Şimdi Ara

Apple Airpods Pro 2 Type-C Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Apple Airpods Pro 2 Type-C Garantili
    Samsung kullandığım için satıyorum. Type-C olan modelidir. Gerçekten çok az kullanıldı çünkü ana telefonum hep Samsung oldu.

Mart 2024 tarihinde Hepsiburada'dan satın alındı. Faturası mevcut.

Garantisi 5 Nisan 2026'ya kadar geçerli, ekran görüntüsünü de koydum.

Kutu ve kutu içeriği duruyor. Şarj kablosu hiç kullanılmadı. Yedek silikon uçlar kutuda mevcut.

Hep Spigen Rugged Armor kılıfla kullanıldı. Kılıfsız hiç kullanılmadı. Kılıf yanında verilecektir.

Son fiyattır pazarlık yoktur. İstanbul içi elden teslim edebilirim. İstanbul dışı önce havale sonra kargo yaparım. Kargo alıcıya aittir.

Fiyat: 6500 TL

Apple Airpods Pro 2 Type-C Garantili Apple Airpods Pro 2 Type-C Garantili Apple Airpods Pro 2 Type-C Garantili Apple Airpods Pro 2 Type-C Garantili Apple Airpods Pro 2 Type-C Garantili Apple Airpods Pro 2 Type-C Garantili Apple Airpods Pro 2 Type-C Garantili

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Mayıs 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul, Maltepe Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba kulaklık için 5 bin tl bütçem var hocam. İst ataşehirdeyim 5334918089

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan günceldir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aksesuar satışı şuan piyasanın en zor işi , tezgahta da bekliyor ne yazık ki , hayırlı satışlar .

• erkutamca kullanıcısına yanıt
    Valla öyle hocam, geçen sene kılıfları vs koyardım ilana 2 gün içinde satılırdı. Ne kılıflar satılıyor artık ne kulaklık. Bir tek telefonu satabiliyorum hala.

• Fiyat güncellendi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.