Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyza

quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

elimdeki iPhone 5 cihazı şu an ios 7 veya ios 6 ya düşürebilir miyim ? 9.0.2 jb ile ?

Elinde ios7 varsa ve Jailbreakin varsa kralsın. Bence 6.1.3 e hiç düşürme. Çünkü hemen hemen çoğu uygulama için ios 7 + sürümü istiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: OnLyHack

4s imi ios6 ya döndürdüm tek kelime ile mükemmel ötesi oldu, birdaha asla güncelleme yapmıycam, şarjım 6 saate kadar yükseldi kasma 0 yağ gibi akıyor, destek vermeyen uygulamaları da rus apk sitesinden indirdim benden iyisi yok.

Soranlar için jb olan her cihazı döndürebilirsiniz sürüm telefon farkı olmadan önemli olan cihazın jb li olması.

Benim gibi serial no hatası alanlar adobe flash playeri silsin ardından host dosyasını temizlesin (silme sadece temizle) %100 olucaktır.

Rus APK sitesini bizimle paylaşırsan süper olur.

+ Ben ios6.1.3 kullanıyorum bunu ios7+ yapabilmem mümkün mü? Eğer yapılabiliyorsa yardımcı olursan sevinirim bro.

quote:

Orijinalden alıntı: Hayko Elgin

hocam kodları yazdıktan sonra 4s dfu moduna alıyor ama windoes görmüyor neden biliyor musun

Dostum işlemleri atladığın bir nokta olmuş olabilir. (Dikkatli ya da başka bir pc de yap)

Apple usb driverları ile ilgili bir sorunda olabilir. (Yeniden yüklemeyi dene)

netten ipsw indirsek peki ?

• Ya bunun çözümünü bilen yok mu bunca insan nasıl yapıyo cmd kodlarını yazıyorum telefon kapanıyo ama dfu modunu pc algılamıyor

• heyza kullanıcısına yanıt
    hocam hepsi tamam ama olmuyor ya windows görmüyor
  • ya arkadaşlar aynı sorun benden de var. telefon açıkken bilgisayar görüyor sonra komutları giriyorum cihaz dfu moda giriyo ama bilgisayar algılamıyo. lütfen yardım ios 6 ya dönmeyi çok istiyorum
  • dfu modunda ıken kabloyu bılgısayar usb den sokup takmayı deneyın...
    yada siz ip adresını girmiyorsunuz..
  • ender E kullanıcısına yanıt
    İp adresini girmiyosunuz derken

• hocam cmd ile yapıyorum dfu modunda görmüyor proglam ile yapıyorum lanet olı dfu moda almıyor bu sefer lütfen yardım edin beyler wifi ip girdiğim halde olmuyor
  • Behiind 0.4 ile yapın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt
    hocam yapıyorum wifi ip i de elle giriyom enter pwned bodda dfu moduna almıyor elle alıyorum ok uyarısı geliyo cmd açılıyo ama biraz ilerliyo kalıyor
  • kloader ve pwnediBSS dosyalarını itools ile iphone nun içine var/mobile dizininin içine atın.

Bu kısım önemli resimdeki görünen dizine değil VAR\MOBİLE dizinine atmazsanız olmuyor ben kurdum şimdi 6.1.3

ayrıca güncelleme 8.4.1 olarak gösteriyor.

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade
     Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty40 -- 15 Ekim 2015; 20:31:06 >

• arkadaşlar bilgisayara format attım ve bilgisayar telefonu dfu modunda gördü telefonda ios 6 yüklü. Telefon yağ gibi akıyo :)
  • musty40 M kullanıcısına yanıt
    aynen bende de güncelleme ios 8.4.1 gözüküyor. 4s kullanıcıları imza kapalı olmasına rağmen artık 2 sürümü de yükleyebilir :D İos 8 istiyosa ios 6 yüklesin ordan ios 8.4.1 :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekd99 -- 15 Ekim 2015; 21:12:27 >
  • İpod touch 5 yapılabiliyor mu
  • Serial hatası ios 9 da aynı mı

• Hiç anlamadığım yapmadığım işler ama 4s ios9 da facia durumda ....yedekleme ve w.up bankacılık vs ler çalışıyormu 6 da deniyen oldumu...birde ankarada ücreti karşılığı bunu yapabilecek bir Müslüman varmı:) kapısına kadar gelirim

• cs875 kullanıcısına yanıt
    Bunu yapan kişi parayla yapmamalı. Yazıktır günahtır. İstanbul'da olsan hocam ben sana yapardım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos8 le glen iphone olmadıgına emınsen yapıyor olman gerek.
    Ben ankdayım hafta sonu getirirsen yaparım elimemi yapışacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığı zaman 16 gb lık olanı 4 sene önce almıştım tahmini. Ücret derken emeğin karşılığı teşekkür olmamış ama ücret olur bir çay olur sohbet olur vs...işimiz hallosunda

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

İos8 le glen iphone olmadıgına emınsen yapıyor olman gerek.
    Ben ankdayım hafta sonu getirirsen yaparım elimemi yapışacak

Eyvallah üstat sağolasın şu uygulamar hakkında bilgi edineyim pm atarım 4si ilk çıktığı zaman almıştım sanırım ios 8 liler sonradan çıkan modeller

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.