebeplerden 64 ü yeterli bulmuyorum kendim

• quote:

Orijinalden alıntı: ShortcutsMaster

İnstagramdaki hatunlar size katılmıyor
    çoğunun çakıcısından hediye telefon aldıkları için , onları o kategoriye koymayalım. Senede bir telefon değiştiriyorlar nasıl olsa yada fenomen olanlar sponsorlar tarafından vs.. uzar gider böyle
  • tt38 T kullanıcısına yanıt
    Watch ve Airpods var hocam, gerçi watch' u sattım, düzenli, ciddi spor yapılmıyorsa görsel olarak kalıyor, ekstra bilgiler sunuyor ama onları telefonda da görebiliyoruz, benim için gereksiz diyebilirim.
    İlerde, ekg ülkemiz gelirse, yanında tansiyon, vücut sıcaklığı vs özellikler sunarlarsa ve adam gibi batarya süresi sunarsa (her gün şarj etmek saçma) yeniden alırım.
  • turkcell de max pro 256 gb lik versiyon yok ben bulamıyorum analmadım vatana bakayım dedim vatanda da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Müzikleri hücreselden dinleyince gerçekten ciddi anlamda veri yiyior
    Bir yıl boyunca fazladan veri için internet paketi yapcağınız parayı ayırsanız zaten depoalama yükseltirsiniz 😁
    Arcade oyunalrı gerçekten kötü şuan ama gerçekten keyifli oyunlar var ve bunların boyutları 2 gb dan başlıyor
    İsterseniz dm den yazabilirim pupg , mobile legends , monument valley , gta vice city ( arada nostalji yapmak idtiyprum ) , asphalt vs vs 12 gbdan fazla tutuyor

Ayrıca ben anılara çok önem veririm her yaz gittiğim yerden albümlerim anılarım var telefonumda oldukça otomatik albüm oluşuyo arada bakıyorum hoşuma gidiyor pcye hdd ye atsam ölücek gidicek

Bu gibi sebeplerden 64 ü yeterli bulmuyorum kendim
    Müziği neden hücreselden dinleyelim ki, çalma listemi yaparım, wi-fi' den yüksek kalite olarak indiririm.
    Oyun kullanımı tartışılır bunlar tamamen kişisel ama eski hardcore oyunculardan birisi olarak bunları oyun diye oynamam. Bütün iyi oyunları oynadım ama ufak, 64 bit oyunlar bence hepsinden güzel.
    PC' den sonra IOS' e de gelen Dead Cells mesela, bayılırım, harika oyun ios' de pahalı olduğundan almadım, alsam da pratiklik, refleks gerektiğinden sanırım telefonda oynamaz, evimde paşa paşa oynarım. Yine PC' de children of morta var, meraklıları deneyebilir oldukça iyi.
    Oyun kişisel bir şey.
    Fotoğraf konusunda hiçbir şeyi esirgemem, anılar vs 64' De sanırım döke saça yeter, bende 1000 üzeri medya var.

Nasıl yapılıyor ben bulamadım ?

• Karar verdin mi sonunda 🤣🤣🤣

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.