Şimdi Ara

Apple iPad Pro [ANA KONU] (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.566
Cevap
273
Favori
532.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam ekran üstünde olmadığı için can sıkıcı olmasa gerek. Tableti ne kadar kalınlaştırdı yani kalemi bir önceki kullanımınız da nasıl hareket ettiriyorsanız aynı yerlere te kabul ediyor mu denk geliyor mu? Bir de önemli olan benim için yazma isiricam ekrana yazmak sizce nasıl kağıtla illaki arasında fark olacaktır fakat elinizin yapışması ya da kalemin yapışması kaymama gibi durumlar söz konusu olabiliyor mu yani rahatsızlık veriyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xrage77 X kullanıcısına yanıt
    Cam oldukça ince hocam, hiç rahatsız etmiyor. Kalem konusunda ise belirttiğiniz durumların hiçbiri yok, korumasız ekrana yazmak nasılsa aynı, ayrıca gayet güzel algılıyor onda da bir sıkıntı yok. Yazarken kağıt hissi yok tabi ki, Paperlike bir ürün de daha önce kullanmadım karşılaştıramıyorum o yüzden. Ama ben düşündüğüm kadar yadırgamadım sürtünmesiz yüzeye yazmayı, zamanla iyice alışırım. Bir de paperlike ürünleri görüntüyü bozuyormuş, bu şekilde devam ederim diye düşünüyorum.
    Evet aynen Paperlike çok bozuyor görüntüyü ama Kalem hissi mükemmel bir sırf bunun için bile değiştirmeyebilirim uçların yıpranması muhtemelen daha hızlı olacaktır onu bile göze aldım diyebilirim yani. Apple Pencil Samsun tablette iPhone’da çalışmadı için ne yazıkki camda deneyimle yemedim henüz o yüzden ben de karşılaştıramıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xrage77 -- 9 Mayıs 2020; 13:38:12 >
  • 12.9'da ekran filmi olmadan kullanıyorum. bence gerek yok ya iPad'e ekran koruyucu film.

Şeytan ayrıntıda gizlidir.

Suç detayda saklıdır.
  • 12.9 ipad pro yeni model icinden cikan 1 metre kablo bana yetmiyor. 2 metre kablo almak istiyorum. Apple sitede iki çeşit kablo var biri usb-c lightning diğeri usb-c sarj kablosu bunlardan hangisini almaliyim. Aralarinda ne fark var? Bendeki kutudan cikan bunlardan hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Easy Ice

12.9 ipad pro yeni model icinden cikan 1 metre kablo bana yetmiyor. 2 metre kablo almak istiyorum. Apple sitede iki çeşit kablo var biri usb-c lightning diğeri usb-c sarj kablosu bunlardan hangisini almaliyim. Aralarinda ne fark var? Bendeki kutudan cikan bunlardan hangisi?
    Sağdakini almalısınız. Soldaki 3. ve 4. nesil iPad Pro haricindeki cihazlar için hızlı şarj olanağı sağlayan kablo.

• quote:

Orijinalden alıntı: eki-eki

Arkadaşlar 11 inç için dafoni marka ekran koruyucum geldi ve uyguladım. Bu konularda çok bir tecrübem yok ama açıkçası beklediğimden iyi çıktı. Sadece gönderdikleri temizleme bezi bence yeterli değildi. Kendim yumuşak bir ıslak mendili biraz kurutarak uyguladım. Benim uygulamamdan kaynaklanan küçük iki bölgedeki sıkıntı hariç sorun yok. Onları da fotoğrafta gösterdim.
    Ama söylediğim gibi, bu konularda pek bilgim yok, benim beklentimi karşıladı ama sizinkini de karşılar diye kesin konuşamam.

Tablet de dün gelmişti. Bir gün ekran korumasız kullandım yani. Kalem hissiyatında bir değişme yok. İyi günler
    hocam o 11 inc 128 gb 2020 model ipad mi . Ben 22 sinde verdim siparis gelmedi hala

• Kutunun içinden çıkan ortadaki o Kablolardan ziyade baseus hem hızlı şarjı destekleyen hem de Örgülü modelleri var tavsiye ederim fiyatları da daha uygun hem de 2 metre
    Ben bu modeli aldım
    Baseus CATSD-K09 Water Drop Type-C PD 60W QC 3.0 Hızlı Şarj Kablosu 2 m - Kırmızı

Yalnız kargo çok yavaş bu satıcıda aynı sipariş içinde verdiğim ürünler dört gün önce Teslim edilmesine rağmen bu henüz kargoya verilmedi

• cosmicKayra C kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam 11 inç 256 GB silver Wi-Fi model. 29’unda sipariş vermiştim dün geldi.
    Dafoni diye aratınca nano cam olarak geçiyor, temperli cam ile aradaki fark nano sıvıdan üretiliyormuş diyorlar ve daha ince. Bence kalem için daha mantıklı gibi fakat zamanla çizilme olayı olur mu kalem ile kafama takılan kısım o farklı bir cam türü olduğu için.

Orijinalden alıntı: Xrage77

Kutunun içinden çıkan ortadaki o Kablolardan ziyade baseus hem hızlı şarjı destekleyen hem de Örgülü modelleri var tavsiye ederim fiyatları da daha uygun hem de 2 metre
    Ben bu modeli aldım
    Baseus CATSD-K09 Water Drop Type-C PD 60W QC 3.0 Hızlı Şarj Kablosu 2 m - Kırmızıhttps://www.hepsiburada.com/baseus-catsd-k09-water-drop-type-c-pd-60w-qc-3-0-hizli-sarj-kablosu-2-m-kirmizi-p-HBV00000PJBMR?magaza=bilisimaksesuar

Yalnız kargo çok yavaş bu satıcıda aynı sipariş içinde verdiğim ürünler dört gün önce Teslim edilmesine rağmen bu henüz kargoya verilmedi
    Millet orjinal kablo alin diyor. Hatta bu virüs den once apple zorlumagazaya gittim kizimin iphone orjinal kap alicaktim ordaki bayan satici boşuna 300 tl verme abi git bir telefoncudan daha az paraya al derken bu kabloyu orjinal almami soylemisti birde apple sitede resimde görüldüğü uzere 1 metrede 2 metrede 150 tl bu nasil mantik anlamadım.
    Kırmızı hoş ama fazla göz alici kacmazmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 9 Mayıs 2020; 15:42:40 >

• Escapetolife kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sitede nano yazıyordu aşağıya linki bırakıyorum.
    MobilCadde.com
    Dafoni iPad Pro 11 2020 Nano Glass Premium Tablet Cam Ekran Koruyucu
    https://www.mobilcadde.com/dafoni-ipad-pro-11-2020-nano-glass-premium-tablet-cam-ekran-koruyucu-127514

Ama gelen kutuda nano ile ilgili bir şey yazmıyor, premium tempered glass yazıyor kutuda.

• Size önerdiğim kablo rastgele bir kablo değil zaten rastgele bir kablo almak isterseniz 15 lirayada var bu firma gayet iyi bir firma daha öncesinden spigen kullanıyordum o zaman da insanlar spigene iyi gözle bakmıyorlardı şimdi herkes rahatlığıyla kullanıyor ve firma da isim yapınca fiyatlarını biraz yükseltti bu firmanın da aynı kalitede olduğunu düşünüyorum

• eki-eki E kullanıcısına yanıt
    Hocam bu cam mi yoksa film gibi katlanabilir olanlardan mi ?

Aşırı rijit bir yapısı yoktu ama çok esnek de değildi sanki. Fotoğrafta da gösterdim küçük bir hasar verdim uygularken, fazla esnek olsaydı oradan hasar almazdı bence.

Çok detaylı incelemeden uygulamayı yaptım ama sanki gösterdiğiniz fotoğraftaki kadar esnekliği vardı gibi. Yanlış yönlendirmeyeyim tabi

Bilgisayardaki klavyeyi aynı anda hem iPhone hem iPad ile kullanmak mümkün... Tek tıkla cihazlar arasında geçiş yapıyorsunuz, hatta kısa yol atıyorsunuz, command+shift+1 ile iPad'e - command+shift+2 ile iPhone'a geçiyorum hemen :)

Videosunu çektim...

Klavyeye boşuna para vermeye gerek yok.... Başka yere gidince de klavyeyi yanınızda götürmeniz yeterli... Klavyenin ne tür olduğu önemli değil... sistem macOS olsun yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 9 Mayıs 2020; 20:23:53 >

• Tolga77777 T kullanıcısına yanıt
    Hocam, merhaba. Ben de 1 hafta önce 11 inç 2018 modeli aldım ve kutudan çıktığı halinde 2 tane fotoğraftaki gibi leke vardı. İzmir'de yaşadığım için direk Apple'a götürme şansım yok. Siz de İstanbul dışında oturuyorsanız ve Apple yetkili servisine götürecekseniz cihazı, süreç ile ilgili nasıl ilerlediği hakkında bilgilendirme şansınız var mı? İzmir'de Egemek var tamir için gidebileceğim yer olarak sadece. Onlar da burada mı hallediyor yoksa İstanbul'a mı gönderiyor onu merak ediyorum. Siz de İstanbul dışındaysanız benzer bir süreç olur gibi düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.