Şimdi Ara

Macbook Pro / Air 2020 ( M1 işlemcili ) takaslık iPhone 11 - 128 GB TR ( Bilkom ) Sıfır - Açılmamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Takaslık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Macbook Pro / Air 2020 ( M1 işlemcili ) takaslık iPhone 11 - 128 GB TR ( Bilkom ) Sıfır - Açılmamış

Merhabalar,

Çalıştığım kurumun hediye ettiği iPhone 11 -128gb 'lık telefonu takas etmek istiyorum. Daha üst modeline sahip olduğumdan dolayı telefon ihtiyacım yoktur.

Bu sebeple, Macbook Pro ( M1 işlemcili ) yada Macbook Air ( M1 işlemcili ) ile takas etmek istiyorum. Benim vereceğim telefon Bilkom cihazıdır. Sıfır-Jelatinli olarak gelecektir. Garantisi, siz kullanmaya başladığınızda başlayacaktır. Bilgisayar ile telefon arasında bir miktar fiyat farkı olduğundan dolayı üstüne bir miktar nakit de vereceğim. Nakit miktarı konuşulur anlaşılır. Takas elden yapılacaktır. Kocaelinde ikamet ediyorum ancak İstanbul'da da görüşülebilir.

Telefon ihtiyacı olan ve takas etmek isteyen kişiler mesaj atabilirse memnun olurum. Duruma göre tekliflerimizi değerlendirebiliriz.

Ek olarak, şirket telefonu Mart sonu - Nisan başı gibi teslim edecektir. Yani bu ilan girildikten 1-1.5 ay sonra telefon elime geçecektir. Ben şimdiden teklifleri değerlendirmek adına ilanı girmek istedim. Bu durumu da değerlendirerek yazabilirseniz memnun olurum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.