Şimdi Ara

Apple iPad Pro [ANA KONU] (573. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eapantherea Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.466
Cevap
271
Favori
508.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M2 İşlemcili İpad Pro ile ekranı TV'ye yansıtıyorum. HDMİ kablosu ile yansıttığımda ses İpad'den geliyor. Ama benim istediğim televizyondan ses gelmesi. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

• M4 çipli iPad Pro'larda herhangi bir sorun var mıdır? Kullanan arkadaşlar memnunlar mı?

• mrguardiola kullanıcısına yanıt

11 inch kullanıyorum, gayet memnunum. Hızlı, ince, Oled ekran herşey çok iyi.. Fiyatı sadece çok yüksek. MacBook fiyatı gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    11 inc kullaniyorum, sarj suresinin bana yetmemesi haric pek bir sikayetim yok…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt

Bende M2 çipli hem 11 hem de 12.9 inç iPad Pro vardı. Pil ömürleri hemen hemen aynıydı. Pil ömürlerinden memnun değildim. Herhalde M4 iPad Pro da aynıdır.

• Ben 13 inç olan iPad Pro'yu almak istiyorum. Magic Keyboard ve Apple Pencil Pro ile iyi bir MacBook Pro fiyatına geliyor. :(

iPad’de OLED ekran deneyimi nasıl? @eapantherea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrguardiola -- 12 Şubat 2025; 12:30:47 >
  • Arkadaşlar hangi ipad ler de 90-120hz olayi var.Hiç deneyimim olmadi aklimda bulunmak amaciyla ögrenmek istiyorum

Ben ozellikle icerik izlemek icin kullaniyorum ipadi, sirf bu sebepten dolayi pro modele yoneldim… Fakat eski mini lede gore bir kiyas yapamayacagim… Sunu soyleyebilirim fakat: guya en kaliteli en parlak ekran bu oledlerdeydi, fakat bana parlaklik hdr icerikte cok cok da yeterli gelmeyebiliyor.. Bazi iceriklerde ve gunduz vakti ekran az daha parlak olsaydi keske dedigim dedigim donemler oldu

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Apple’ın tüm ürün gruplarında yalnızca Pro modellerinde 120 Hz ekran tazeleme hızı bulunmaktadır. Hiçbir Apple modelinde 90 Hz bulunmamaktadır.

iPad’ler özelinde konuşmak gerekirse, yalnızca iPad Pro’larda 120 Hz vardır.

Tşk ettim.

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    Parlaklık konusu belki içerikle alakalı olabilir. Bende mini-LED ekranlı MacBook Pro var. Bazı Dolby Vision içeriklerde ekran parıl parıl parlarken bazı Dolby Vision içeriklerde ise parlaklık çok az oluyor.

• Merhabalar. Magic Keyboard için dbrand kaplama dün geldi, uyguladım hemen. Çok güzel oldu. Silikonda çok iz kalıyor ve zamanla parlama yapabiliyor. Hazır iyi durumdayken dbrand aldım. Bu kaplamayı çok beğendim, mat siyah vardı önceden M1 ipad pro da. Bu daha güzel geldi. Metal kısmıda kaplanıyor. Kaplama düşünen varsa tavsiye ederim kesinlikle.

Sitesinden aldım, sorunsuz geldi yaklaşık 15 günde. iPad üstünde kullanmıyorum. Kaplamasız daha güzel tutması elde, ama klavyeye gerekliydi benim için.

Apple iPad Pro [ANA KONU]

Apple iPad Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 12 Şubat 2025; 22:48:30 >

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

2017 den beri çıkan tüm Prolarda 120Hz Promotion ekran var, A10X işlemcili olan nesil sanırım en eskisi. Air gibi segmentler komple 60Hz, geçen sene Aire M2 çip koymaları da bu durumu değiştirmedi belki bu sene değişir.

11 inch air var oglumda herkes 13 buyuk laptop gibi dedi ama tasima isim cok olmadigi icin 13 aldim simdi 11inch kucuk geliyor bu arada OLED olayi cidden cok guzel Samsung tab s10 plus ilk baslarda guzel geliyordu ama ipad pro alisinca goruntu olarak cok daha guzel gelmeye basladi ama yazilim olarak hala s10 plus daha iyi daha cok kullanici dostu gibi daha pratik geliyor keske ipad de bu sekilde olsa diyorum cogu zaman

• Standart cam ile nano-texture cam arasındaki fark çok mu? Bu camın farkı nedir? Bu farkı ödemeye değer mi?

• K1NG Ç. kullanıcısına yanıt

Yansıma yapmıyor ama görüntü kalitesinde biraz düşüş yapıyor.

• Yeni pro ne zaman çıkacaktır bilgi var mı

• güzel iPad Pro kampanyası var mı?

• 13 inc ipad pro M4 aldım geçen hafta Troy’dan. Bugün video izlerken youtubeda alttaki siyah barlarda yeşil artifactler çıktı. Hard resetten sonra düzeldi. Dün baya oyun vs oynadım bir sıkıntı çıkmadı hiç. Yaşayan var mı daha önce? Yazılımsal bir hata mı?

Apple’a götürdüm tüm testler olumlu çıktı hiçbir sorun çıkmadı. Başka yaşayan varsa yazarsa çok sevinirim. Yazılımsal bir hata mı oldu anlık onu anlamaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 27 Şubat 2025; 14:24:40 >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    11inç M4 pro kullanıyorum. Benim de başıma 1-2 kere benzeri gelmişti. Ekranın renk tonları yeşile doğru kaymıştı. Özellikle DH uygulaması gibi koyu gri arka planlı uygulamalarda baya yeşildi arka plan. Reset atınca düzelmişti benimki de.

• 
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.