Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni güncelleme gelmiş bi değişiklik varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner__1903

yeni güncelleme gelmiş bi değişiklik varmı

açıklamada sadece kilitli ekrandaki kendi kendine açılma sorunu ve yunanca dil eklenmesi, olarak yazıyor... 7.0 güncellemesinden sonra şarjım az gitmeye başladı inşallah bu konuda da iyileşme gelir.
  • FIFA 2014 oynayınca şarj çok gitmiyor, 2013 bu kadar şarj yemiyordu sanki...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ipad minide word excel ile çalşmalar yapabiliyormuyuz.
    Bu çalışmaları cihazdan alıp herhangibir laptopta açıp üzerinde çalışabilirmiyiz.
    Yoksa bunları yapabilmemiz için kısıtlamalar dı var?
    Acil cevap lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanda tablet standı görevlisi cihazın kısıtlı olduğunu word excel gibi programların yüksek ücretli olduğunu ve yaptığımız çalışmaları başka bir bilgisayaraaktarma yapamayacağımı söyledi.
    Hatta bu yüzden ipad mini yerine yeni galaxy tab 3 sekiz inç tableti önerdi.
    Yorumlarınızı bekliyorum.

• Arkadaslar selam,

Yakindan takip edemedim bu aralar sık seyahat ve is yogunlugundan bu son tanitimda 5s lerin filan tanitimi yapilirken yani iPad Mini 2 leride gosterdiler mi ? Bende mini alayim diyorum boyutu daha uygun geliyor tasimak icin ama yakin zamanda mini 2 cikacak ise onu bekleyecegim hic bilginiz var mi ?

• İpad mini ios 7 yükledim ve şu an çok ilginç bi sorun yaşıyorum. Alet kendi kendine müzik çalıyor tüm uygulamaları kapattım hala devam ediyor hangi uygulamanın çaldığını bile bilmiyorum kapatamıyorum müziği resmen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

Vatanda tablet standı görevlisi cihazın kısıtlı olduğunu word excel gibi programların yüksek ücretli olduğunu ve yaptığımız çalışmaları başka bir bilgisayaraaktarma yapamayacağımı söyledi.

Yok öyle bir şey. Ofis programı kullanmıyorum, kaç para bilmiyorum. Benim bugüne kadar aldığım en pahalı uygulama 8.99 lira.

Ayrıca cihaz kısıtlı falan değil, tablette Apple > Diğerleri. Bilgisayara aktarma olayı da oldukça basit. iTunes zaten yüklemek zorundasın, iTools exesiyle de istediğini bilgisayara aktarabiliyorsun. Muhtemelen prim sisteminden dolayı Samsung satmaya çalışmıştır sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

Vatanda tablet standı görevlisi cihazın kısıtlı olduğunu word excel gibi programların yüksek ücretli olduğunu ve yaptığımız çalışmaları başka bir bilgisayaraaktarma yapamayacağımı söyledi.

Yok öyle bir şey. Ofis programı kullanmıyorum, kaç para bilmiyorum. Benim bugüne kadar aldığım en pahalı uygulama 8.99 lira.

Ayrıca cihaz kısıtlı falan değil, tablette Apple > Diğerleri. Bilgisayara aktarma olayı da oldukça basit. iTunes zaten yüklemek zorundasın, iTools exesiyle de istediğini bilgisayara aktarabiliyorsun. Muhtemelen prim sisteminden dolayı Samsung satmaya çalışmıştır sana.

Aynen katılıyorum. Özellikle iTools programı müthiş , tüm iPad sahiplerinin bilgisayarında olması gerekir diye düşünüyorum. iPad'i gerçekten kullanışlı yapan bir program.

• quote:

quote:

Primden olabilir, zaten android riskine girmek istemiyorum, ipad mini nin ram'i az ama donma kasılma yapacağını sanmam, çıkacağı söylenen yani ipad mini de uzun süre yüksek fiyattan satılır. Bu durumda retina ekran olmasa da şimdiki ipad mini almak mantıklı.

Genelde omuz çantası kullanıyorum taşıması kolay, mini hem boyut olarak hemde ios olduğundan daha uygun görünüyor.

• yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam dünya borcum var, her ay maaşım kadar kredi ödemesi yapıyorum. İş gereği sürekli seyahatteyim ve uçakta vakit geçirmek için 300-400 liralık tabletlere bakarken, Vatan'da indirim görünce gittim iPad Mini aldım. 1,5 ay sonra kısa dönem askerliğe gidiyorum. İpadimi kız kardeşime vermek istiyorum. Kardeşim çok hor kullanır böyle cihazları ama 6 ay kapalı duracağına kardeşim kullansın dedim. Lakin, gelince bir daha ipad almaya param olur mu bilmiyorum Bir yanım kalsın diyor, ipade alışınca diğer tabletleri kullanmak gerçekten zor olacaktır.

Ayrıca donma/kasma vs. pek yaşadığım durumlar değil. Şarj süresi ile bir fark ipadin. Android tabletler cep telefonu gibi. Bir gün kullan, akşam şarja takmak zorundasın. Mini beni 2-3 gün götürüyor. Apple Store ayrıcalığı da bambaşka bir keyif. Ben herkese tavsiye ederim, boyut olarak da en ideali mini.

• quote:

Hocam dünya borcum var, her ay maaşım kadar kredi ödemesi yapıyorum. İş gereği sürekli seyahatteyim ve uçakta vakit geçirmek için 300-400 liralık tabletlere bakarken, Vatan'da indirim görünce gittim iPad Mini aldım. 1,5 ay sonra kısa dönem askerliğe gidiyorum. İpadimi kız kardeşime vermek istiyorum. Kardeşim çok hor kullanır böyle cihazları ama 6 ay kapalı duracağına kardeşim kullansın dedim. Lakin, gelince bir daha ipad almaya param olur mu bilmiyorum Bir yanım kalsın diyor, ipade alışınca diğer tabletleri kullanmak gerçekten zor olacaktır.

Ayrıca donma/kasma vs. pek yaşadığım durumlar değil. Şarj süresi ile bir fark ipadin. Android tabletler cep telefonu gibi. Bir gün kullan, akşam şarja takmak zorundasın. Mini beni 2-3 gün götürüyor. Apple Store ayrıcalığı da bambaşka bir keyif. Ben herkese tavsiye ederim, boyut olarak da en ideali mini.

evet, donma olmaması, uzun süre pilin gitmesi, tam ideal boyutta olması ve ios olması gerçekten cezbedici.

Galiba tek eksiği retina olmaması.

Ek olarak vatanda siyah vardı, aynı fiyata beyazı olsa idi, şimdi almış ve oradan yazıyor olacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 28 Eylül 2013; 22:13:23 >

• vatandaki fiyat çok çok iyi... doların düşük olduğu zaman bile 699'un altına inmemişlerdi... şuan 679 sanırım çok iyi fiyat kaçırılmamalı...
  • Bugün n11 639 liraya düştü hemde bilkom garantili
  • ios 7 ile iyice mantarlardı cihaz..

• itools mac için de var mı? yoksa sadece windows için mi?
  • Arkadaşlar ipad mini ilk çıktığında fiyatı ne kadardı bilen var mı?
  • beyler sizce fiyat indirimi beklemeli mi yoksa gidip almalı mı cihazı

babam için bakıyoruz. oyun falan oynamaz, arada video izler, müzik dinler, gazete okur. belki kız kardeşim için bi iki oyun yükleriz. ipad mini ideal sanıyorum.
  • ben az önce vatandan korgo dahil 685 10 taksit aldım.hade bakalım yurtdışına çıktım orda bile fiyat farklı değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

beyler sizce fiyat indirimi beklemeli mi yoksa gidip almalı mı cihazı

babam için bakıyoruz. oyun falan oynamaz, arada video izler, müzik dinler, gazete okur. belki kız kardeşim için bi iki oyun yükleriz. ipad mini ideal sanıyorum.

Eğer o şartlarda kullanmak için alacaksan o kadar para vermeswn de olur. Samsung tab 7 de işini görür. Ama ille de ipad dersen o başka tabii. Her iki cihaz da bu işleri fazlasıyla yerine getirir.

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.