Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (573. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.637
Cevap
520
Favori
1.123.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Giriş
    Peki nasıl ayırabiliriz en garanti olacak şekilde? Şubeye götürmeden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tek bir yöntem var.

Cihaz güncelleme alırsa orjinaldir.

Sahte cihazı başka türlü ayıramazsın çok ciddi sahteler falan var sakın o riske girmeyin.

Mesela yeni sürüm çıkar sizin cihaz güncellenirse orjinaldir güncellenmez ise sahtedir.

Benim PowerBeats'ı Gürgençler anlayamadı emin olamadı en son cihaza güncelleme gelince orjinal olduğundan emin oldum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler peki ne sıklıkla güncelleme geliyor? Bir süredir burdayım ve gördüğüm kadarıyla nadiren güncelleme geliyor onu bekleyene kadar içimde şüphe kalır hep😅
    Ayrıca Apple garanti sorgulama kısmından seri numarasını sorguladığımda şöyle bir ekran çıkıyor sebebi nedir? Kulaklığı henüz açmadım ve bir cihazla eşleştirmedim bu arada. Tıpkı iPhone gibi açıldığı günden itibaren mi başlayacak?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

1. Garantisi açıldığı günden itibaren başlamaz satın aldığında faturası kesilince başlar.
    2. Seri numarası önemi değil Çinli vatandaşlar o işi de hallediyorlar hatta aktif gürültü vs olayı çalışan PRO'lar bile var.
    3. En son 1 ay önce güncelleme gelmişti. Siz ürünü nereden aldınız ?

Airpodlar malesef çok sıkıntılı sahte olayı vs çok fazla var. Esnaf'dan aldıysanız hemen iade edip kurtulun 100-200 tl fazla verip Amazon vs den alınız.

Ben 12 Ekim de İpad ile aldım. Günccelleme olmadan geldi. Cihaz kendini güncelledi. Şuan 4A400 sürümü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 4 Kasım 2021; 8:40:13 >

Şimdi 3.nesil geldi , 1800 e 3.nesil alabiliyorum ama aktif gürüldü engelleyici ve kulakiçi mevzusu kafamı kurcalıyor. Gönlüm proya kaçıyor ama bir yandan kulağımın içine girmesinide çok sevmiyorum.

Kafalar karışık :)

Garanti bitip bozulduğun da çöpe atacağın ürün için bence o kadar çok para vermeyin

Pro'dan mı bahsediyoruz :)

Öyleyse 3.nesili alayım :)

Bütün airpodslar için geçerli garanti bitip bozulduğunda çöpe atılıyor.

Garanti bittikten sonra 10 yıl boyunca teknik servis hizmeti vermeleri gerekmez mi yasaya göre ?

Garanti bittikten sonra her bir parça için 600-700 tl para istiyorlar.

Her bir parçaya 600-700 tl verip 3 ay garantisi olacağına tekrar aynı paraya sıfır 2 yıl garantili cihaz alırsınız.

Asus da mesela Modemlerrde garanti bittikten sonra yüksek ücret ile değişim talep ediyor.

Demekki o yasa nın da açığını bulmuşlar.

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]support.apple.com
    AirPods Onarım - Resmi Apple Desteği
    https://support.apple.com/tr-tr/airpods/repair/service

Airpods PRO Kulaklık için her bir parça 999 tl

Kutu 999 tl

Airpods 2 kulaklık için her bir parça 739 tl

Ama tabi UPS ile gödnerdiği için Beşiktaş'a bile Pazartesiden önce teslim edemez bunlar.

• merhaba,daha önce freebuds pro kullandım ama kulak içi olduğu için kullanamadım.Andorid telefon kullanıyorum.yeni çıkan airpods 3 güzel zarıf ,sadece müzik ve telefon görüşmesi için alıcam.Güncelleme sıkıntı olmaz eşim ipohone kullanıyor.sizce alınırmı?birde alırsam apple kendi sitesinden mi hepsiburada mı yoksa amozonumu bekliyeyim

.teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabu2410 -- 4 Kasım 2021; 11:57:57 >

Amazon satıcı amazon olarak alabilirsin Apple'den genelde daha ucuza satıyor. Amazon olmazsa Apple sitesinden alınız.

teşekkürler

• 02.11.2021 tarihinde hepsiburada.com sitesi üzerinden Apple Airpods 2. Nesil Kulaklık MV7N2TU/A (Apple Türkiye Garantili) ürünü 1.249,01 TL'ye satın aldım. Ürün faturasında ürüne ait seri numarası bulunmuyor. Tarafıma gelen ürün sanki üretim hatalı veya ikinci el gibi duruyor. Ayrıca Apple garanti sorgulama sitesinde de kutuda yazan seri numarasını sorguladığımda bu ürün çıkmıyor ve garanti yok gözüküyor. Hepsiburada ile görüştüğümde biz orijinal ürün satarız bizde sahte olmaz ürünü geri gönderin kontrol edelim falan diyorlar. Oh ne ala! 1249 TL vermişim ürün sorunlu gönderilmiş ben tekrar kargoyla uğraşacağım, parasını verdiğim ve daha kulağıma takmadığım ürünü incelemelere yollayacağım beyefendilerin kararına göre oturup onları bekleyeceğim. Daha öncesinde de 20w Apple adaptör aldığımda sahte çıkmıştı ilgili ürünle alakalı şikayetimde hala sistemde kayıtlı olarak duruyor. Ben böyle bir rezalet ve saçmalık görmedim kesinlikle alışveriş yapmayın hepsiburada.com'dan.

• Kolivva06 kullanıcısına yanıt

Sen ürünü göndermeden firma sana yeni ürün mü göndersin veya para iadesi mi yapsın ?

Ürünün Firmware sürümüne bir bak bakalım sürüm de ne yazıyor ?

Satıcı Hepsiburada mı ?

ek olarak faturayı Apple'ye yükleyince satın alma tarihi vs yazacak zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 4 Kasım 2021; 13:13:43 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.