Şimdi Ara

Apple alıp pişman olmak istemeyenler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
3
Favori
10.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence o paraya biraz daha ekle macbook air al 11'' air saturnde 1900 lira i5'li 4 gb ram ve 128gb ssd'li. tabi bu yeni çıkanlardan değil geçen senenin makinası. fiyat uygun ekrana bağla kullan
  • teşekkürler.1900 ise iyi fiyat.Zira buradaki listedeki fiyatlar ile fark var

http://www.bilkom.com.tr/fiyatlistesi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

teşekkürler.1900 ise iyi fiyat.Zira buradaki listedeki fiyatlar ile fark var

http://www.bilkom.com.tr/fiyatlistesi.html

o fiyatlara aldanmayın mağazalarda daha uygun. arkadaşın bahsettiği model md223. biraz araştırıp fiyatları görebilirsiniz
  • Tahmin etmiştim fazla olabileceğini..MD223 modeline baktım 128 değil 64 ssd gözükmekte..Ama takipteyim.
  • geçen ay mac pro 2011 i5 256 ssd 16gb ramı olan bir cihazı (2. el ve kullanan upgrade etmiş:) 1900 tl aldım koruyucu case ve 100 tl lik taşıma çantası ile.

Uygun mu aldım bilmiyorum ama en son bu tutara indi; bende kaçırmak istemedim

Not: cihaz 2012 de alınmış ve upgrade edilen parçaların faturaları ile aldım. upgrade bu yılın 5.ayında yapılmış. Sadece ssd 600 tl den fazla
  • Tamamen ihtiyaç ve zevk meselesi.

Mac, ihtiyaçlarını karşılıyorsa görüntüsü hoşuna gidiyorsa alırsın bu kadar basit. Yok mirasmış, baba parasıymış falan böyle çirkinliklere girmeye gerek yok.

Her şeyi bir kenara bırakın Mac kullanmak bir iPhone, iPad kullanmak kadar kolay. Kullanıcı dostu ve sezgisel arayüzün ne demek olduğunu kağıt üstünde anlamak mümkün değil. Bazı arkadaşlar Windows özgürlük sunuyor falan demiş yani elinizi vicdanınıza koyun bilgisayar açılırken ki "Hoş geldiniz" yazısını değiştirmek özgürlükse hayatıma pek bir şey katmaz kalsın gerek yok.

Şahsi olarak Mac'e geçiş yaparken beni motive eden tek şey bilgisayarın detayları ile uğraşmak istememekti. Açayım, kullanayım, kapatayım. Stabil olsun beni sürekli uğraştırmasın bilgisayarı her çalıştırdığımda heyecanlı anlar yaşamayayım tarzı düşüncelerdi. Peki bunları buldum mu? Fazlasıyla buldum.

Mac'e geçiş yapmak isteyenlere şöyle bir tavsiyem var, zaten performans olarak PC tarafından bir kaç sene önde olduğu için illa ki son modeli almaya kendinizi şartlamayın. Örneğin şuan 2012 yılında piyasaya çıkan modellere bakabilirsiniz hatta 2011'e bile.

• Hocam bilgisayarın üzerine falan mı oturdunuz?Yani nasıl bir acı çektiniz ki bu kadar kin beslediniz anlamadım.Sizin bilgisayarınız sonuçta.Memnun olmayan sizsiniz,bilinçsizce alan,üç kuruşluk aklınızla 5 kuruşları toplaya toplaya onu alan ve ağlayan sizsiniz.Paranız yoksa bence hiç almayın.Ciddi bir kin sezdim ve bundan hiç hoşlanmam.Bir şeyi deli gibi sevmek ayrıdır,ona deli gibi kızgın olmak farklı.

Paranız yoksa almayın kardeşim.Kullanmayıverin,siz almayın.Eksik kalın.Mac almadınız diye ağlamayız merak etmeyin.Yani 5.000 lira bir cihaza verip,2.000 e telefon alıp da otobüste simit yiyeceksiniz zaten diyecek başka bir şey bırakmıyorsunuz.Zengin bebesi,mirasçı vs.Herkesin parası kendinedir,zenginin malı züğürdün çenesini yorar.Ne bu kin anlamadım gitti.Gidin bir işe vs girin de para kazanın.Bunlar basit oyuncaklardır.Kullanan sever ya da sevmez.Size neyin bu kadar acı verdiğini anlayamadım sadece.

Garip gerçekten insanlar.İyi sabahlar dilerim herkese.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.