< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (571. sayfa)
2 Mobil
-
-
Pro olduğuna eminsiniz değil mi? Sitede çünkü (Pasaj) Pro 2.899.-TL;Airpods 2.nesil 1.849.-TL yazıyor.Anlık indirimden mi denk geldi baya fark var çünkü.
_____________________________ -
-
-
Bu fiyata alan da var Piyasadaki Aİrpodsların büyük bir kısmı da sahte hatta bu satıcılar orjnalinden daha çok sahte ürün satıyorlar.
Hepsiburada,Amazon kendi sattığı ürünler ve kurumsal firmalar harici Airpods almayın.
Amazon'dan Satıcı Amazon Powerbeats Hight Performans aldım. Güncelleme gelene kadar orjinal mi değil mi emin olamamıştım sonunda güncelleme geldi.
Orjinal olduğunu en net anlama yöntemi Cihazın gelen güncellemeyi almasıdır. Başka %100 bir yöntem yok.
Süper güle güle kullanın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Şu an 2299TL'den satılıyor ancak satıcı Turkcell değil.
AirPods max arıyorum en uygun nerden alabilirim bazı satıcılar 4.600 dan satıyor ama güvenemiyorum
Merhabalar 2. Nesil airpods almaktan bütçe sebebiyle vazgeçtim ama kapalı alanda ders dinlemek maksatlı acil bir kulaklığa ihtiyacım var, bütçem 500 TL, bu aşağıdaki üründen birkaç sitede memnun kalmış alanlar, yorum veya varsa farklı fikir alabilirim, teşekkürler
https://www.epey.com/kulaklik/honor-earbuds-2-lite.html
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Ülkeyi bi havalandırıp geri kapatalım -
900 e kadar çıkarsan Amazon'da bazen Power Beats Hight Performans kulaklık 850-900 e kadar düşüyor.
15-20 saate yakın şarj gidiyor
Maalesef bütçem kısıtlı, attğım linkteki ürün nasıl hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Ülkeyi bi havalandırıp geri kapatalım -
Teşekkür ederim sağ olun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet fark ettim. Ara ara kontrol etmekte fayda var stoklar gelir gelmez hızlıca bitiyor. Benim şansıma bildirim geldi hemen girip aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapı kredi kampanyası vardı ama uygulamada kampanya yoktu. Kampanyanın uygulamaya düşmesini beklerken o fiyatı kaçırdım. Çok iyi fiyattı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Airpods 3 için TR çıkış tarihi belli değil mi henüz?
-
Sadece magsafe özelliği yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kutuyu açtığın an cihaz bozuk bile olsa değiştirmez.
Kutuyu açmadan iade et. sürümler de kronik problem var.
Ve az önce Airpods 3. nesil'den bir adet sipariş verdim. Açılmış.
İade neden edeyim hocam değişim istiyorum daha yeni üretim ile. Yanlış hatırlamıyorsam Haziran 2021 ve sonrası olan üretimlerde sıkıntı yoktu. Siz tüm sürümlerde mi sıkıntı var diyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt