Şimdi Ara

Apple iPad Pro [ANA KONU] (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.566
Cevap
273
Favori
532.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle yapar hatta panel değişimi yapmazsa direk cihazı değiştirir yerine yeni cihaz verir egemek’e götürün yardımcı olurlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uzun zamandir ipadi takip ediyorum arkadaslar... 2012 Yılından beri ipad2 kullanıyorum.9.7 inc
    11 inc tabletinde 9.7 den cok farklı olmadıgını internet incelemelerinde gordum. Portatif acıdan evet cok guzel bi boyut ama gonlum sanki 12.9 ince kayıyor gibi.O kadar guclu bi makinede insan birazda bilgisayar gibi kullanmak istiyor...kpss surecindeyim ogretmen olmak icin ugrasıyorum.Notlarımı da alacağım

11 ve 12.9 kullanan arkadasların yorumlarını almak isterim.Ozellikle 12.9
    128 gb normal kullanımda yetermi.Sizin hafıza durumları nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesindostu -- 8 Mayıs 2020; 16:57:39 >

Neden mi? Bunu sinirlendiğimi için yazmıyorum: Alacak arkadaşlar da aynı hataya düşmesin diye yazıyorum:

Siparişi verirken Apple.com.tr'de 23 Mayıs haftasını gösteriyordu, hepsiburada'da ise 5 Mayıs'ta kargoda 7 Mayıs'ta teslim diyordu. Hem daha hızlı hem de ayrıca 6 ay taksit yapıyor diye onu seçtim.

Önce kargoya teslim süresini 7 mayıs'a çektiler, işgillendim: uzun süren twitter, whatsapp ve site üzerinden mesajlar sonrası bu sabah cevap alabildim: "15 MAYIS'TA ÜRÜNÜ TEDARİK EDECEĞİZ."

Yani adamlar ellerinde olmayan ürünü hemen kargoya vereceklerini söyleyerek ödeme alıyorlar, ödeme kendilerinde 10-15 gün duruyor sonra da senin paranla ürünü tedarik etmesini bekliyorsun.

Şimdi 15-20 gün daha beklemeyi göze alarak apple.com.tr'den girip siparişimi veriyorum, yeterki param beni kandıran bir firmaya gitmesin, ben beklemeye ve taksitsiz almaya razıyım.

• gecmıs olsun herkes apple gibi calıssa.Baska firmalara guvenemıyorum ben de...
    11 tercih etmenizin sebebi nedir? Neden 12.9 deil
    Forumda çok konuşuldu, youtube videoları da konu ile ilgili çok fazla var; özet olarak bu kişisel bir tercih meselesi, en çok da kullanım şekline göre değişiyor. Birçok kişi gibi benim de tercih sebebim 12.9 büyük gelmesi ve taşınabilirliğinin zorlaşması. Zaten 13'' MacbookPro kullanıyorum, aynı boyutlarda bir tableti taşımak arasında pek bir fark yok.
    Reddit'de de okuduklarıma göre anladığım kimisi taşınabilir bulurken kimisine zor geliyor.
    benimde ilk aldigim pro 11. 2018 de buna benzer leke vardi. Akasya apple a goturdum cihazi arkaya goturup teste soktular degisim cikti direk. İpad'lerdetamir olmadigi icin yenisini vericez dediler. Bi kagit veriyorlar, yeni ipad store a gelene kadar ipad sizde kaliyor kullanabiliyorsunuz sadece iyi bakmanizi istiyorlar. Daha sonra yeni ipad gelince haber veriyorlar, kagit ve ipadinizle gidip aliyorsunuz.

• www.hepsiburada.com
    Logitech K375s Multi-Device Kablosuz Klavye ve Stand Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/logitech-k375s-multi-device-kablosuz-klavye-ve-stand-920-008178-p-HBV000006EPL4

Linkteki klavye ve mause sorunsuz çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasakin1

https://www.hepsiburada.com/logitech-k375s-multi-device-kablosuz-klavye-ve-stand-920-008178-p-HBV000006EPL4

https://www.hepsiburada.com/everest-sm-33bt-siyah-bluetooth-1600-dpi-sarj-edilebilir-kablosuz-mouse-p-HBV00000GLCH0?magaza=Hepsiburada

Linkteki klavye ve mause sorunsuz çalışıyor.
    klavyeden ben de aldım iPad Pro için. Sorunsuz çalışıyor. tabi fiyatına göre bir klavye, beklenti düşük olsun :)

Şeytan ayrıntıda gizlidir.

Suç detayda saklıdır.

• Wireless klavyeleri aparatla usb yerine taktıgımız zaman calısıyormu arkadaslar...

Birde ipodos da youtube gibi yerlerden video indirmeye izin veriyor değilmi
    tesekkurler
    Teşekkür ederim cevap için. Peki sizin de bu kadar küçük bi leke miydi o beyazlık? Benim düşüncem sonuç olarak hatalı ürün olduğu için Apple ikiletmez diye düşünüyorum. Başka marka olsa hayatta uğraşmaz da.
    Tabiki. Fakat ne zaman geleceği muamma gerçekten. 7 mayısta teslim gösteriyordu bugün hepsijet teslim noktasına uğradım adamlar daha gelmedi dedi :) bayağı geç gelecek gibi. Benim için en önemli kısmı hdmi. Randiman alamaz msam Applein orjinal dönüştürücüsune bakayım diyorum ama biraz pahalı 579 du sanırsam.

• keopsdd kullanıcısına yanıt
    Böyle olduğunu bilmiyordum, Apple dışında başka firma yapmaz bunu.

• gunesindostu G kullanıcısına yanıt
    Bwn 128 in sıkıntı olacağı kanısındayim netflix gibi yerlerden içerik indirip izlemek için yada başka mecralardan büyük boyutu film indirdiğiniz taktirde çok yeriniz kalmayacaktır.
    Ben 12.9 aldım çok memnunum elimde 10.1 samsung tablet vardı. Evet bir telefona göre çok büyük geliyor ama bunu da telefon gibi cebimize sokmayacagiz sonuçta. Fikir olması açısından birlikte fotoğrafını çektim. Sanırım 11" le bu samsung aynı büyüklükte olur aşağı yukarı kenarları kalın olduğu için. Sm-p580 modeli boyutlarına bakabilirsiniz netten

Apple iPad Pro [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Xrage77

Bwn 128 in sıkıntı olacağı kanısındayim netflix gibi yerlerden içerik indirip izlemek için yada başka mecralardan büyük boyutu film indirdiğiniz taktirde çok yeriniz kalmayacaktır.
    Ben 12.9 aldım çok memnunum elimde 10.1 samsung tablet vardı. Evet bir telefona göre çok büyük geliyor ama bunu da telefon gibi cebimize sokmayacagiz sonuçta. Fikir olması açısından birlikte fotoğrafını çektim. Sanırım 11" le bu samsung aynı büyüklükte olur aşağı yukarı kenarları kalın olduğu için. Sm-p580 modeli boyutlarına bakabilirsiniz netten

tesekkur ederim.Bu kadar performanslı bi urunu daha buyuk ekranda kullanmak ıstıyorum aslında.12.9 256 siparis vereyim...

Renk acısından beyaz gümmüş olanı düşünüyorum

• Xrage77 X kullanıcısına yanıt
    Hdmi kabloyu nerden hangi markayı aldınız hocam?

Orjinal olmayanlar randıman vermiyor diyor herkes bende alacaktım ama fiyat biraz yüksek olunca beklemeye karar verdim kısa bi süre daha

• rocker35 kullanıcısına yanıt
    Kablo değil de Type-C hub aldım

Baseus Multi-Functional Hub (Type-C To 3 X USB 3.0 + HD 4K + PD) Adaptör

• quote:

Orijinalden alıntı: Xrage77

Kablo değil de Type-C hub aldım

Baseus Multi-Functional Hub (Type-C To 3 X USB 3.0 + HD 4K + PD) Adaptör
    ne kadar ucretle nereden aldınız.Aynısının bi benzeri appleda var.
    uzerinde 3.5 kulaklık gırısı varmı
    Birde hdmi ile televızyona bagladınızda goruntu nasıl

• Tolga77777 T kullanıcısına yanıt
    Evet benimde aynı boyutlardaydi. İceriye goturup bi cihaza sokup oyle test yapiyorlar sanirim, direk degisim cikar bence

• Arkadaşlar 11 inç için dafoni marka ekran koruyucum geldi ve uyguladım. Bu konularda çok bir tecrübem yok ama açıkçası beklediğimden iyi çıktı. Sadece gönderdikleri temizleme bezi bence yeterli değildi. Kendim yumuşak bir ıslak mendili biraz kurutarak uyguladım. Benim uygulamamdan kaynaklanan küçük iki bölgedeki sıkıntı hariç sorun yok. Onları da fotoğrafta gösterdim.
    Ama söylediğim gibi, bu konularda pek bilgim yok, benim beklentimi karşıladı ama sizinkini de karşılar diye kesin konuşamam.

Tablet de dün gelmişti. Bir gün ekran korumasız kullandım yani. Kalem hissiyatında bir değişme yok. İyi günlerApple iPad Pro [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.