Şimdi Ara

Apple'ın WWDC 14 Etkinliği Canlı Yayını Bu Akşam 19:30'da (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
5
Favori
22.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Halleluja

Telefonuna bir yığın ıbık zıbık uygulama oyun yükleyip rehberi 18 saniyede açan androidçi arkadaşlar kendi bölümlerine gidebilirmi?
    Alamıyorsunuz iPhone'u, konuyu batırmışsınız. Tamam iphone tü kaka, gidin hadi bölümünüze.

Htc One'da 3 saniyede aç rehberi sana 920mi vereceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene galaxy s2, 1 sene htc one x, 1 seneye yakın galaxy s3 lte, 1 sene htc one kullandım.
    Kesinlikle iPhone kullanmam diyordum.
    Bir kaç ay önce iPhone 5s kullanmaya başladım, ve sözümü yedim.
    iPhone kadar akıcı süper bir telefon yok.
    Daha da olsa androide dönmem..... Nokta

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mentalist

1 sene galaxy s2, 1 sene htc one x, 1 seneye yakın galaxy s3 lte, 1 sene htc one kullandım.
    Kesinlikle iPhone kullanmam diyordum.
    Bir kaç ay önce iPhone 5s kullanmaya başladım, ve sözümü yedim.
    iPhone kadar akıcı süper bir telefon yok.
    Daha da olsa androide dönmem..... Nokta

Hocam yapmayın yahu ipad air de var htc one da(m7), m7 bazı yerlerde daha akıcı bazılarında air yani kafa kafaya oynarlar. Androidde olan iosta olmayan zilyon tane şey var iosta olup androidde olmayan kaliteli Marketi ve uzun güncelleme desteği dışında bir şey yok. Gerçi güncellemelerde ne güncelleme ama ipad tarafında tam bir hayal kırıklığı multiwindow gelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında forumda sağdan soldan Apple reklamları fışkırırsa şaşırmayın.
  • arkadaşlar günaydın hepinize dünden beri konu baya bir yol almış, ucunu kaçırdım, şimdi benim bu the new ipad olarak aldığım ipad 3 üm ios 8 alacak mı, almayacak mı?. ios 7 nin kötü şöhretinden sonra hala 6.1 kullanıyorum.
  • en cok hosuma
    giden ozellik
    macten arama
    ve sms imkani

• EstrEmO kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy S4 lansmanında kim vardı acaba ?

Birde diğerleri neden olmuyor derseniz bana sormayın diğer editörlere sorun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mTm kullanıcısına yanıt
    Tabii ki alabileceksiniz. Ayrıca yeni kodlama filan sayesinde daha da hızlı çalışacak.

• Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    Siz kullandınız mı ?

Erdi bile en akıcı telefon iPhone dedikten sonra pek laf düşmez bize.

• quote:

Orijinalden alıntı: gun

Siz kullandınız mı ?

Erdi bile en akıcı telefon iPhone dedikten sonra pek laf düşmez bize.

Ipad airim var hocam. Iphone 10 ise htc 9dur akicilik konusunda, ama android islevsellikte 10sa ios 5 olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android pişmanlık. M8 sagolsun bana 600 lira zarar ettirdi.

Uygulamalar bir sürü ekran boyutuna göre yazıldığı için Android'de, o kadar verimsiz ve o kadar buyuk ekranı kullanmaktan aciz ki... Kocaman butonlar, iğrenç arayüzler, gercekten iPhone'dan sonra insan hayret ediyor.

Yahu ben 1 sayfada aynı sayıda tweet, facebook postu, uygulama icerigi göreceksem neden 5' telefon kullanayım? Essek kadar butonlarda kusura bakamayın ama android dede telefonu gibi kalıyor. Üstelik bu 2500 lira verdigim one'da oluyor.

Kusura bakmayın. Widget falan Android'de hep vardı. Ama simdi ilk defa stabil ve işlevsel bir bicimde kullanılabilir olacak.

Insanların heyecanı bu yuzden.

Apple, kullanıcı deneyimini en üst noktaya getirerek sunuyor özelliklerini. Yaptım oldu olmuyor.

Adam yeni programlama dili kurmuş kendi yazılımı ve donanımı için,

Burda ademoğlu bluetoothla dosya gonderme yok diyor.

Kusura bakmayın ama Post PC Era diye tanımlanan çağı hala Apple yönlendirmekte.

Android kullanıcılarının sadece %20si son versiyonu kullanırken, savunulacak hiç bir tarafı yok.

• sevindim, teşekkürler cevap için...
  • tanriseven T kullanıcısına yanıt
    Wikipedia dan alıntı.

During WWDC 2014, it was announced on Apple's website that the device would be receiving the forthcoming iOS 8 software update.[50]

• mulholland dr. kullanıcısına yanıt
    Belli ki anlamamışınız zira canlı yayınla alakalı sorun yaşandığı için Citizen e iletmek zorunda kaldım. Tv2 bildirimi göndermiş yine sizler için açılmış bir telefondu. Ayrıca konuşma üslubunuzdan nasıl bir kişi olduğunuz belli hayatta zor olsada başarılar dilerim.

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Ciddi derecede tendon rahatsızlığı yaşıyorum 6 aydır o yüzden kasarak oturmak gibi birşey benim için imkansız ve çok acı verici inşallah yakında büyür ve insanları değerlendirmeden önce bir düşünürsünüz.

Bu arada android'e büyük saygım var çok iyi işler yapıyorlar daha iyi yönleride var ama benim için yeterince iyi değiller keza iPhone daha ucuz android telefonlardan. 2500 tl htc m8 iPhone 2000 hatta geçen arkadaşım 1900 e aldı.

• DÜn yaptığınız yayını izlemek için link falan yok mu ?
  • Gönül isterdi iphone kullanmak, malum ülkemizde fiyatlar hiç iç açıcı değil

• Arkadaşın söylediği 3. Parti uygulamaların her yetkiyi eline alması.

Sunumun başını kaçırdı sanırım zira malwerelerin %99 U android de sırf bu yüzden.

Benim için güvenlik önemli o yüzden herşeyede ulaşamasınlar artık.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Hocam ben size kötü bişi demedim ki şakasına bir de yorumlarınıza ithafen fanboy dedim yoksa kimsenin konuşma tarzınıza, oturma şekline asla laf edecek hadde sahip değilim... Zaten yorumumu okursanız ne demek dediğimi anlarsınız... Keza sizde sürekli apple ı beğendiğinizi her ortamda belirtiyorsunuz, mesela bana da hiç hakmetmediğim halde lg fanboyu diyorlar gülüp geçiyorum, bir de diğer kişi size hakaret edince kimi muhatap aldığını belirtmek istedim...
    Kusurum oldu ise affola...
    edit: Bir de son android telefon facialarını göz önüne alırsak herkese eğer bir telefona 2000 lira vereceksiniz gidin iPhone alıp diyorum, kimseye bir düşmanlığım garezim yok yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 3 Haziran 2014; 8:51:32 >
  • En ucuz bayrak gemisi telefon iPhone arkadaşlar 1900e filan alınabiliyor özel günlerde. Olmadı 2000 tl samsung s5 2200 htc one m8 2400, lg Flex 2500, lg g3 de 2000 üstünde gelecek.

Doğal olarak iPhone kalitesine yaklaştıkça veya kimilerine göre geçtikçe fiyatta artıyor.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.