< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (886. sayfa)

-
-
Takılı gelen uçlar ile bende aynı sorunu yaşadım. Büyük uçları kullanın eğer onlarda çâre olmuyorsa custom uçlara yönelmelisiniz, Temu da bolca var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsini denedim ama sonuç değişmedi. Önceden düşmezken böyle olmasına anlam veremedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonuç değişmedi maalesef. Sizin önerdiğiniz bir uç var mı, Temu’da vs çok fazla seçenek var.
Aftermarket uç konusunda bu konudan çok çeken bir arkadaşım AZLA SednaEarfit Crystal AirPods Pro önermişti sanırım xelastic modeli de varmış ısıyla kulağa yapisiyor falan dedi. Muhtemelen Temu da yoktur Amazon'da bulursunuz biraz premium ve pahalı bir ürün çünkü. İsterseniz Temu daki foam tarzı uçları deneyin zaten çok ucuzlar baktınız olmadı paraya kıyıp bunları alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 21 Haziran 2025; 6:24:48 >
Teşekkür ederim hocam, bir bakayım.
Airpods 4 ayarlarında yapılması gereken bir şey var mıdır sonradan?
-
AirPods 4 ANC çok iyi bir kulaklık olmuş, ilk kez AirPods kulaklık kullanıyorum.
İPhone 16e ile kullanıyorum, büyük kulak içi kulaklık hissiyatı veriyor bana göre.
Ses kaydı, sesli görüşmeler, ve online oyunlar da sesin de gram hata görmedim, müzikleri artık orta veya biraz üstler de dinliyorum, son ses de dinlemiyorum o kadar yüksek ve rahatsız edebiliyor.
Kulaklığın ANC’si işe yarıyor, belediye otobüsün de bir miktar ses geliyor ama o kadar olur artık, son ses açarsanız o bile olmuyor hatta :)
Bir gün uçak yolculuğunda da deneyeceğim İnşallah.
Bu böyleyse AirPods 3 Pro çıkarsa, onu düşünemiyorum artık.
Kulaklık kulağımda iken aramaları hep onunla yapıyorum, kimse de anlamıyor telefon mu kulaklık mı bir şey demiyor sesin kötü falan vs, gayet ses temiz gidiyor geliyor, tavsiye ederim.
Kulaklık çok hareketli değilseniz kulağınız dan da düşmüyor, minimal ve güzel bir yapısı var, en azından benim kulağım dan düşmüyor gözlemlediğim kadarıyla, önce den kullandığım çoğu kablosuz kulaklık düşüyordu.
Hemen hemen 1 aydır kullanıyorum ve de tecrübelerim bunlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hepsiburada üzerinden vatan satıcıdan airpods 4 aldım. Garanti başlangıcı 20 gün önce çıktı. Kullanılmış mıdıır ?
Değildir. Apple’ı arayın satın alma tarihinize göre düzeltiyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: baribuga
Hepsiburada üzerinden vatan satıcıdan airpods 4 aldım. Garanti başlangıcı 20 gün önce çıktı. Kullanılmış mıdıır ?
AirPods 4 ANC kulaklık bağlı gibi görünse de müzik ve oyunların sesi telefon dan geliyor, sadece aramaları kulaklıktan yapıyor güncelleme den sonra böyle oldu, ne yapsam da düzelmedi. Neden acaba?
Cihaz İphone 16e, İos 26 Beta 2 Sürüme güncelleyince böyle oldu.
-
Bende ios 26 dayım ve böyle bir sıkıntı yok. Ancak bende bazen Airpods a bağlanmama sorunu oluyor ayarlara gidip Bluetooth'u tamamen kapatıp açmam gerekiyor.
Airpods'u telefondan tamamen kaldırıp daha sonra Airpods'u resetlemeyi deneyin hocam.
beyler airpods pro 2 nin silikonlarından birisi sol kulağımdaki 2 ye ayrıldı. bir kısmı plastikte bir kısmı da silikon olarak kalıp ayrıldı.
sonuç olarak ne yapabilirim? bunların garantisi oluyor mu yoksa yeni silikon mu almak lazım?
eğer silikon almak gerekiyorsa apple a 480 tl vermek yerine 200 bandına satılanlardan alsam gürültü engellemede vs de sorun yaşar mıyım?
-
Ne olduysa kendi kendine düzelmiş hocam, şimdi denedim bir sorun yok bakalım :)
Arkadaslar sol tarafini kaybettim airpods 4 ancli , konuma gittim bulamadim aradi taradi sinyal bulamadi muhtemelen yan masada kopek vardi yere dusunce mama sandi yedi . Nereden temin edebilirim ?
Öncelikle geçmiş olsun. Apple bunun için ücretli destek sağlıyor ama fiyat yüksek olabilir. Sahibindende siz gibi kaybetmiş birini bulursanız daha uyguna getirebilirsiniz. Bı arada dikkat edin o da sizin kaybbetiğiniz tarafı kaybetmemiş olsun 😁
Evet gordum 3400 tl civari yaziyor apple . Sifir amazonda ise 8100 tl 3 ay pesin taksit yapiyor . Fikirlere acigim tesekkurler
Oneriler icin tesekkur ederim amazondan 8000 tl ye 3 taksit aldim bendeki kutuyu ve sag tarafi laybedenler icin sari sitede satisa acacagim
Edit : kaybettigim yerde bulmuslar kafeden teslim aldilar suana kadar hic bir baglanti konumda goremedim , en azindan bi blututa baglanip konum gonderse iyi olurdu siz siz olun tekini kaybetmeyin bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 15 Temmuz 2025; 15:26:34 >
AirPods 2 kullanıyordum sağ kulaklık düştüğü için sesler kötü gelmeye başladı. Yeni kulaklık almayı düşünüyorum 4 ANC ve Pro 2 arasında kararsız kaldım.
Silikonlu kulaklık çok kullanmadığım için bir tecrübem yok ağrı vs. yapıyor mu Pro 2?
Artı ve eksi yönleri nelerdir hangisini önerirsiniz?
-
agri yapmiyor iyi kulakliktir. 6 ay icerisinde 3 bekleniyor ben onu beklerdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 20 Temmuz 2025; 5:21:42 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X