Şimdi Ara

Apple'da çalışmak isteyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple, açacağı mağaza için çalışa arıyormuş.Bu yüzden de yeni ilanları açmış.

https://jobs.apple.com/us/search?#location&t=0&sb=req_open_dt&so=1&lo=0*TUR&pN=0

Acaba maaşları ne kadardır? Ssk ve akbil dahil midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cefakar. -- 12 Kasım 2012; 22:48:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çalışmak istiyorum jb vardır deyip geri gönderirim xd.

O değil de Türkiye'de olacakmış sanırım bu. iPhonedo'nun videosunda Adam Apple Store'a gidiyordu oradaki Genius'lar ( dahiler ) hiç bir şey bildikleri yoktu. Telefonda Jb var deyip geri göndermişlerdi adamı.

Benim gibi trolluk mu yoksa gerçekten böyle bir şey mi dediler bilmiyorum.
  • Sorularının cevaplarını biliyorum.

PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melyyh -- 12 Kasım 2012; 21:02:14 >
  • O zaman Türkiye'de 3 milyara biraz zor iPhone satar elektronik marketler.
  • Is sartlari icin basvururdum.

• apple da sonunda Türkiye diye bir ülkenin var olduğunu anladı.
  • ne zaman geliyor acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Apple Store yakındır. Ama öyle her önüne geleni almıcaklar. Adamların politikası gereği güler yüzlü ve bilir kişiler almalılar. Bizim burdaki teknoloji marketlerinde hödük,öküz,ve bir şeyden anlamayan cahil insanlar almamalılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Apple Store yakındır. Ama öyle her önüne geleni almıcaklar. Adamların politikası gereği güler yüzlü ve bilir kişiler almalılar. Bizim burdaki teknoloji marketlerinde hödük,öküz,ve bir şeyden anlamayan cahil insanlar almamalılar.

kesinlikle katılıyorum geçen günlerde class10 hafıza kartı almaya gittim adama class10 hafıza kartınız varmı dediğimde
    class10 marka hafıza kartlarımız yok kingston ve sandisk i tavsiye ederim dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Apple Store yakındır. Ama öyle her önüne geleni almıcaklar. Adamların politikası gereği güler yüzlü ve bilir kişiler almalılar. Bizim burdaki teknoloji marketlerinde hödük,öküz,ve bir şeyden anlamayan cahil insanlar almamalılar.

kesinlikle katılıyorum geçen günlerde class10 hafıza kartı almaya gittim adama class10 hafıza kartınız varmı dediğimde
    class10 marka hafıza kartlarımız yok kingston ve sandisk i tavsiye ederim dedi

Aynen geçen bende Vita sormuştum biri o ne dedi,diğeride öyle bir şey hiç gelmedi dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

Çalışmak istiyorum jb vardır deyip geri gönderirim xd.

O değil de Türkiye'de olacakmış sanırım bu. iPhonedo'nun videosunda Adam Apple Store'a gidiyordu oradaki Genius'lar ( dahiler ) hiç bir şey bildikleri yoktu. Telefonda Jb var deyip geri göndermişlerdi adamı.

Benim gibi trolluk mu yoksa gerçekten böyle bir şey mi dediler bilmiyorum.

Evet aynen oyle dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: melyyh

Sorularının cevaplarını biliyorum.

PM

banada pm atar mısın hocam
  • başvurdum ben de.
  • PM isteyen kamillerin hiç birini almazlar umarım! Karşımızda kamil bir Genius istemiyoruz!
  • Arkadaşlar ben başvurdum ve yurtdışından Polonyadan bir telefon geldi 15 dakikalık işgörüşmesinin ardından 1 ay sonrasına yüzyüze görüşmeye davet edildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safaqq

Arkadaşlar ben başvurdum ve yurtdışından Polonyadan bir telefon geldi 15 dakikalık işgörüşmesinin ardından 1 ay sonrasına yüzyüze görüşmeye davet edildim.

Hayırlısı olsun
  • Teşekkürler ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.