Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben forumda 1-2 kişiye teamviewer ile yapmıştım bu düşürme işini , eğer suuyurbendeuyurum arkadaş yardımcı olurum derse işinizi halletsin zaten pek uzun sürmüyor
    ben gene yardımcı olurdum ancak bu yıl fazla yoğunum , umarım herkes umduğunu bulur
  • iOS 7.1.2'ye dönmek mümkün mü peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

iOS 7.1.2'ye dönmek mümkün mü peki?

Hayir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi iOS 6.1.3'e dönünce cihaz jailbreaksiz oluyor değil mi?

Bir de iOS 6'da facebook, instagram, whatsapp, tunein radio gibi gerekli uygulamalar çalışıyor değil mi? Şimdiki uygulamalar en az iOS 7 istemeye başladı da. Uygulama sıkıntısı çekmiyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 16 Ekim 2015; 0:18:45 >
  • Seri hatası ios 9.02 de devam ediyo mu beyler

• Şu an iş yerindeyim akşam eve geçince eğer yardım isteyen olursa teamviewer ile yardımcı olabilirim. Fazla telefon kurcalamayan biri olarak uygulamalar ios 7 üzeri istiyor ama wattsupp çalışıyor facebook için uygulamaya gerek yok safariden giriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklife3434

Seri hatası ios 9.02 de devam ediyo mu beyler

Seri hatası için bir arkadaş şunları yazmıştı :

quote:

Orijinalden alıntı: OnLyHack

4s imi ios6 ya döndürdüm tek kelime ile mükemmel ötesi oldu, birdaha asla güncelleme yapmıycam, şarjım 6 saate kadar yükseldi kasma 0 yağ gibi akıyor, destek vermeyen uygulamaları da rus apk sitesinden indirdim benden iyisi yok.

Soranlar için jb olan her cihazı döndürebilirsiniz sürüm telefon farkı olmadan önemli olan cihazın jb li olması.

Benim gibi serial no hatası alanlar adobe flash playeri silsin ardından host dosyasını temizlesin (silme sadece temizle) %100 olucaktır.

• bu ekranda kalıyor gençler dfu moduna geçmiyor
     Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade
  • Kesin çözüm mü hocam çünki rehber ws sürekli uğraşmak istemiyorum 8 gb model benimkisi başından beri serial hatası alıyorum birde windows 10 da oluyor mu flash player gömülü galiba windows 10 da
  • SAHİBİNDEN UYGULAMASİ DA CALİSMİYOR ARTİK. 6.1.3 te

• VİNE UYGULAMASİ DA CALİSMİYOR. 6.1.3 te. Sizde nasıl.

• OnLyHack kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz 8 gb mi ona göre deneyelim temizle derken not defretinin içini temizlemeye çalıştıgımda izin vermiyor yönetici izini istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayko Elgin

bu ekranda kalıyor gençler dfu moduna geçmiyor
     Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

Videoyu izleyin.

https://youtu.be/fUadpz6oI0E

• ender E kullanıcısına yanıt
    yaptım hocam omuyor cmd kodları ile yapıyorum son kodda sistem yolu bulamdı yazıyor öyle kalıyor nerede hata yapıyorum anlamadım ki
  • ios 6.1.3 ten 9.0.2 sürümüne döndüm.
    Nasıl olsa 6.1.3 dönme şansı var diye ios9 deneyimini yaşayalım dedim.
    Daha önce 8.4 den 6.1.3 dönmüştüm. 8.4 e göre ios 9'u daha başarılı buldum 4S'te.
    Bir süre böyle devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

ios 6.1.3 ten 9.0.2 sürümüne döndüm.
    Daha önce 8.4 den 6.1.3 dönmüştüm. 8.4 e göre ios 9'u daha başarılı buldum 4S'te.

nasıl başarılı buluyorsun üstat...benim ios 9 lu 4s arkadaşın 7 li 4 ünden daha ağır , bildiğin gecikme var komutlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cs875

quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

ios 6.1.3 ten 9.0.2 sürümüne döndüm.

nasıl başarılı buluyorsun üstat...benim ios 9 lu 4s arkadaşın 7 li 4 ünden daha ağır , bildiğin gecikme var komutlarda

Eşimde ip4 7.1.2 var. Onla da kıyaslama şansım oluyor.
    Komutlarda dediğin gibi haklı olabilirsin. Bazen geç tepki veriyor ama ip4 de gibi takılmalar kasılmalar yok, yalnız whatsapp biraz sorunlu gözüküyor belki güncelleme ile düzelir.
    4S 9.1 beta5 videosunu youtube'den izledim onda daha iyi gibi.
    Ayrıca pil tasarrufu modunu da güzel olmuş 8.4 e göre daha uzun gidiyor.

• Ulan şu kilit ekranını açarken çak diye bir ses çıkıyor ya mest oluyorum anasını satayım.
  • Hayko Elgin kullanıcısına yanıt
    4s ise ana sayfada gösterilen yöntemle yapın kesin işe yarıyor.
  • Arkadaslar merhaba iPad mini yide ayni yöntemle Düşürebiliyor muyuz sonucta ayni işlemciyi kullanıyorlar deneyen var ki acaba

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.