Şimdi Ara

Apple iPad Pro [ANA KONU] (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.566
Cevap
273
Favori
532.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    youtube desteklemiyor, izin vermiyor
    reklam vb gibi özelliklerine ters düşüyor çünkü
    youtube premium alırsanız belki pip oluyordur bilgim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: rindaasd

Nereden verdiniz acaba siparişi
    Apple'ın kendi sitesinden öğrenci indirimi ile aldım.

Maalesef biraz geç olmuş teslim tarihleri.
    maalesef hocam premium üyelik ama yinede olmuyor.
    umarım en kısa sürede jailbreak çıkar :(
  • İyi geceler arkadaşlar . Resim bölümü okuyorum ve çizim için kullanacam hangi seriyi almamı tavsiye edersiniz haliyle kalem de alıcam . Tavsiye edeceğiniz fiyat performans serisi hangisi çizimlerimde kullanacağım . Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne zaman sipariş vermiştiniz. Ben 28 nisanda sipariş vermiştim 15-27 mayıs yazıyor teslimat.

Orijinalden alıntı: PreDLoNa

Taa note 3 zamanından beri spigen kılıf kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim spigen hep aynı çizgide ilerliyor. Elimde 7plus için olan kılıf ta var kullanıyorum. Kesinlikle mükemmel koruyor. Dik durduğu zaman hiç kaymıyor bayağı sağlam tutuyor. Fakat de avantajları hep aynı kılıf çok sıkı takmak cidden çok zor biraz zorlamak gerekiyor ve ekranı sardigi için ekran koruyucu ne kadar ince olursa olsun hafiften kaldırıyor. Açıkçası başka kılıf bulabilsem bu ilk tercihim olmazdı. Telefonda da aynı çünkü.

Kesme işine gelince keşke dediğiniz gibi sıcak bıçakla yapsaydım. Falcata ile sonrasında tornavidayi isitip pruzleri aldım o yüzden biraz sekilsiz oldu :)

Spigen varken başka kılıf düşünemiyorum, defalarca cihazlarımın hayatını kurtardı.

Bence kamera kısmı çok dikkatli bakmayınca gayet iyi olmuş... sıcak bıçak kullansaydınız jilet gibi olurdu orası ayrı tabi :)

Tablet şahane duruyor bu kılıfla birlikte, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tablet bugün itibari ile bir haftadır ben de ama ilk kez bu kadar kullanmaktan zevk aldım dikey durunca aynı bilgisayar gibi.
    Bu arada Ben predlona . O arkadaşımın hesabıydı kendi kullanıcı adım yoktu kendime yeni hesap açtım.

Orijinalden alıntı: Xrage77

Teşekkür ederim tablet bugün itibari ile bir haftadır ben de ama ilk kez bu kadar kullanmaktan zevk aldım dikey durunca aynı bilgisayar gibi.
    Bu arada Ben predlona . O arkadaşımın hesabıydı kendi kullanıcı adım yoktu kendime yeni hesap açtım.
    Harika 😌 bu arada tablet standını alınca elinizden düşüremeyeceksiniz... kucakta falan kullanınca tam yüzünüze geliyor yükseliyor ve tableti tutmadan kullanıyorsunuz.

Gerçekten çok kullanışlı...

Anlık :)
    Apple iPad Pro [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: PreDLoNa

Taa note 3 zamanından beri spigen kılıf kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim spigen hep aynı çizgide ilerliyor. Elimde 7plus için olan kılıf ta var kullanıyorum. Kesinlikle mükemmel koruyor. Dik durduğu zaman hiç kaymıyor bayağı sağlam tutuyor. Fakat de avantajları hep aynı kılıf çok sıkı takmak cidden çok zor biraz zorlamak gerekiyor ve ekranı sardigi için ekran koruyucu ne kadar ince olursa olsun hafiften kaldırıyor. Açıkçası başka kılıf bulabilsem bu ilk tercihim olmazdı. Telefonda da aynı çünkü.

Kesme işine gelince keşke dediğiniz gibi sıcak bıçakla yapsaydım. Falcata ile sonrasında tornavidayi isitip pruzleri aldım o yüzden biraz sekilsiz oldu :)

Hocam ekran koruyucu ve usb hub deneyimini acıklar mısın?

• XilveR kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran koruyucusundan memnun musunuz
    Kalem deneyimi nasil ve ekran kalitesini düşürüyor mu sizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ottoman3434

Ne zaman sipariş vermiştiniz. Ben 28 nisanda sipariş vermiştim 15-27 mayıs yazıyor teslimat.
    Ayni zamanda verdik demekki bendede ayni tarihler yaziyor. Önümüzdeki hafta gelir.

iPad’im ve beraberinde kullandığım ekipmanlar 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=tzc5ubXCAd4&feature=youtu.be

Şurda ben biraz bahsettim izleyebilirsiniz

• Dün akşam sipariş verdim apple dan 22-29 mayıs arası tarih verdi. burada okuduklarıma dayanarak eğitim sayfasından verdim.inşallah problem çıkmaz.mediamarkt ve hepsiburada da stok kalmadı.256 isteyenler için teknosa da var.
  • Magic Keyboard sipariş verip siparişi gelen var mi acaba?

• merhabalar, günlerdir 12.9 modeli için (2020) kılıf arıyorum. katlanır model olması iyi olur fakat silikona bile razıyım şimdilik. bulabilen veya tavsiyesi olan var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.