Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44.235
Cevap
437
Favori
2.643.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostllar 11 pro stoklara girince xs max deri kılıfın fiyatı düşer mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrkb kullanıcısına yanıt
    Bence düşmez, saçma ebıl işleri.
  • Jimlovell kullanıcısına yanıt
    Düşmüyor, fotoğraf boyutu aynı, kişisel bir şey kullanım ama bana göre her türlü yeter.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    İndircek yer olmadığı için hücreselden kullanınca çok veri tüketeceğinden bahsediyorum

Oyun olarak mesela inside ve limbo pc dekinden farkı olmayan sanatsal oyunlar
    Arada online oyunlar da oynamak isterseniz 64 gb geröekten yerli olmuyor

Neyse bieazdan size iphone 3g konusunu atayım orda da 8gb ın yeterli olduğu konusunda tartışmalar olmuş
    5s zamanında da 16 gb
    Aynı şey şuan yine oluyor

• Spigenin şu şeffaf kılıfı gayet iyi, şeffafların hepsi sararıyor, 2 tane alsan 1 sene gider.
    Ekran koruyucu da güzel.
    www.spigen.com.tr
    iPhone 11 Pro Max Kılıf, Spigen Crystal Hybrid Crystal Clear - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-11-pro-max-kilif-spigen-crystal-hybrid-crystal-clear

spigen.com.tr/urun/iphone-11-pro-max-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-spigen-glas-tr-ez-fit
    Farklı olarak deri istenirse.
    www.spigen.com.tr
    iPhone 11 Pro Max Kılıf, Spigen La Manon Câlin Premium Deri Tasarım - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-11-pro-kilif-spigen-la-manon-calin-premium-deri-tasarim-1

Birde iyi, kaliteli, ufak bir tripod lazım.

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Kişisel hocam bunlar.
    Limbo, inside bunlar da tarih oldu yani. Kimisi oyun oynar, kimisi kurmaz bile, kapasite olayı da kişiye göre değişir.
    Bunda tartışılacak, 64 yetmez, 256 gereksiz diyecek bir şey yok. Ben oyun, müzik, video, fotoğraf işlerini ortalamanın üzerinde kullanıyorum benim deneyimim 64 yeterli.
    Arşiv taşıyacaksan yanında, 20 gb' lık oyun, 10 gb müzik vs istiyorsa 256/512 alacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Spigenin şu şeffaf kılıfı gayet iyi, şeffafların hepsi sararıyor, 2 tane alsan 1 sene gider.
    Ekran koruyucu da güzel.
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-11-pro-max-kilif-spigen-crystal-hybrid-crystal-clear
    spigen.com.tr/urun/iphone-11-pro-max-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-spigen-glas-tr-ez-fit
    Farklı olarak deri istenirse.https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-11-pro-kilif-spigen-la-manon-calin-premium-deri-tasarim-1

Birde iyi, kaliteli, ufak bir tripod lazım.
    ekran koruyucu aynısından alıcam zaten ama kılıf olarak bunu düşünüyorum. dizi filan izlerken işe yarıyor
    www.spigen.com.tr
    iPhone 11 Kılıf, Spigen Ultra Hybrid S Crystal Clear - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-11-kilif-spigen-ultra-hybrid-s-crystal-clear
    . . bir de klasik kırmızı renk altı yarım açık içi kadifemsi silikon kılıf alıcam. telefonu almadan önce bunlar elimde olsun istiyorum anında uygulayayım. yoksa şansız adamım ilk günü bişey gelir başına kesin

• Nillkin' in güzel ürünleri var.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Ben size örnek verdim
    Benim 64 gb ın yetmez dememin iki sebebi var = fotoğraflar , film veya diziler , ve müzik
    E zaten bunlara bu kadar önem vermiyosanız iphone 6 da alsanız 6s de 7 de aynı işlemi yapıyor
    Alo dersinzi çok fotoğrsf çekmezsiniz instagrama girers çıkarsınız

Ama elinizdeki telefonun hakkını vermekten kastım tüm özelliklerini Sıkıntısız iyice kullanmak

• yahu 64 de yeter 32 de 128 de 256 da 512 de herkesin kullanımı farklı herkes kendi kullanıp görüyor kapladığı kullandığı alanı. minimum 64 gb olsun da gerisi önemli değil artık. 64 bile dolmuyor kolay kolay bence. ben 128 alıcam ama hepsini kullanıcam diye değil uzunca yıl kullanıcam ve satarsam da birgün ona göre satarım diye. dert etmeyin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimlovell

yeni iphone'unu açınca orda sana soruyor olması lazım. tüm data bilgilerini eski telefonundan rahatça geçirebiliyorsun. videolarda görmüştüm daha önce yapmadım. hep yeni telefon olarak başlatmayı tercih etmişimdir
    Teşekkür ederim bilgi için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu kılıfı aldım Siyah iPhone 11 için.
    İddia ediyorum en az Spigen kadar kaliteli ve klas kesinlikle.
    Fiyatının çok üstünde. Ben çok Spigen kılıf kullandım, daimi kılıfınız bile olabilir, öyle deyim.
    Dokunma hissi harika, arkadaki çizgiler çok elit... İçinde de kadifemsi gibi bir yapı var.
    Çok şiddetle tavsiye ediyorum.

Fiyat : Sadece 33 TL

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Ben film icin iPad kullaniyorum. Disaridan kastettigimde yolda, bir yerlere goderken yapiyorum. Cafede bir yerde film izlemiyorum, arkadaslarimla muhabbet ediyorum :)

Uygulamalarin topladigi veride bir sikintim yok 64 sorun cikarmasi hic.

İndirilmis spotify'da 15-20gb'im var yuksek kalite.

Fotograf bol bol derken gerektigi yerde cekiyorum. Yurtdisi yurticin gezdigim yerlerde genelde icimde ben, arkadasim vs olan fotograflari tercih ediyorum. İnternette bulabilecegim fotograflarin aynilarini kendim cekip saklamiyorum.
    Fotografin hakki bol cekmek ise ihtiyacim oldugu kadar normal cekiyorum
    Ben Google Drive'da depoluyorum. Oyle bir arsivim varki sene sene, yer yer, gun gun.
    Telefonda tutmuyorum. Bu verimli kullanima girmiyor mu bilemedim :)

Herkesin verimliligi kendine diyerek 64 gb yeterli diyorum. İhtiyacim olmadigindan 256 almiyorum yani durum budur :)

Konuyu da kapatmis olayim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sorrento kullanıcısına yanıt
    İcloud yedeklemesi yaparsaniz hersey oldugu gibi yeni cihaza gecer ayarlariniz bile.

• Deri kilif kullanan varmi orjinal hissiyati nasil acaba silikonla karsilastirinca.

• Bu da benim iPhone 11'de 5 Watt yerine maksimum 15 watt şarj edebileceğim
    Note 9'umdan yadigar kalan adaptörüm....

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]

• Hepsiburada da pro max 256 da 60 ay vade seçeneği var 25 bine denk geliyor şaka gibi. Alan olur illa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 12 Ekim 2019; 17:32:31 >
  • Passenger kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız kılıfı hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasva

Nereden aldınız kılıfı hocam?
    urun.n11.com
    İphone 11 6.1 Kılıf Zore Çizgi Tasarım Tio Silikon+ekran Koruma - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-11-61-kilif-zore-cizgi-tasarim-tio-silikonekran-koruma-P217154812

• mugiwaraboy kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi ben her zaman apple orginal deri kiliflarindan kullanirim. Estetik, gorunumu bozmuyor. Silikonlar kadar kalin degil. Koseleri de koruyor. Dokusunu da seviyorum.
    Tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.