11 inç M4 PRO almıştım klavyesiyle 4 aydır gibi kullaıyorum. Fakat şarjı kötü baya bence. Ekranı iyi güzel evet OLED olunca buna rağmen M1 Macbook Airi daha çok kullandığımı farkettim. Satışa koydum.. Belki 13 inç alsaydım fikrim değişebilirdi. Daha kompakt olsun diye almıştım oysaki .. |
Apple iPad Pro [ANA KONU] (574. sayfa)

-
-
iPad’in tek işe yarar yanı Pencil ile rahat notlar almak bence. Diğer işlerde PC işleri için MacBook mobil işler için iPhone daha iyi ikisinde de iPad kullanasım gelmiyor. O yüzden Pro da biraz gereksiz kaçıyor diye düşünüyorum şuan alsam yine alırdım ama Air alırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de sanki altta ekran darbe almış gibi yeşil yeşil noktalar renkler çıkmaya başladı reset sonrası düzeldi. Pimpirikli biri olduğum için hemen Apple‘a götürdüm yapılan testlerde her şey düzgün çıktı anlık bir bug olabileceğini söylediler. Yine takipteyim o zamandan beri bayağı bir kullandım oyun oynadım HDR videoları izledim tekrar gerçekleşmedi sorun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 1 Mart 2025; 9:38:51 >
-
Kesinlikle .. bir de satılmıyor meret tık yok. Satıp yeni Air alayım dedim ama zor gibi...
-
Bu işler hep zevk renk meselesi tabi kişisel ama ben ipadi aldım alalı işten eve geldikten sonra daha da telefonu elime almıyorum :) bi oturduktan sonra kalemle fln telefon ekranından sonra 12.9u görünce oh be diyo gözler :D mac de var ama dediğiniz gibi o iş için, ipad kadar pratik değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Instagram ve WhatsApp olmaması nedeniyle telefonun yerini tam olarak alamıyor.
-
Tabi orj i gibi değil ama whatsapp web de iş görüyo, saatten uyarı gelince görüyorum tabi yazılanları o ayrı ama olsun :D ama yani sene olmuş 2025 hala ipadde uygulamalar olmaması da çok garip tabi, o ikili de olsa zaten insanlar ipad taşımaya başlar yanında telefon yerine :)
Dediğiniz gibi WhatsApp, web arayüzü ile bir nebze olsun iş görebilir. Ama Instagram olmaması çok kötü. iPad ekranı ile Instagram çok keyifli olabilirdi. :)
-
Selamlar ipad pro m4 11”
512gb wifi + cellular 36k
1tb wifi 37k
Sizce hangisi ?
256gb wifi de 34k
Fakat 512gb ve üstü pt’de ki eğitim indirimli rakamları 2. Elde bile sarı sitede daha üstünde bu yüzden 256gb pek yanaşmadım sizce hangisi düşünülmeli ?
Ek olarak ipad pro m4 lere de zam gelme ihtimali var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.guleken -- 6 Mart 2025; 15:15:28 >
Bunlar nerenin fiyatı hocam böyle fiyat görmedim ben prolarda
Mobil internet lazım olmaz dersen 1TB olanını al 16GB RAM olması da iyi o modelde.
Pt eğitim indirimli rakamlar
Siz bi önceki nesil iPad proları söylüyorsunuz tamam şimdi oldu
M4 değil bunlar 4. Nesil pro olanlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Yell -- 6 Mart 2025; 16:17:50 >
Öyleymiş ya ben 4. Nesili m4 gibi anlamışım 🤣
Bir an gaza gelip media marktten 52 bine 13 inc ipad pro aldım fakat kargo geldikten sonra iade mi etsem diye düşünmedim değil. Bu fiyatlara çıkmışken macbook almakta var. Çok kararsız kaldım gerçekten
-
Cok teşekkür ederim cevap için. M4 Airların duyurulduğundan haberim yoktu gerçekten. Yani insan 52 bin tl para ödeyince de fazla geliyor tablet sonuçta. İşletim sistemi kısıtlı bi mac gibi işlem yapamıyoruz sonuçta. Alıp kullanıp satsam diyeceğim ama ikinci el piyasası da kötüymüş sanırım.
Ya kullanım amaçları farklı sonuçta, mac bi ipad olmaz ipad de biyere kadar tabi mac in yaptıklarını yapamaz. Siz 52 verdim ama mac de alabilirdim diince fiyatları aynı neredeyse 15.3 air ile ama alınma amacı ne olacak önemli olan o :) takılıcam el kol bacak ense ise tabi ipad ama mac daha çok işimi görür derseniz hiç gerek yok ona 52k vermeye.
Valla amacım yatarak orda burda takılmaktı hocam:) Oraya buraya yanımda götürüp bişeyler falan izlemek içindi ama yine de insan bu kadar yüksek fiyatlara çıkınca mac mi alsaydım diye düşünmüyor değil, kararsızım hala. Macbook Air çıktıktan sonra diğer sitelerde daha da uyguna bulunabilir büyük ihtimalle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X