Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İOS 6.1.3 JAİLBREAKLİ İKEN JAİLBREKSİZ 6.1.3 E GEÇME YÖNTEMİ

Öncelikle sitesinden beehind 0.4 sürümünü indiriyoruz.
    videoda var.

http://geeksn0w.it/Beehind/

Açtığınızda ilk uyarı çıkıyor tamam dediğinizde program açılıyor

1.ADIM: telefonu bağlıyoruz ekrana çıkan ecid kodunu ya itunesten toplayıp yazıyoruz yada altındaki mavi yere basığ otomatik bulmasını sağlıyoruz.

2.ADIM: aşağıdaki choose a tıklıyoruz ve 6.1.3 4s için olan orjinal ipsw yi gösteriyoruz.

sonrasında program ipswyi tanımlıyor.

3.ADIM: build ipsw diyoruz ve ipsw hazırlama işlemi başlıyor ve bitiyor(2-6 dk)

4.ADIM: bunun sonucunda masaüstünde bir dosya oluşuyor bu dosyadaki İBSS dosyasını (...) a tıklayarak seçiyoruz.

5.ADIM: wifi İP sini aşağıdaki boşuğa yazıyoruz (telefonun bağlı olduğu wifiyi)

6.ADIM: son adımda ipsw seçme yerine gelindiğinde gene (...) ye tıklayarak 3. adımda oluşan dosyasının içindeki yeni ipsw yi seçiyoruz ve işlem başlıyor.

tamamladınğında tamamen hazır oluyor jbli 6.1.3 den tertemiz 6.1.3 e ulaşıyorsunuz.

alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuyumcumehmet09 -- 26 Ekim 2015; 20:40:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kuyumcumehmet09

İOS 6.1.3 JAİLBREAKLİ İKEN JAİLBREKSİZ 6.1.3 E GEÇME YÖNTEMİ

videoda var.

1.ADIM: telefonu bağlıyoruz ekrana çıkan ecid kodunu ya itunesten toplayıp yazıyoruz yada altındaki mavi yere basığ otomatik bulmasını sağlıyoruz.

2.ADIM: aşağıdaki choose a tıklıyoruz ve 6.1.3 4s için olan orjinal ipsw yi gösteriyoruz.

4.ADIM: bunun sonucunda masaüstünde bir dosya oluşuyor bu dosyadaki İBSS dosyasını (...) a tıklayarak seçiyoruz.

6.ADIM: son adımda ipsw seçme yerine gelindiğinde gene (...) ye tıklayarak 3. adımda oluşan dosyasının içindeki yeni ipsw yi seçiyoruz ve işlem başlıyor.

tamamladınğında tamamen hazır oluyor jbli 6.1.3 den tertemiz 6.1.3 e ulaşıyorsunuz.

alıntıdır

iosdelisi benim konudan alıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: kuyumcumehmet09

İOS 6.1.3 JAİLBREAKLİ İKEN JAİLBREKSİZ 6.1.3 E GEÇME YÖNTEMİ

videoda var.

alıntıdır

Aynen öyle yaptım ve şu anda "Aranıyor.." diyor, etkinleştirilmiyor. 9.0.2'ye restore edip tekrar döneceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

quote:

Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead

iOS 6.1.3'ten tekrar 6.1.3'e restore ettim. Şimdi hat "Aranıyor..."da kaldı ve etkinleştiremiyorum cihazı. Var mı aynı sorunu yaşayıp da çözebilen?

6.1.3 ten 6.1.3 e restore edemezsin. İmzalar kapalı. İlk seferde 6.1.3 ü bile jailbreak ile kırarak yüklüyorsun. Restore etmekle hata yapmışsın. Mecbur 9 u yükleyeceksin.

Neyi kırarak yüklüyoruz? 5 senedir iOS camiasındayım. Bu işler SHSH ile oluyor. 6.1.3'e OTA imzaları açık olduğundan cihazın 6.1.3'e SHSH'sini kaydedip de normal restore ile yüklüyor. SHSH için gerekli bilgileri de OpenSSH ile sağlıyor. Kırma falan yok.
    Ayrıca edemezsin yazmışsın, edememiş olsaydım nasıl cihaz restore oldu? Tek sorun şanssızlık işte, Aranıyor... olayı tamamen şans işiymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

1. Nesil ipad minidede oluyor mu downgrade işlemi.

kaç sefer cevaplandı bi okursanız sormadan önce faydalı olacaktır, downgrade olmuyor ipad minilere
  • quote:

Orijinalden alıntı: GorkemSelcuk

quote:

kaç sefer cevaplandı bi okursanız sormadan önce faydalı olacaktır, downgrade olmuyor ipad minilere

Bir umuttur yaşatan insanı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GorkemSelcuk

quote:

Bir umuttur yaşatan insanı.

öyle öyle bende ipad mini ve en sorunsuz çalıştıracağını düşündüğüm iphone 5 için bekliyorum ama şans işte :)

• Hocam ne hâliniz varsa görün. Tartışmayacağım sizinle. Uzun uzun anlatsam size ne fayda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suuyurbendeuyurum -- 26 Ekim 2015; 22:16:52 >
  • quote:

Hocam ne hâliniz varsa görün. Tartışmayacağım sizinle. Uzun uzun anlatsam size ne fayda.

Hocam 6.1.3 dan 6.1.3 restore beehind prgoramı ile çok rahat oluyor neyi tartışıyorsun anlamadım ?
  • ktaskaya kullanıcısına yanıt
    Ortada Tartışma yok. Çok bilmiş arkadaş Konuşuyor işte. Konuyu uzatmayacağım. Ne yaparsa yapsın. iOS 6.1.3 ten 6.1.3 e dönemezsin demedim ben zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suuyurbendeuyurum -- 26 Ekim 2015; 22:59:49 >
  • quote:

Ortada Tartışma yok. Çok bilmiş arkadaş Konuşuyor işte. Konuyu uzatmayacağım. Ne yaparsa yapsın. iOS 6.1.3 ten 6.1.3 e dönemezsin demedim ben zaten.

Demişsin canım kardeşim belki anlatmak istediğin farklı sen itunes üzerinden restore edilemeyeceğini demek istemiş olabilirsin ama öyle anlaşılmıyor
  • ktaskaya kullanıcısına yanıt
    Restore attım hat çekimi alamıyorum dedi. Ben de iTunes üzerinden restore edemezsin anlamında dedim. Söylediğimden o anlaşılıyor hocam başka ne anlamda söylemiş olabilirim. Yapmayın gözünüzü seveyim. Akşam akşam germeyin beni. Rica ediyorum.

Boşverin hocam. Hiç yazmadım sayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suuyurbendeuyurum -- 26 Ekim 2015; 23:06:11 >
  • ios 6.1.3 jailbreak yapmak için ya bu programı ındırıorum p0sixspwn ama itunes ta hata POSİXSPWN REQUİRES İTUNES 9 OR ABOVE! ne yapcaz arkadaşlar?
  • arkadaşlar ios 6 da whatsapp harici hiç bir uygulamayı yükleyemiyorum. bütün uygulamalar ios 7 üzeri istiyor. sanırım sadece alo demek için kullanılcak 4s
  • quote:

iOS 6.1.3'ten tekrar 6.1.3'e restore ettim. Şimdi hat "Aranıyor..."da kaldı ve etkinleştiremiyorum cihazı. Var mı aynı sorunu yaşayıp da çözebilen?

Hocam baseband uyuşmazlığı ile alakalı diye düşünüyorum, nedenini tam olarak bilemesem de. Bende de olduğu zamanlar oldu hem ios 7ye hem ios 6ya düşerken, ios 6dan 7ye geçişlerde filan sıkıntı yaşanabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

quote:

Hocam baseband uyuşmazlığı ile alakalı diye düşünüyorum, nedenini tam olarak bilemesem de. Bende de olduğu zamanlar oldu hem ios 7ye hem ios 6ya düşerken, ios 6dan 7ye geçişlerde filan sıkıntı yaşanabiliyor

Şans işiymiş tamamen. 9.0.2'ye yükseltip tekrar 6.1.3'e düşürdüm. Şu anda bir sıkıntı yok.

• ios 9.0.2 ye jailbreak yaptım ama ios 6.1.3 e değilde 8.3 e düşürebilir miyim aynı yöntemle cevaplarsanız sevinirim.
  • düşüremezsin maalesef
  • Arazion kullanıcısına yanıt
    yapma yaa yinede cevap verdiğin için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arazion

arkadaşlar ios 6 da whatsapp harici hiç bir uygulamayı yükleyemiyorum. bütün uygulamalar ios 7 üzeri istiyor. sanırım sadece alo demek için kullanılcak 4s

Daha önce indirdiğiniz uygulamaların ios 6 sürümleri eğer varsa güncellemeler-->Satın alınanlar kısmından yüklenebiliyor. Facebook, Youtube, Twitter gibi. Eğer daha önce bunları indirmediyseniz pcdeki itunesten hesabınıza indirin. Otomatik olarak satın alınanlar kısmına eklenir.

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.