Şimdi Ara

Apple iOS7 ve yeni OS X Canlı Yayın Tekrarı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
10
Favori
25.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android fanıyım. Bu arayüzle Applecı olacağım herhalde:)

• Animasyonlar bildiğin saf android çakması gibi.
  • değişiklik güzel olmuş, jelly bean + phone 8 e benzemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 10 Haziran 2013; 21:30:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikonlar bana microsoft'un metro arayüzünü anımsattı. ama güzel olmuş beğendim.
  • ilk çıkan android sürümlerine benziyor, android tokatlamış bunları
  • Acaba iOS 7'yi ne zaman indirebileceğiz?

• Eşime iPhone5'imi verip kendime HTC One almıştım, görünüyorki iPhone'umu alma vakti geldi.
  • fena gelsin beta hemen

• Tam bir apple fun'ı olarak, uzun zaman önce olması gereken şeyleri yapmışlar. HTC one'ın arayuzu çok daha güzel.

• iphone 5'in pili 1 gün bile yetmıyordu. Şimdi pili yarım gun bıle yetmeyecek.

• Soluksuz izliyorum tanıtımı çok güzel yenilikler var çok güzel olmuş görseli fakat Mesut'un dediği gibi bu görseller pili ne kadar etkileyecek önemli olan kısmı bu.İnş pili kötü etkilemez
  • tasarım değişikliği kötü diyordum ama bu müthiş GO APPLE GO!
  • yeni arayüzü şahsen beğendim. şeffaflık, efektler, yeni ikonlar güzel olmuş. wifiye ve diğer öğelere hızlı ulaşım widgeti da kolaylık sağlayacak. Ama bu yenilikler pil ömrüne olumsuz etki etmez umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mundt -- 10 Haziran 2013; 21:33:05 >
  • Olmuş bu sefer :)
  • jb de olan birçok olayı bir adım öteye taşıyarak koymuşlar sonunda
  • sayın mesut bey konuklarınız oldukça ukala bir eda içerisindeler nerden buldun bunları ne o ayak ayak üstüne atılmış gerilerek oturmuş ayıp yav...

• Artik androide gecme dusuncem bitti benim
  • Sonunda sbsettings tarzi bir sey gelmis

• iOS 7 gerçekten harika olmuş cesur ve harika bir tasarım.
  • YENİ ARAYÜZ ÇOK GÜZEL DURUYOO, YALNIZ ÇOK ENTERSAN Bİ OLAY VAR JB Lİ KULLANICILAR BUNLARA ALIŞIKTI ZATEN , ARTIK ORJİNAL OLMASI İİ OLMUŞ..MERAK ETTİGİM Bluetooth U BÜTÜN TELEFONLARAD KULLANABLİCEZ Mİ? EGER ODA GELMİS SE TADIDAN YENMEZ..

SAYGILAR

EYÜP/ANKARA

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.