Şimdi Ara

Apple iPad Pro [ANA KONU] (546. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.010
Cevap
250
Favori
478.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • stkgcl kullanıcısına yanıt

    İki cihazın ekranı aynı olmayacaktır.


    iPad Pro 12,9 6. nesilde ekran tazeleme hızı o esnada yapılan işe göre 1 ila 120 Hz arasında değişkenlik gösteriyor. Örneğin bir metin okurken pil tasarrufu yapabilmek için ekran saniyede 10 kare gösterirken oyun oynarken daha akıcı bir deneyim sunabilmek için saniyede 120 kare gösteriyor. Apple bu teknolojiye ProMotion adını veriyor ve bu teknolojiyi iPad, iPhone ve Mac'lerde yalnızca "Pro" takılı cihazlarında kullanıyor. Gelecek iPad Air modellerinde bu teknolojiyi kullanacağını sanmıyorum.


    Ayrıca bahsettiğim iPad Pro modelinde mini-LED ekran teknolojisi bulunuyor. Bu teknoloji OLED'e yakın bir ekran deneyimi sunuyor. Mini-LED sayesinde çok iyi bir HDR deneyimi sunulabiliyor. Siyahlar gerçek siyahlara çok yakın oluyor, ekran parlaklığı çok yüksek değerlere ulaşabiliyor. Bu teknoloji iPad tarafında yalnızca 5. ve 6. nesil 12,9 inç iPad Pro'larda bulunuyor. Sizin almayı düşündüğünüz iPad Air modeline bu teknoloji gelmeyecektir.


    Şu anki iPad Pro'da Face ID teknolojisi bulunuyor. Gelecek iPad Air'de Touch ID teknolojisi kullanılacaktır. iPad Pro modellerinin hoparlör kalitesi iPad Air modellerinden daha iyi oluyor. Gelecek iPad Air modelinde de bu durum değişmeyecektir.


    Benim şu anda aklıma gelen gelecek iPad Air modelinin şu anki iPad Pro modelinden tek artısı ön kameranın yatay konuma alınma ihtimali. Mevcut iPad Pro modelinde ön kamera dik konumda. Gelecek iPad Air modelinde bu kamera yataya alınabilir diye düşünüyorum.


    Sizin için şu anki 12,9 iPad Pro'yu almak çok daha mantıklı olabilir bence de.





  • Elmanınbüyüsü kullanıcısına yanıt

    40250 2 taksit ile 12.9 ipad pro aldım teşekkür ederim cevaplarınız için amazondan esr protector ve zugu kılıf almayı düşünüyorum öneriniz var mı bunlar dışında


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stkgcl kullanıcısına yanıt

    Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın acaba nereden aldınız?

  • stkgcl kullanıcısına yanıt
    https://tr.aliexpress.com/item/1005004924415918.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.3.6e1b1261wGnpGZ&gatewayAdapt=glo2tur

    Bu kılıfı kullanıyorum bence en iyi ipad kılıf bu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • stkgcl kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. İyi günlerde kullananın. Geldi mi cihazınız?

    Ekran koruyucu kullanmıyorum. Kılıf olarak da Apple’ın kendi kılıfını kullanıyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • M2 çipli 11 inç iPad Pro kullanıyorum. ekran kalitesi nedeniyle 12,9 inç iPad Pro'ya geçmek istiyorum. Yeni OLED ekranlı iPad Pro çıkacak diye aylardır beklemedeyim. Hala bir ses yok.


    Yaklaşık 20 bin TL farkla 12,9 inç 256 GB iPad Pro'ya geçebilirim şu anda. Yeni iPad Pro'lar çıktığında geçiş maliyeti ne kadar olur bilemiyorum. Sizce beklemeli miyim yoksa mevcut 12,9 inç iPad Pro'ya geçmeli miyim?

  • Elmanınbüyüsü kullanıcısına yanıt

    Hocam eğer imkanınız varsa bir teknoloji mağazasında oled samsung tablet ve mini-led ipad ekranlarına bakmak oled ekranlı ipad bekleme konusunda size yardımcı olabilir. Maliyet kısmı ise uçsuz bucaksız bir konu, ülkemizin şartları süprizlerle dolu. 32bin tl ye aldığım ipad 12.9 şu anda 46 bin tl arada 3 ay var. Seçimlerden sonra kur uçarsa bu fiyatlar bile komik kalır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nimbuzz -- 28 Mart 2024; 12:48:23 >
  • nimbuzz N kullanıcısına yanıt

    Mağazada incelemek en azından benim için çok faydalı olmuyor. Ben 11 inç iPad Pro ile 12,9 inç iPad Pro arasındaki ekran farkını da mağazada incelediğimde anlayamıyorum. :) OLED ile mini-LED farkını da mağazada anlayabileceğimi sanmıyorum maalesef. Siyahlar konusundaki farkı daha az ışıklı ortamlarda anlamak daha kolay olur diye düşünüyorum.


    Siz mini-LED ekranlı bir iPad kullanıyorsunuz. Belki OLED ekranlı bir tablet yahut da ekran deneyimlemiş olabilirsiniz. Farklar nelerdir sizce?

  • oist O kullanıcısına yanıt

    Gürgençler mağazadan aldım direkt akademi indirimi ile


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse hiç kullanmadığım m2 iPad Pro 256 gb tabletimi satıyorum.


    İlgilenen olursa:



    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-tablet-1-aylik-ipad-pro-11-4-nesil-256-gb-1162901072/detay

  • alik21 kullanıcısına yanıt

    Uzun zamandır aliexpressten sipariş vermedim gümrük ne kadar çıkacağı belli oluyor mu kapıda mı ödeniyor son sorum da ortalama ne kadar sürede geliyor hocam şuan amazondan 1400 civarına gelecek zugu attığınız kılıf da güzel duruyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elmanınbüyüsü kullanıcısına yanıt
    Miniled yaramaz Oled bekleyin. Miniled teknolojisinin bu haliyle yaygınlaşması garip. Miniled ile medya içeriği tüketmek rahatsız edici. Büyük siyah alanlar tam siyah Oled gibi ama arada kalan siyah küçük kısımlar beyazlaşıyor, adını unuttum İngilizcedeki, rahatsız ediyor garip bir görüntü. Pro 12.9 iPad kullanıyorum. Yt de görürsünüz videoları var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mukuk20 M kullanıcısına yanıt

    Blooming galiba.

  • Marksman84 M kullanıcısına yanıt
    Evet, ilk aldığımda hayal kırıklığıyla çektiğim fotoğraf. Bozuk falan sanıp YouTube a bakınca miniledden kaynaklı olduğunu anlamıştım. Blooming net görünüyor her yeri dolu.

    Apple iPad Pro [ANA KONU]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Galiba mayısa kalmış.

  • Apple iPad Pro [ANA KONU]
    Apple iPad Pro [ANA KONU]x (formerly twitter)
    Apple Hub (@theapplehub) on X
    https://twitter.com/theapplehub/status/1773413807114850339?s=20
  • Elmanınbüyüsü kullanıcısına yanıt

    En son deneyimlediğim samoled note 9 ekranı vardı. Siyahlar konusunda daha başarılıydı ama bir renk doygunluğu olarak özellikle hdr içeriklerde ben bu ekrandan kendi adıma memnunum. Birde ben çalışma ortamımdan sebep mecburen bir cam film taktırdım, oda ekranı biraz öldürdü. MiniLed ekrana pek bir şey takmamak lazım. Mağazada ekranı gördüğümde ilk görüşte aşka tutulmuştum desem yeridir :)

  • Elmanınbüyüsü kullanıcısına yanıt

    iyi ki 41kya 6 taksitle alıp geçmişim acayip memnunum ve 2. nesil pencil ile her türlü ihtiyacıma fazlasıyla yetiyor yenisini bekleyecek olsam 2-3 ay daha beklerdim herhalde. ayrıca mayısta tanıtım olacağını sanmıyorum 10 haziran zaten etkinlik var oraya bırakırlar bence. gurman zaten ilk yazılarında da demişti yazılım hazır değil ve hazır olup dağıtılması mayısın sonlarını bulursa haziran etkinliğine kalır diye. ayrıca her yerde fiyatlar artmaya başlamış ihtiyacı olan varsa son fırsatı kaçırmasın derim mayıs ya da haziranda çıkacak bir oled pro tabletin fiyatını tahmin bile edemiyorum


    ekleme:


    kılıf olarak bunu aldım ve mükemmel bi şey ipad için en iyi kılıf bence:

    Apple iPad Pro [ANA KONU]
    Apple iPad Pro [ANA KONU]amazon
    esr ESR iPad Pro 12.9 Kılıf 2022/2021, iPad Pro 12,9 inç Kılıf, Çıkarılabilir Manyetik Kapak, Ayarlanabilir Dikey/Yatay Format Standı, Yükseltilmiş Ekran Görünümü ile, 9 Dik Açı, Shift Serisi, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CDPRDWZX

    ekran koruyucu normalde kullanmayı sevmiyorum ancak sürekli not alacaksanız ekranı gerçek bir kağıt hissine dönüştürüyor bundan da çok memnunum:

    Apple iPad Pro [ANA KONU]
    Apple iPad Pro [ANA KONU]amazon
    Paperlike 2.1 (2 Parça) iPad Pro 12.9" (2020/21/22) için - Not Alma ve Kağıt Üzerindeki Gibi Çizim Yapmak için Şeffaf Mat Ekran Koruyucu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BJKPQNYH

    ayrıca masada daha estetik durması açısından şöyle bir stand da almayı düşünüyorum önerisi olan varsa alabilirim

    Apple iPad Pro [ANA KONU]
    Apple iPad Pro [ANA KONU]amazon
    UGREEN Alüminyum Tablet Tutucu Ayarlanabilir Tablet Standı Yüksekliği Ayarlanabilir iPad Pro Air Mini 11 12.9 Galaxy Tab S9+ S9 A7 Redmi Pad Huawei MatePad iPhone 15 Pro Max vesaire.
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BWRX3WH3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macella -- 29 Mart 2024; 8:38:13 >




  • Macella kullanıcısına yanıt

    Bu iş mayısa kaldıysa hazirana da kalır. Apple yeni OLED ekranlı iPad'lerini etkinlik ile tanıtmak isteyebilir. Haziranda da zaten etkinlik var. İkisini bir arada yaparlar diye düşünüyorum.


    Ben de çok kararsız kaldım. Elimdeki M2 çipli 11 inç iPad Pro'ya da teklifler var. Bunu satıp 12,9 inç 256 GB iPad Pro'ya geçsem yaklaşık 20 bin TL maliyeti olacak. Bu maliyet mayıs haziran aylarında çok daha yüksek olabilir. Ayrıca pazartesiden itibaren taksit konusunda ciddi kısıtlamalar gelebilir. Zaten o nedenle MacBook siparişi geçtim az önce. :)

  • 12,9 inç 256 GB iPad Pro sipariş ettim.

  • 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.