Şimdi Ara

Apple Genius Bar Randevu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bayadır uğraşıyorum ama randevu alamadım şu Genius Bar'dan. Bi Allah'ın sevgili kulu var mı acaba Zorlu Center için yardım edebilecek, cidden yıldım artık her gece bilgisayar başında kamp kurmaktan. @

• Kafkef54 K kullanıcısına yanıt
    Cidden yapamıyorum, bir sürü siteden randevu alıyorum ama burdan alamadım. Elim de hızlı, 00:05'e kadar f5 tuşunu çökerteceğim nerdeyse ama olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz
  • http://forum.donanimhaber.com/m_97707046/tm.htm bu konuda yardımlaşma yapılıyor, oraya sorun isterseniz.
  • Ben 1 hafta once istedgm tarihe tak diye alabiliyorum. 3 kez aldim ama 1 kez gidebildim ondada hallettim sorunumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bir sorum olacak eğer bir başkası kendi apple kimliğine randevu alırsa ben gidebilir miyim sorgularlar mı ordakiler
  • gulciceekk G kullanıcısına yanıt
    Randevu alabilirim isterseniz.
  • merhaba bende aynı derrtten müzdaribim alabildiyseniz banada söylermisiniz taktiği :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE STORE'A RANDEVUSUZ GİTMEK
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cuma günü 00:00 da dene
  • İsteyen arkadaşa ücretsiz randevu almaya çalışabilirim.Maksat yardım olsun.Ama belirttiğim gibi deniyebilirim,kesin birşey demiyorum
  • Bende power tuşu bozuklugu ıcın gıdecektım ama haftalardır alamadım oyuzden pupaya verdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.