Şimdi Ara

Apple iPad Mini izmir CarrefourSA 999 TL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce gördüm.........seyahatteydim CarrefpurSA ya uğradım birkaç saatliğine iPad Mini çok hoş değişik bi renk......sanırım 16 GB Wi-fi modeli
    metalik koyu yeşilimsi , yada titanyum grisi olabilir hoş bi renk.........cihaz harika.............999 TL !!

Android , iPad , iOS v.s. takıntım yok , Linuxcüyüm fakat , işimi kolaylaştıran cihazı kullanırım hiç acımam hiç gözünün yaşına bakmam
    Cihazı çok sevdim ihtiyacım olsa kesinlikle alacağım bir cihaz.......özellikle küçüklüğü sadeliği çok iyi ekran ayna gibi .......v.s. v.s.........bilen bilir zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOfLinux -- 12 Kasım 2012; 23:51:35 >

• Forumda 1050'ye satan bile var.
  • Kendisi kuculdu ama fiyatinin kuculecegi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon çok özür Carrefour SA olcak yorgunluktan yazdım ...........Bir süreliğine İzmirdeyim Çiğili Carrefour SA da gördüm
    izmirdeki arkadaşların işine yarar belki.......

başlığı değiştiremedim.........araştırmadım da fazla gerekirse silinebilir mesaj
  • Seneye iPad mini 2 çıksın bakarız. Retina ekrana pis alıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçüğü mü iyi büyüğü mü? Bunu daha görme fırsatım olmadı. Ama almışken büyük alma taraftarıyım, kitap-dergi okumak için daha rahat olur gibi.
  • ipadin retinalısını cıkartacaklar aynı fiyata yakında duydum bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hep Android kullandım fakat bu , cihazı çok sevdim imkan olsa düşünmeden alıncak çok hoş cihaz .........kuzende var büyüğü ipad 2 ancak
    şahsen bence biraz iri.............bu Mini çok hoş çok sevimli aynı zamanda çok da kullanışlı geldi bana......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bright like a Diamond

ipadin retinalısını cıkartacaklar aynı fiyata yakında duydum bunu

yanılmıyorsam retina ekran dedi çalışan arkadaş ama yanlış biliyor olabilir belki........
  • google Nexus 7 satisa sunuldugunda ipad mini'nin fiyatinda dusme olur mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: PowerOfLinux

quote:

yanılmıyorsam retina ekran dedi çalışan arkadaş ama yanlış biliyor olabilir belki........

oha o zaman karfur retinalı getirmiş adamlar daha üretmedi bile

yok dostum o retinalı değildir olmaz olamaz zati

• quote:

Orijinalden alıntı: fremaan16

quote:

quote:

Yok hocam yanlışlık oldu heralde retinalısı çıkacak da demiş olabilir ..........günahını almayalım

• quote:

ipad mini nin mi? Çünkü ipad 2 den sonra çıkan ipadler zaten retina.

Hatta geçen ay ipad 3 (yada ipad retina) adıyla çıkan ipadlerde bağlatı noktası güncellendi. ve ufak bir işlemci ayarı çekildi.

Bilginize. Yani şu an mağazalarda satılan ipad 3, new ipad yada ipad retina her neyse bağlantı noktası klasik iphone lardaki gibi geniş ise bir eski seridir. Bilginize.

Mağazadakiler bilmez bilsede söylemez. (türkiyede)

ipad 1
    ipad 2
    ipad 3 (new ipad) + retina ekran
    ipad 3 (new ipad yada ipad retina), bir üsttekinden tek farkı şarj bağlantı noktası ve ufak işlemci upgrade' i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Optimizer -- 13 Kasım 2012; 0:14:27 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fremaan16

quote:

quote:

Yok hocam yanlışlık oldu heralde retinalısı çıkacak da demiş olabilir ..........günahını almayalım

ti ye almışsınız ha konu ipad mini değilmi ben nexus tan bahsetmiyorum ipad mininin retinalısını cıkaracaklar diye duydum olay bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Optimizer

quote:

Hatta geçen ay ipad 3 (yada ipad retina) adıyla çıkan ipadlerde bağlatı noktası güncellendi. ve ufak bir işlemci ayarı çekildi.

Bilginize. Yani şu an mağazalarda satılan ipad 3, new ipad yada ipad retina her neyse bağlantı noktası klasik iphone lardaki gibi geniş ise bir eski seridir. Bilginize.

ipad 1
    ipad 2
    ipad 3 (new ipad yada ipad retina), bir üsttekinden tek farkı şarj bağlantı noktası ve ufak işlemci upgrade' i

ufak işlemci upgrade'i mi?

a5 ve a6 işlemci performans değerlerini görmediniz galiba?

şu anda kullanıcılar farketmese bile uzun vadede ipad 4th gen (ipad retina) farkını ortaya koyacaktır.

• Amerika'da 329 dolar burda 1000 lira olunca kampanya sinir oluyorum ya.Hale bak ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Amerika'da 329 dolar burda 1000 lira olunca kampanya sinir oluyorum ya.Hale bak ya.

Amerikada 329 dolar ama Almanyada 329 EU muhtemelen Ingilterede de pounddur. Eminim onlarda uyuz oluyordur. Firma Amerikan olunca anliyorum bu politikayi da Samsung ve digerleride Amerikada avrupadan ucuza satinca uyuz oluyorum.

• Steve Jobs hakliydi. IPad mini tutmaz. IPad varken insanlar aynı fiyata neden minisini alsın?

• Şuanki piyasaya göre fiyat uygun gibi olsa da ürün bence hala pahalı. The New iPad neredeyse o fiyata satılıyor zaten. Birisi $ 499 birisi $ 329, bu fiyat farkı burada da farkını koymalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Optimizer

quote:

ipad 1
    ipad 2

Ufak bir islemci guncellemesi pekte ufak sayilmaz, 2 kat performans sundugu goz onunde bulundurulursa :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.