Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (736. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.732
Cevap
490
Favori
1.021.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba 3. nesil AirPods’umu satıp 2. nesil pro almayı düşünüyorum. Üstüne 2400 TL fark ödemeye değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oathbreaker. kullanıcısına yanıt
    Hocam silikonlu bir kulaklık olduğu için;

1-Yüksek ses müzik dinlerken kimseyi rahatsiz etmezsiniz.Dışarı ses vermez.
    2-Gürültü engelleme sayesinde daha kısık seste müzik dinlersiniz.Kulak sağlığı önemli.

3.Nesil kulaklığı deneyimlemedim.Bass,tiz,mid nasıl bilmiyorum ama anc özelliği için bile geçilir.

Ama ben ipad aldığımdan 2400 tl ödeyerek aldım.5400 verilir mi onu bilemiyorum.Fakat müzik dinlemek hiç bukadar keyif verici olmamıştı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplu taşımada ANC’ye ihtiyaç duyuyorum. (İzmir metrosu zangır zangır) 3. nesil açık sistem olduğundan ses olduğu gibi içeri giriyor. Sadece vicdanımı tartıyorum gerçekten bu kadar para vermeye değer mi yoksa yoluma 3. nesil ile devam mı etmeliyim diye.

• Gudik. kullanıcısına yanıt

Benim cihazın da menteşelerinde oynama var hocam. Kılıf için amazondan sipariş vermiştim . Ortalama 12 güne geldi. Gayet kaliteli tavsiye ederim.

https://www.amazon.com.tr/dp/B09K5CWC1J?ref_=cm_sw_r_apin_dp_RCYS8J2Z3CXCNMN7E9NT

• Önceki mesajıma verilen cevaplar için teşekkür ediyorum bir sorum daha olacak kulaklıların şarjı %100 iken kutunun şarjının düşmesi normal mi? Devamlı kulaklıklar şarj oluyor gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gudik. -- 25 Ekim 2022; 0:39:26 >
  • Bende de düşüş var. Denemek için 1 gün hiç kullanmadım yine düşüş gerçekleşti. Sonradan bul için günde birkaç kez konum gönderdiğini farkettirm. Düşüş o yüzden sanırım.

• Gudik. kullanıcısına yanıt
    Evet normal, pro2de herkesin böyle
    Beğenilmeyen bir özellik gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FA5T kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı dertten muzdaripiz,habire dokunuyorum düşmesin diye yerleştiğinden emin oluyorum paranoyak oldum artık. bugün sabahtan beri ilk defa S pad’e geçtim düşme hissiyatı gevşeme vs. olmadı sağa sola döndüm uyudum ettim vs. Kulaklık ucu uyum testi yapın telefondan,normalden bi tık daha fazla bastırıp koyun kulağınıza.

• FlowMotion kullanıcısına yanıt
    Hocam kulaklık ucu uyum testinde hepsinde uyumlu yazıyor o işe yaramaz bir özellik bence.M ve S de sorun yaşıyorum Xs ide denedim ondada içeri ses alıyor.Haliyle pasif gürültü engelleme performansı düşüyor.Birgünde xs ile çıkacağım deneyimleyeceğim bakalım ne olcak.Sürekli elimde oturtmaktan bıktım diyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazdığımda güncelleme ile performans düşmez demişlerdi ama gelen haberler öyle demiyor…

• Arkadaşlar 2.nesilden Pro 2. nesil geçen var mı? Alsam mı diğerinin ömrünü bitirmesini mi beklesem arada kaldım. 2. nesili üç senedir kullanıyorum. Malum ekonomiden ötürü geç kalmakta istemiyorum.

• AirPods pro 2 nizde model numarası ne gözüküyor? Bende A2618 gözüküyor. Apple sitesinde böyle bir model numarası da yok, şaşırdım. Ürünü medimarkt da almıştım

• ismailkaya27 İ kullanıcısına yanıt
    https://appledb.dev/device/AirPods-Pro-(2nd-generation).html

Bu sitede gözüküyor
    Ne farklrı var bilmiyorum
    Yok muhtemelen

• apple kendi sitesinde a2618 model numarası yok, tuhaf bir durum açıkçası…

Apple Support
    AirPods modelinizi belirleme
    https://support.apple.com/tr-tr/HT209580

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailkaya27 -- 25 Ekim 2022; 23:41:38 >
  • Korauf kullanıcısına yanıt
    Butce varsa gecilebilir ama bence gerek yok. Evet anc bir tik daha iyi ama ucurum yok..

• Telefonda menude bi yer buldum seffaf modunu daha cok seffaf hale getirdim harika oldu oyle ki mesela montumun fermuarini cekiyorum oyle ses geliyor ki bana kulakligi cikarinca o kadar ses gelmiyor. Konusurken mesela daha cok sesimi duyuyorum

• aurosonic kullanıcısına yanıt

Hocam o ayarı ben de yaptım ama bu sefer de sessizlikte böyle fan sesi gibi bi ses geliyor ..Normale dönünce o ses gitti

O modda konuşunca kendimi çok tuhaf hissetmiştim özlelikle yaşlılar için çok faydalı özellik

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Evet hocam geliyor ama disarida oldugum icin sikinti olmuyor evde bariz kendini belli ediyor tabi. Nefes alis verisimi bile duyuyorum ))

• aurosonic kullanıcısına yanıt
    Pro 1. Seride de var mi ozellik peki hocam ?

Nerden nasil yAptiniz bir ekran resmi paylasabilir misiniz

• oksiladoo O kullanıcısına yanıt
    Pro 1. Seri kullanıyorum

Ayarlar
    Erisilebirlik
    Ses görsel
    Kulaklik Kolayliklari

Burasi olmasi lazim 2 saat zor buldum ))
    apple support
    iPhone veya iPad'inizde kulaklık ses düzeylerini özelleştirme
    https://support.apple.com/tr-tr/HT211218

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 26 Ekim 2022; 13:48:13 >
  • 
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.