Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
106.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ktaskaya

quote:

Orijinalden alıntı: asım2

banka uygulaması kullanıyorum sıkıntı olur diye jb ypmıyorum

Ben de banka programını kullanıyorum bir sorun yaşamadım bu değil ki asla sorun yaşanmaz fakat ben kafaya takmıyorum

Jb yapıp tekrar 6.1.3 e restore edebilirsiniz hem de jb kalkmış sıfır ios 6 lı oluyor beehind programı ile içiniz rahat olsun

Bende banka uygulamasını jbli telefonda kullanıyorum. Openssh'ın yüklü olmaması bir önlem. Yada openssh lazımsa şifresini değiştirin.
    jbli cihazla appcake tweaki ile uygulamların eski versiyonlarını kurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siella -- 8 Ekim 2015; 18:31:24 >
  • iOS Downgrade Tool

isimli yeni başka bir downgrade aracı daha var. Rusça ama oldukça basit yapıldığından anlaşılıyor.

telefonu wifi ile ev ağınıza bağlayıp(cep ve pc aynı ağa bağlanmalı) telefonun wifi özelliklerinden bağlandığında aldığı local ip adresini programın boşluk kısmına giriyorsunuz. Ardından seçimlik kısmından cihaz seçimi yapıp downgrade yaptığınızda önce gerekli ipsw dosyasını indirecek ardından dfu moda alıp downgrade işlemini yapacak.
    Cihazınızda sadece open ssh yüklü olması yeterli. kloader ve pwnediBSS dosyalarını otomatik kopyalayıp dfu moda alıyor.
    Pc dede itunes yüklü olmalı.

Resimdeki no ssh işaretlerseniz dfu işlemini ilk sayfadaki gibi manuel yapmanız gerek. Не скачивать прошивку yazan yere tıklarsanız ipsw dosyasını indirmez ve sizden daha önce indirdiğiniz ipsw dosyasının yerini ister.

https://yadi.sk/d/Eky-y60zxy8Cm
    https://yadi.sk/d/24MHDtVQ36DBEM
    Benim telefonum ios 8 ile geldiğinden malasef " could not retrieve device serial number. won't continue " hatası aldım.

quote:

I decided to remind the instructions for rolling back devices to 6.1.3.
    Rollback of iPhone 4s and iPad 2 to iOS 6.1.3 (from which you can upgrade to iOS 8.4.1 by OTA), as well as rollback of iPhone 5 to iOS 8.4.1 using the iOS Downgrade Tool.
    Works on any version of iOS.
    NEEDED JAILBREAK! And you also need to connect the device and PC to the same Wi-Fi network.
    1) Download all utility files from this link:https://yadi.sk/d/Eky-y60zxy8Cm
    If you have an iPhone 5 or iPad 2, then instead of the iPhone 4.1 folder, download the folder for your device, which can be downloaded here:https://yadi.sk/d/24MHDtVQ36DBEM
    iPad 2.1 (Wi-Fi) (A1395)
    iPad 2.2 (GSM) (A1396)
    iPad 2.3 (CDMA) (A1397)
    iPad 2.4 (Rev A, 2012) (A1395) - not supported!
    iPhone 5.1 (GSM) (A1428)
    iPhone 5.2 (CDMA / GSM) (A1429)
    2) You need to install Open SSH Tweak
    3) Run the iOS Downgrade Tool utility, connect your device and enter the IP address of your Wi-Fi network (you can see in Settings in the Wi-Fi section by selecting your network), select your device in the list of suggested ones, put a check mark "Do not download firmware "and click the Downgrade button.
    Further, all actions will be performed by the utility automatically.
    A window will appear on the computer. Wait until the device goes into DFU mode (turns off), reconnect the USB cable, pull out and connect again. After 3-5 seconds, click OK.
    iTunes will need to be closed if it opens.
    It remains only to wait and touch nothing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siella -- 16 Mart 2019; 13:26:16 >

• Cihazim su an 8.4 yarin insallah 6.1.3 e dusurecegim yazin dusurmustum birkac aksilikten dolayi geri yukselttim yalniz simdi kafamda bir soru var dusurdukten sonra jb yapacagim memnun kalmazsam cihazi mecburen ios 9 a mi yukseltmem gerekiyor? Ya da surum degistirmeden jb kaldirmanin bir yolu var mi? 8.4 un shsh kaydini alirsam 9 a degilde 8.4e yukseltme sansim olur mu? Cevaplar icin simdiden tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bende de ipad 2,4 ver şuan 8.3 yüklü ve jb li.Nette baya bir araştırdım fakat hiç 2,4 için sürüm düşürme aracına ve anlatımına denk gelmedim.Bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanctn33

Cihazim su an 8.4 yarin insallah 6.1.3 e dusurecegim yazin dusurmustum birkac aksilikten dolayi geri yukselttim yalniz simdi kafamda bir soru var dusurdukten sonra jb yapacagim memnun kalmazsam cihazi mecburen ios 9 a mi yukseltmem gerekiyor? Ya da surum degistirmeden jb kaldirmanin bir yolu var mi? 8.4 un shsh kaydini alirsam 9 a degilde 8.4e yukseltme sansim olur mu? Cevaplar icin simdiden tesekkurler

Cydia Impactor tweaki var. Onu kurup delete all data and unjailbreak device seçeneğini seçerseniz jailbreaki kaldırı ve cihazı bulundupunuz ios sürümüne sııfırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siella

iOS Downgrade Tool

isimli yeni başka bir downgrade aracı daha var. Rusça ama oldukça basit yapıldığından anlaşılıyor.

telefonu wifi ile ev ağınıza bağlayıp(cep ve pc aynı ağa bağlanmalı) telefonun wifi özelliklerinden bağlandığında aldığı local ip adresini programın boşluk kısmına giriyorsunuz. Ardından seçimlik kısmından cihaz seçimi yapıp downgrade yaptığınızda önce gerekli ipsw dosyasını indirecek ardından dfu moda alıp downgrade işlemini yapacak.

Resimdeki no ssh işaretlerseniz dfu işlemini ilk sayfadaki gibi manuel yapmanız gerek. Не скачивать прошивку yazan yere tıklarsanız ipsw dosyasını indirmez ve sizden daha önce indirdiğiniz ipsw dosyasının yerini ister.

https://yadi.sk/d/qxLsaDvJiJVmK
    Benim telefonum ios 8 ile geldiğinden malasef " could not retrieve device serial number. won't continue " hatası aldım.

JailBreak olmasına gerek var mı?

• İlk konuda ki gibi kloader la dfu moda alınması için jailbreak gerekli. Zaten kullanılan yöntem aynı sadece araç farklı.
    Sitesi burası
    http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=673619&st=480#entry41712118

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siella -- 9 Ekim 2015; 16:48:06 >
  • jailbreak linki bozulmuş tekrar atacak olan var mı ?
  • quote:

iOS Downgrade Tool

Hocam bende iphone 5 var 8.3teyim ama ios 6.1.3un shsh si duruyor onceden yedeklemistim. Bu programla donebilir miyim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddi Lama -- 10 Ekim 2015; 0:27:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de ipad 2,4 ver şuan 8.3 yüklü ve jb li.Nette baya bir araştırdım fakat hiç 2,4 için sürüm düşürme aracına ve anlatımına denk gelmedim.Bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  • Ipad 2.4 de shsh kaydı olmadan düşürülmüyor.

Iphone 5 shsh kaydı ile beehind programı ile düşürebilirsiniz.

• Bir şey merak ettim, iPhone 5S 7.1.2 SHSH kaydımız varsa onu da düşürebiliyor muyuz bununla? Veya onunla alakalı yöntem var mı?

• quote:

iOS Downgrade Tool

Hocam iPhone 5 için çalışmıyor bu da değil mi ? Bi gelemedi bize ya

• A6 down Grade çıksa da anında iOS 6 ya geri dönsek

• iOS 9'a jb çıkınca bu downgrade işlemini yapabilecekmiyiz

• quote:

Ipad 2.4 de shsh kaydı olmadan düşürülmüyor.

Iphone 5 shsh kaydı ile beehind programı ile düşürebilirsiniz.

Nasil yani ipad 2,4 icin shsh ile 6.1.3 e donme sansi var mi?

• .

idevicerestore -e custom.ipsw komutunu girdikten sonra hata alıyorum nasıl yapabilirim

• İOS 8.3 sürümüm var yinede yapabilir miyim, yoksa sadece 8.4 ler için mi
  • hocam 4s şuan 8.4.1 de ve şuan 9.0.2jb çıktı 9 dan geri dönebilir miyiz
  • 8.4.1 den dönebilri miyiz şu anda

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.