Şimdi Ara

Apple AirPods 2 899 TL (Stok : 1 Adet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
5.323
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Farkı Apple olması, Apple cihazlarla sadece kapak açmayla kullanmaya başlayıp, kulaktan çıkarınca müziği durdurup dokunmayla Siri’yi kontrol edebilmesi. Bunun yanında fena olmayan bir sesi hafif bir gövde ve ufak bir kutuda buluşturmasıdır. 300 liralık şayomilerle falan da kıyaslanacak bir alet değil, 800 liralık galaxy buds bile şu cihazın yarısı etmiyor.

Alan arkadaşlar kendilerince iyi fiyata diye düşünmüş olabilirler ancak fiyatın direkt yapışılacak kadar uygun olduğunu düşünmüyorum. Halihazırda 950 civarına bulunuyor zaten.
  • Onu da ben aldım. Bana kısmetmiş teşekkür ederim bilgilendirme için ama stok 1 adet değilmiş hala stok gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 19 Ağustos 2019; 12:52:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daywalkerr

Onu da ben aldım. Bana kısmetmiş teşekkür ederim bilgilendirme için ama stok 1 adet değilmiş hala stok gözüküyor
    hayırlı olsun hocam rica ederim

edit : stokta hala var gözüküyor ama 1 den fazla eklenmiyor. sanırım kişi başı limiti 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 19 Ağustos 2019; 12:53:21 >
  • Bunu diğer 300tllik muadillerinden farkli kilan nedir acaba apple fanboyları?

• Cihazlar arası kolay geçiş ve hızlı bağlantı. Eğer Apple ürünlerini kullanmıyorsanız zaten anlamı yok. Tablet mac telefon tv ürünlerinin hepsini kullanıyorsanız zaten alıp almayım mi diye düşünmenize gerek yok. 2013 de aldığım MacBook hala 2017 de aldığım Asus i7 bilgisayardan akıcı ve sorunsuz çalışıyor kenarda duruyor bu sebeple. Ekosistemi kullanıyorsanız tavsiye ederim onun dışında gereksiz.

• Kaptım 1 tane. Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayca_22 kullanıcısına yanıt
    mikrofonu mesela. şayomi fanboyuyum. mi6dan selamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat çok iyiymiş ama yükselmiş şu anda.

• 100 liralik indirim icin mi

• amazon reis 747 veya 787 tlden satmıştı sanki zamanında
  • Airpods 2 değil. Yani kutuyu kablosuz şarj üzerine koyunca şarj eden model değil. Keşke o olsa :D
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    ilk versiyondu o.
  • ayca_22 kullanıcısına yanıt
    Farkı Apple olması, Apple cihazlarla sadece kapak açmayla kullanmaya başlayıp, kulaktan çıkarınca müziği durdurup dokunmayla Siri’yi kontrol edebilmesi. Bunun yanında fena olmayan bir sesi hafif bir gövde ve ufak bir kutuda buluşturmasıdır. 300 liralık şayomilerle falan da kıyaslanacak bir alet değil, 800 liralık galaxy buds bile şu cihazın yarısı etmiyor.

Alan arkadaşlar kendilerince iyi fiyata diye düşünmüş olabilirler ancak fiyatın direkt yapışılacak kadar uygun olduğunu düşünmüyorum. Halihazırda 950 civarına bulunuyor zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ses kalitesini ben pek beğenmemiştim.

bunun yerine sennheiser hd 4.40bt alın tabi kulak üstü o

• quote:

Orijinalden alıntı: birber80

Airpods 2 değil. Yani kutuyu kablosuz şarj üzerine koyunca şarj eden model değil. Keşke o olsa :D
    Airpods 2 olabilir 'emin değilim' ama evet kablosuz olan model değil ona dikkat edilmeli.
  • bitmiş kaçırdık
  • Gravaze kullanıcısına yanıt

Peki.
  • tüh kaçırdık yine
  • Aldım bir adet. Cihaz dün elime geçti. Garanti sorguladım sorun yok . Müzik değiştirme ayarları felan bluetooth airdpods sekmesi üzerinden ayarlanıyor. Oradan işlev atıyorsunuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.