Şimdi Ara

Apple iCloud da Bulduğum Açık & Ardından Başıma Gelenler [Güncellendi] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
73
Favori
99.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
993 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Milyar dolarlık bir şirket pornhub yılda milyonlarca dolar kâr ediyor elbette premium kullanıcısı da vardır ama bana göre de çok saçma premium üyelik almak
  • Hayatının hatasını yapmışsın vererek.

    Düşünsene maduronun telefon nımarasıyla giriyosun iclouda, notları bi açıyosun.

    Oğluna 20 m $
    Diğer oğluna 15 m $
    Eniştesine 100 m$
    Ohoo neler neler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alçaklar, bunlara bildikleri gibi konuşacaksın ondan anlarlar, adamın bulduğu açığa bak, 40 yıl düşünsem aklıma gelmez.

    Medya konusunda ise ne desen haklısın, çöpten GTA 4 şifresi bulsaydın fenomendin şuan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceramicer43 kullanıcısına yanıt
    ah keşke, çok mantıkl

    bu arada konu sahibi arkadaşa: tebrikler kardeşim ve umarım hakkını alırsın bu adi adamlardan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zenmate

    Milyar dolarlık bir şirket pornhub yılda milyonlarca dolar kâr ediyor elbette premium kullanıcısı da vardır ama bana göre de çok saçma premium üyelik almak
    Kredi kartı ekstresinde gözükmesi, bankacıların bunu görmesi bile başlı başına bir sıkıntı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneler önce, gece yolda yürürken pos cihazı bulmuştum. Üzerinde kime ait olduğuna dair bir bilgi yoktu. Sadece banka logosu vardı.
    Bankayı aradım, kimin bu diye sordum, bilemeyiz dediler. Sonra kayıp ihbarlarından Bakırköy'deki "Sarıhan İşkembe" nin olabileceğini söylediler.
    Aradım, gelin alın dedim, kurye geldi, teşekkür bile etmedi, motora bindi gitti.
    Zaten işkembe falan sevmiyorum, getirse de içmem, insan bi eyvallah falan der.
    Anladım ki bir şey bulursan ve kime ait olduğu belli değilse okutacaksın, ne uğraşıyorsun kim kaybetmiş olabilir diye?
    Aynı hikaye seninki de.
    Kalitesini göstermiş eppıl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 9 Şubat 2019; 21:12:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çürük elmanın yaptığına düpedüz şerefsizlik denir binlerce kişinin özel bilgileri bug nedeniyle elimde diye kibarca tehtit edecekdin, bunları ne yapmalıyım diyecektin aslında , asıl o zaman tutuşurlardı
  • Bizim Türk basınında iCloud açığı olarak haber niteliği taşıyacak tek açık 5 yıl önce Jennifer Lawrence, Kate Upton gibi hatunların çıplak yatak odası görüntülerinden ibarettir. Böyle değerli bulguları ve zeki insanları Türk basını Show TV haber önü dışında ekranlara kolay kolay taşımaz, istisnalar hariç. Tebrik ederim sizi.

    Not: Apple sizin bulgunuzun üzerine yatmış. Genelde Microsoft da bunu yapıyor. Adice bir yaklaşım gösterip bırakın sizi taltif etmeyi, konuyu duyurmamış bile. Ben öyle anlıyorum. Lâkin eğer siz bunu daha önce başka bir kullanıcının yine Reddit'de (sanırım orasıydı) batarya yoluyla cihaz yavaşlatma çakallığını ifşa ettiği Reddit gibi bir yerde yaysaydınız ve Apple ihlalleri kucağına alsaydı o zaman sizi görüşmeye bile davet ederlerdi. Leş bir firma. Ahlak yoksunu. Net.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Şubat 2019; 23:20:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine gözümüz gönlümüz açılacakmış engel olmuşsun hocam İşin şakası bir yana Apple'ın bu davranışı iyice tiksindirdi. Ödülden çok bence bakın biz bulduk kapattık vs demek için yapmışlardır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapman gereken şey çok basit iken tarihi bir hata yapmışsın. Önce iletişim kurduğun elemana kendi cihazında bir not eklemesini ve içeriğine anahtar bir cümle yazmasını söyleyecektin, sonra cep numarasını isteyip elemanın hesabına girecektin ve anahtar kelimeyi söyleyecektin, para hesabına yatınca da açığın ne olduğunu söyleyecektin. Ama sen en son yapacağın şeyi en başta yaptığın için kaybetmişsin maalesef. Yazık olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence işin en güzel tarafı senin kimsenin vebaline girmeyecegin bir yol seçmiş olman.Yolun hep açık olsun.Tebrikler!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahminimce arkadasin buldugu acik bir backdoor. Birilerinin kullanmasi icin bilerek birakmis olduklari bir acik ya da o acik sebebiyle dolayli olarak var olan bir bug. Olayin duyulmasini istemiyor olmalari cok dogal olurdu bu sekilde.
  • tebrik ettim. şuku...
    .
    ancak, keşke kendini garantiye alsaydın. fırsatmış.
  • samsung huawei microsoft vs o açığa milyon dolarlar verirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke redditte olayın detaylarını göstermeyen ama açığın olduğunu belli eden bir video koysaydınız ilk başta. Demek ki iyi niyetli olmayacaksın. İyi niyetten kaybetmişsiniz tamamen. Yoksa apple bile acımadan eziyor susturuyor seni. Bu olayları anlatmadıysanız redditte de anlatın lütfen ve link bırakın kullanıcı adı bırakın destek olalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'ın sistemi maalesef çok sıkıntılı. Bu ünlülerin hesapları patladığı zaman ortaya çıktı ama apple parayı basıp olayı kapattı.

    Güzel bir çalışma yapmışsınız, iyi niyet göstermişsiniz, apple bilmese de Allah bilir. Büyük bir hizmet maddi olmasa da manevi faydası olur size. Çok insanı zarardan kurtarmışsınız.

    Başarılarınız devamını dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke önce aba altından sopa gosterseydin..reddit'e konu açsan Apple kapında köpek olurdu ..iyi niyetli olmak kaybediyor bu leş dünyada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler dostum. Güzel bir iş ortaya koymuşsun. Ayrıca yurt dışı sitelerinde iyi şekilde pr'ın olmuş oldu. Bu alanda başarılıysan sınırlarını aşıp daha global firmalarla iş birliği yapma imkanı yakalarsın belki. Apple hakkında yorum bile yapmıyorum onlara söylenecek şey yok. Başarılarının devamını dilerim.
  • Apple’ın yaptığı resmen rezillik. Adamların çok büyük açığını bulmuşsunuz ancak bir ikramiye bile vermemişler. Bence yanlış taktik uygulamışsınız. Adamlara diyecektiniz ki “bana bir numara söyleyin ona tanımlı icloud hesabının bilgilerini size söyleyim” Nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorsanız hesabıma şu kadar para yatırmalısınız vs demeliydiniz. Videolu yapım aşamasını gönderirseniz tabiki açığı kapatıp eli boş gönderirler sizi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.