Şimdi Ara

Apple dan Htc'ye Geçiş--Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ios işletim sistemiyle ortalama 7 yılım geçti. Ipodlarda gençliğimi bitirdim üniversitede iphone sahibi oldum. Tamamiyle alıştığım bu yuvadan ayrılma vaktimin geldiğini amazon da htc sensation ile iphone 4 arasında ki 200 euroluk fiyat farkını gördükten sonra karar verdim. Etrafımda hiç kimse de android ürünü olmadığı için sizleri bi Htc de müzik nasıl dinlenir? albüm kapağı koyabilir miyiz? İçerisinde bir film atmak kolay mıdır? gibi basit ama bnm için önemli olan soruların cevapların almak için rahatsız ettm. Apple ın itunes i başta işkence gibi gelmiş olsa da alıştm ve artık gayet kolayca hallediyorum multimedia aktarımlarımı. Htc ye alışmam uzun zaman alır mı? kullanımı için itunes gibi bi programa sahip mi? Cevaplarımı bulabileceğim bi başlığa yönlendirmeniz de beni çok mutlu eder teşekkürler.

• -Müzik kulaklıkla ya da hoparlörden dinlenir
    -Albüm kapağı koyabilirsin
    -Film atıp izlemek çok kolaydır.Güncel birçok formatı destekler ve HD videoları rahtlıkla açar.Sürükle-bırak hepsi bu
    -Uzun yıllar Apple kullandıktan sonra HTCye alışman 10 günü geçmez.
    -iTunes gibi bir programa sahip değil,çünkü gerek yok
    Ama IOS'un kullanim rahatligi da herkesin dilinde,
    ote yandan teknoloji ile biraz hasir nesirsen 1 haftada androide alisirsin.
  • Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Son bi soru soracağım. Dil geliştirme amacıyla ingilizce ses ve ingilizce altyazılı filmler izliyorum. Iphone da Oplayer uygulamasına attığım video ile aynı isimdeki altyazı uygulamayı açtığımda otomatik olarak birleşip bana converter ile vakit kaybetmeden kolay kullanım sağlıyor. Buna benzer bi uygulama var mı htc de, converter kullanmadan halledebileceğim?

10 gün sonra erasmus sayesinde Polonya'ya gidiyorum. İnş bi htc sahibi olup geri gelicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryonist -- 20 Eylül 2011; 12:17:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bahsettiğin özellikler hep apple da kısıtlanan özellikler ama yıllarca apple kullandıın için alısıksındır, yani format falan cevirmeye.

ios androidden cok daha stabil, kaliteli ve uygulama olarak zengin bi işletim sistemidir. sana tavsiyem heleki 7 yıldan sonra geçme. ben de 2 sene iphone 3g den sonra desire'a geçtim, su andada desire kullanıyorum ama iphone4 e param yetmedii için bunu kullanıyorum, yani önüme koysalar hangisi diye dşünmeden iphone 4 derim. alıştıktan sonra çok kücük nüansları bile anlayabiliyorsun, iphonedaki scroll olsun, fontlar olsun o farkları bile anlayabileceksin inan bana.

şimdi başıma üşüşecek fanboy suclayıcıları için baştan editleyeyim iki işletim sisteminide kullandım ve halihazırda desire kullanıyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.