Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.698
Cevap
488
Favori
1.017.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gopgop

çok merak ediyorum şu kulaklığı ama bir yandan da 3. nesil çıkacak diye bekliyorum çok kararsızım be
    banada şarj istasyonu olmayan ucuz versiyonu alıp temiz kullanıp 3 çıkanca az bir zararla satma fikri cazip geliyor ama bilemedim
  • war3z kullanıcısına yanıt
    Kablosuz şarjı kim napsın :D
    Amazonu öneriyorum çünkü bunu direkt amazon satıyor yani iade hakkın var 30 gün tamamen sorunsuz bir süreç. Gidip de kıytırık trendyola güvenesi gelmiyor insanın
  • Acaba Hepsiburada indirim yapacak mı? 930 piyasaya göre yüksek fiyat bir çok site 900 altına düştü artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

Acaba Hepsiburada indirim yapacak mı? 930 piyasaya göre yüksek fiyat bir çok site 900 altına düştü artık.
    Hepsiburada’dan aldığım ve Pazartesi kargoya verilen airpods 2 hala teslim edilmedi. Postacı İstanbul’dan yürüyerek yola çıksa şimdi Denizli’ye varmıştı. Anadolu Yakası Kim ‘de okey masasına oturmuş olmalı ki günlerdir bekliyor orada.

Morhipo’dan, Amazon’dan sipariş edin Hepsiburadanın çalıştığı ptt kargodan uzak durun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar.
    HB den aldığım airpods 2 de şöyle birşey başıma geldi.
    Apple destek bile cevap veremiyor bilen varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Yoksa iade edeceğim.
    Aldığım 2.nesil kutuda a2032 a2031 ve a1602 yazıyor.
    Gelen kulaklıkları birinin üzerinde a2032 diğeri 2031 ve kablolu kutuda kapağın içinde a1602 yazıyor. Led ışığıda kutunun içinde.
    Kulaklıklarda farklı model no lar oluyormu? A2031-a2032
    Mv7n2tu/a 2. Nesil olduğu halde ışık neden içerde.
    Olmaz aynı yazması lazımsa kutuda neden bu a2032 a2031 a1602 yazıyor.

• absolute78 A kullanıcısına yanıt
    İki tür ikinci nesil Airpods var.

Biri kablosuz şarjlı (Işık dışarıda)
    Diğeri Kablolu şarjlı (ışık içeride) Ayrıca kutu altındaki no hariç birinci nesil ile tamamen aynı kutu oluyor.

Kulaklık numaraları için bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 29 Eylül 2019; 19:34:53 >
  • 1. nesil AirPods kullanıyorum ama “kablosuz” sarj özelliği dedikleri bir şeyin üzerine koyup sarj edebilirsin manasına geliyor di mi? Arabanın kablosuz sarj konsolu var. Oraya koyunca 1. nesil sarj kutusu da sarj oluyor, ben olayı anlamadım.

2. nesil AirPods almayı düşünüyorum. Koruma süngeri ve kutu için korumalık almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: absolute78

Arkadaşlar selamlar.
    HB den aldığım airpods 2 de şöyle birşey başıma geldi.
    Apple destek bile cevap veremiyor bilen varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Yoksa iade edeceğim.
    Aldığım 2.nesil kutuda a2032 a2031 ve a1602 yazıyor.
    Gelen kulaklıkları birinin üzerinde a2032 diğeri 2031 ve kablolu kutuda kapağın içinde a1602 yazıyor. Led ışığıda kutunun içinde.
    Kulaklıklarda farklı model no lar oluyormu? A2031-a2032
    Mv7n2tu/a 2. Nesil olduğu halde ışık neden içerde.
    Olmaz aynı yazması lazımsa kutuda neden bu a2032 a2031 a1602 yazıyor.
    Bunu daha önce burada paylaştık. Tahminim benden önce de paylaşan olmuştur.

Biraz araştırsanız sorun olmadığını bulacaksınız
    Bu linkte tüm detaylar var.
    Apple Support
    AirPods modelinizi belirleme
    https://support.apple.com/tr-tr/HT209580

Sağ kulaklık ile sol kulaklık model numarası elbette farklı olmalı. Eğer herhangi birini kaybederseniz servisten kaybettiğiniz kulaklığın özel model numarası ile sarın alabilirsiniz.
    Şarj kutusuna gelince. 1 nesil şarj kutusu ile 2 nesil kablolu şarj kutusu birebir aynı model. O nedenle model numaraları aynı. Led lerin yerleri aynı. Ancak 2. Nesil kablosuz şarJ kutulu model alırsanız yeni bir model numarasına sahip ve led ışığı kutunun dışında.

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    1 nesil şarj kutusuna Lightning kabloyu takmadan bir yere koyarak kutuyu şarj edemezsiniz. (Kutunun içinde kulaklıkların şarj edilmesi değil dış şarj kutusunun şarj edilmesinden bahsediyoruz)

Eğer kulaklıklarınızdan memnunsanız sadece kablosuz şarj kutusu alarak mevcut kulaklıklarınızı kullanmaya defam edebilirsiniz.

• Teşekkürler cevaplar için.
    İade etmeme gerek yok bu durumda doğru ürün.

Son olarak garanti sorgulama sayfasında ürün 2. Jenerasyon ve garantisi var ama kayıt edilmemiş görünüyor.
    Airpods u telefonumla eşleştirdiğim halde cihaz listemde yok ve garanti ne zamana kadar göremiyorum.
    Bununla ilgili ne yapabilirim.

• absolute78 A kullanıcısına yanıt
    siz kaydedeceksiniz fatura ile
  • Sonunda airpods’uma kavuştum.

Seri no kontrolü yapıp Satın alma tarihini girmek istiyorum.

Ancak hata verdi. Tamam ürünü buluyor ama sarın alma tarihi girince hata veriyor.

Hangi tarihi girmek lazım ki? Sipariş mi, kargoya veriliş mi, kargo teslim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 30 Eylül 2019; 17:5:13 >
  • airpods2 nin başırılı bir klonu hakkında video çektim arkadaşlar ilgilenen izleyebilir
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140205864
  • biuu kullanıcısına yanıt
    fatura
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

fatura
    Fatura tarihini de girdim kabul etmedi. Kayıt için biraz süre geçmeli sanırım.

Benim bir şikayetim var.

Kulaklığı smart tv ye bağladım en çok ihtiyacım oydu. Ses çok çok az. Telefonun 1/3 ü kadar anca geliyor. Ayarı var mı acaba?

• 3.nesil ne zaman çıkacak? Belli bir tarih var mı?
  • amazon bir günde 200 tl nasıl zam yapabiliyor ya komedi
  • iPhone 6 ile birlikte kullanmak için 2. nesil AirPods almayı düşünüyordum ama AirPods'un cebe koyulduğunda iPhone 6 ile bağlantı sorunu yaşadığını duydum. AirPods'u iPhone 6 ile kullanıp bağlantı sorunu veya başka bir sorun yaşayan var mı?
  • Pili eski performansı vermemeye başladı gibi ama apple değişim yapcağınu sanmıyorum
    Daha önce giden olmuşmuydu bu sebepten ?

• Cant Let Go kullanıcısına yanıt
    Yakın tarihte sanmıyorum çıkacağını.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.