Bildirim
apple carplay de sorun yaşan var mı
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yabancı formlarda okuduğum kadarıyla wifi anteni diye birşey var, eğer nbt ünitenize wifi anteni takmadılarsa kopma olabiliyor. ünitenin arkasında wifi anteni takılacak bir soket var. benim ünitemde de wifi anteni yok (borusanı aradım, olmadığını söylediler) bağlantıda kopma oluyor. çözümü ya wifi anteni takılacak ya da telefonu mümkün olduğu kadar üniteye yakın tutacaksınız. havalandırma ızgarası en sağlıklı yer. -
carplay den bluetooth audio ya geçiş yapıyorum spotify dan öyle müzik çalıyorum kopma yapmıyor peki wifi anteni takmadılarsa carplayı nasıl çekiyor ? -
bir de siz aracı orjinal nbt ile mi aldınız ? ben dışarıda taktırdım nbt yi -
benimki orijinal nbt'li, şöyle düşünün evde modem wifisinden ne kadar uzaklaşırsanız o kadar az çeker ya bu da öyle, antensiz aracın wifisi bir karış menzilli. bluetooth'da bağlantı stabil ancak. -
o zaman orjinal nbt li ekranda da wifi anteni kullanmıyorlar doğrumu anladım ? bunun çözümü varmıdır anten taktırabiliyormuyuz -
borusan yok dedi, zaten CarPlay de uyumlu değil dediler, ben carplayi yazılımla kendim yükledim, telefon yakın durduğu müddetçe iyi çalışıyor. anten takılabiliyor, kendiniz bile takabilirsiniz fakat üniteyi sökmek gerekiyor. o yüzden ben takmadan idare ediyorum. -
google maps falan zaten hiç sıkıntı yok sadece müzik dinlerken sürekli şarkı takılıyor o zaman telefonu bardaklığın oraya koyduğum zamanlar sorun olmuyordu hep oraya koyayım -
evet, ben de çözümü öyle yaptım, yazın havalandırma, kışın bardaklık -
Apple car playde neden kablolu bağlanıyoruz acayip sinir bi durum -
benimkisi kablosuz kablolu bağlanmıyorum -
kabloyla bağlanırsan problemin çözülecek. en mantıklısı da o zaten, hem şarj ediyorsun hem de sıkıntısız çalışıyorquote:
Orijinalden alıntı: quqil
benimkisi kablosuz kablolu bağlanmıyorum -
kablolu bağlanmak dediğin kablosuz bağlanan carplaye kabloyu çakmaklık girişinden takınca kablolu olarak mı algılar ? -
usb girişin yok mu?quote:
kablolu bağlanmak dediğin kablosuz bağlanan carplaye kabloyu çakmaklık girişinden takınca kablolu olarak mı algılar ? -
Kol dayamanın orada var ? -
ekranların telefonu bağlamak için kullanabileceğin usb girişleri olur, bu girişlerle hem telefonunu ekrana bağlarsın hem de şarj etmeni sağlar. carplay olmayan araçlarda bu usb girişini kullanarak müzik çalabilirsin arabada, seninkinde de carplay desteği olduğu için carplay çalışacaktır. tam yerini bilmiyorum, araçtan araca değişiyor ama dediğinin olması muhtemelquote:
Kol dayamanın orada var ? -
Şu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. -
sorununuz hala devam ediyor mu ?
-
Wi-Fi anteninden yapar bu sorunu -
hocam wifi anten degiştirmem lazım nerden degiştirebilirim acaba ?
Benzer içerikler
- arabaya reklam yapıştırmak
- radyatör tıkayıcı motora zarar verir mi
- noterde para sayma makinesi var mı
- 7 ileri dsg şanzıman yağ değişimi kaç km
- en iyi led far markası
- mercedes eqe suv
- c5 aircross 2025
- alpine a110 fiyat
- pilotcar p2 city
- byd bayilik başvurusu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X